@ Adrian: doar fiindca s-a format Astra cea veche inainte de WWII, nu inseamna ca are si traditie.
Si CFR are? Ca tu vorbeai mai sus si de ei. Sau o echipa are traditie doar cand iti convine tie?
Faptul ca Astra a castigat cu CFR anul acesta iti garantez ca nu reprezinta absolut nimic.
Ia sa vedem. Astra a batut CFR-ul, e pe 2, mai sus ca ei in clasament, clar nu reprezinta nimic.
Pai atunci ce mai conteaza ca Steaua e pe 1? Ca doar nici asta nu ar trebui sa reprezinte nimic, nu? S-a intamplat, e pe 1, nu-i nimic. Doar Steaua a stat doar pe locurile 2-6 in ultimii ani. E clar ca nu reprezinta nimic. E doar un accident.
Logica de jucator de fifa, n-am ce zice...
Te bagi in vorba ca vitelul, tu esti marele ultras anti-prezentare, incoruptibilul, al doilea redactor al tarii inca nebanat. Eu am venit pe site-ul acesta pentru ce-am venit, nestiind ca exista site-ul inainte sa vin, fiind niste vremuri de inceput pentru mine in ale www-ului. Daca eu am venit pentru asta, ce inseamna ca Gyba a venit pentru a-l promova pe Gigi, no?
La logica ta, da, fix asta inseamna. Eu pot incerca sa-i explic unei maimute algebra, pot sa ma straduiesc chiar foarte mult, sa petrec sute de milioane de ore facand asta. Nu inseamna ca voi avea succes. Asa ca, daca aia inseamna pentru tine, asa este.
Fiecare, cu cazuri exceptie demascate sau nu, a venit aici pentru ca are o atractie pentru Steaua, fie fotbal sau alte sporturi. Vad ca in ultima vreme ti-ai dezvoltat un mic fetis pentru mine.
Atunci, daca omul ala de mai sus pe care tu l-ai atacat a venit pentru ca are o atractie pentru Steaua, de ce l-ai atacat pentru ca nu si-a pus data nasterii si nu mai stiu ce? Asta conteaza? Nu conteaza doar atractia pentru Steaua?
Vad ca nu-ti prea place sa ti se raspunda cu aceeasi moneda.
Nu are rost sa mai mentionez ca ieri-alaltaieri dadeai mesaje private sa-ti fiu coleg de echipa, dar refuzul e greu pentru oamenii slabi.
De pus in genunchi nu m-am pus in fata ta niciodata, stai calm. Te-am rugat sa ma ajuti. Ai zis ca da, te-am sustinut, ai ajuns mod, apoi m-ai tradat. Nu te cunosc, nu te-am adus in echipa pe pile sau ca sa imi pun in aplicare planul diabolic. Te-am adus pentru ca te-am considerat bun pentru postul de mod. Erai zilnic pe site, pareai un baiat echilibrat, anti Gigi(aici m-am inselat cel mai mult), etc. E vina mea ca tu ai schimbat taberele? Nu.
Eu m-am purtat corect fata de tine si fata de mariusmihet. V-am chemat in echipa mea pentru ca am crezut in voi. Mi-ati demonstrat ca nu am avut dreptate. Dar nu din cauza mea, ci din cauza voastra. Voi v-ati schimbat, nu eu. Si poti sa fii sigur ca nu te-as fi rugat niciodata sa ma ajuti daca stiam din timp ce fel de om esti.
Nu stiu despre ce oameni slabi vorbesti. Nu eu m-am pus in genunchi si nu eu am schimbat tabara imediat cum am dat de greu. Fostul tau coleg, ebonyc, a ales sa-si stearga contul pentru ca nu a mai suportat sa vada mizeria de pe aici, mizerie la care ai contribuit si tu. Probabil si el e om slab, nu?
Cu ebonyc nu m-am inselat. Cu tine, da. You win some, you lose some.