FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Astra 2-0 (1-0)

«123»
terente11.12.2012 12:37
Acuma nu ma intelege ca sunt simpatizant a lui SteauaToronoto sau a sau Gigi,insa tu ce ai vrea sa ai in tribune numai oameni intelectuali care sa stea cu pipa in gura,doctori, sefi de stat si mari mari minti luminate ale societatii romanesti.

In ritmul asta, site-ul fcsteaua.ro va ajunge la 200.000 de membrii.

Apreciem viteza de clonare a lui toronto.

Spre 200.000!!! :bananadance:

iNsTiGaToR11.12.2012 13:22
Ora decenta doar pentru cine sta in Dr. Taberei sau are masina personala si nu lucreaza a doua zi. Iar cine sta in Dr. Taberei pare-se ca mi l-a facut imun politic pe Gigi. Iar! Veneam sa-l sarbatoresc pe Gigi, no? Poate trage o sfoara pentru MM si verisori, vorba aia, nu le ia apararea, le-o asigura.

Avand in vedere ca majoritatea populatiei din Drumul Taberei are varsta peste 50 de ani, da, asa este.

Dar nu-i baga in aceeasi oala si pe restul.

weedandweird11.12.2012 13:59

Tontoronto, tot acelasi personaj infect ai ramas, poti schimba 'jde k de nick-uri..linge linistit obielele ciobanului

si mai citeste o carte.

Nu, nu ma refeream la 7 de "trifoi".

Gyba11.12.2012 19:30
Astra, adversar de calibru? Iti dai seama ce valoare are Astra dupa jucatorii care au marcat azi. Nu-i nici Dinamo, nici CFR, nici adversar european. E o echipa din zona crepusculara.

Ora decenta doar pentru cine sta in Dr. Taberei sau are masina personala si nu lucreaza a doua zi. Iar cine sta in Dr. Taberei pare-se ca mi l-a facut imun politic pe Gigi. Iar! Veneam sa-l sarbatoresc pe Gigi, no? Poate trage o sfoara pentru MM si verisori, vorba aia, nu le ia apararea, le-o asigura.

Te pomeni ca joaca Dinamo fotbal mai mult ca Astra? Nu este Astra Stuttgart, da nici Molde nu e sau Dinamo. Si ce tot bateti campii pe aici ca a fost blat? Astra a ratat cateva ocazi mari, ce-i drept nu multe, in care daca marcau altu era jocul. E usor sa iti dai cu parerea din fata televizorului.

Eu NU FAC AICI POLITICA... din partea mea Jiji si toti "manageri" lui de top pot sa se odihneasca dupa turul asta istovitor la racoare (si nu ma refer la temperaturile de afara) ;)

Si ora era decenta si pentru cei care lucreaza a doua zi..cum sunt si eu... meciul se termina la 22:30... din cate stiu RATBul si metrourile sunt pana pe la 23:30. Dar va inteleg si pe voi... Ghencea nu mai arata asa bine ca Mall Arena, nu mai aveati ce poze sa puneti pe Feisbuc.

blindius11.12.2012 20:00

Colegule de forum care ai dat virgula pe punctele de suspensie si data de nastere incertitudinii, nu-mi spune mie despre "Steaua" si National Arena ca nu stii ce-mi spui, ce fac a doua zi, s.a.m.d.

Eu nu am zis ca joaca Dinamo mai mult fotbal ca Astra, ti-am insiruit ce inseamna pentru mine un adversar de calibru: o echipa cu traditie, o echipa care investeste serios sau un adversar european.

Astra Gara Ploiesti Vest via Giurgiu nu intra in grupul celor de mai sus. E echipa nimanui si meciul a fost promovat intens tocmai ca sa te duci la stadion cand vor ei, nu cand vrei tu. A fost atat de promovata ideea ca poate castiga Astra incat si Niculae credea.

Coice, singura mea poza cu Arena este una in care il salut prietenos, cu ghilimelele de rigoare, pe giginho.

Suporterule adevarat!

Adrian11.12.2012 21:25

Blindica, iar ii tragi pe altii la raspundere cand tu ti-ai facut cont aici doar ca sa joci fifa?

Astra e o echipa mai veche ca dinam0. Traditie are. Da' nu ai tu de unde sa stii asta. Meciurile cu Astra intotdeauna au fost tari, chiar daca nu au fost derbyuri. Asa ca un pic de istorie avem si cu astia, stai calm. Oricum mai multa istorie decat cu CFR, echipa pe care astra a batut-o anul asta.

iNsTiGaToR11.12.2012 22:02
Si ora era decenta si pentru cei care lucreaza a doua zi..cum sunt si eu... meciul se termina la 22:30... din cate stiu RATBul si metrourile sunt pana pe la 23:30. Dar va inteleg si pe voi... Ghencea nu mai arata asa bine ca Mall Arena, nu mai aveati ce poze sa puneti pe Feisbuc.

Tu daca ar trebui sa ajungi la munca la 7 sau 8 dimineata te-ai duce la meci cu o seara inainte? In conditiile in care, sa zicem, faci vreo ora (sau 2) cu masina din Ghencea pana acasa si inca vreo ora (sau 2) a doua zi pana la munca.

Apropo, 23:30 este ora la care ajunge ultimul autobuz, troileibuz,tramvai la capat.

Iar 23:00 este ora de la care metroul nu mai circula.

Inca una : Unde ai tu metrou in Drumul Taberei?

Gyba11.12.2012 22:40
Tu daca ar trebui sa ajungi la munca la 7 sau 8 dimineata te-ai duce la meci cu o seara inainte? In conditiile in care, sa zicem, faci vreo ora (sau 2) cu masina din Ghencea pana acasa si inca vreo ora (sau 2) a doua zi pana la munca.

Apropo, 23:30 este ora la care ajunge ultimul autobuz, troileibuz,tramvai la capat.

Iar 23:00 este ora de la care metroul nu mai circula.

Inca una : Unde ai tu metrou in Drumul Taberei?

Ziceam de metrou in conditile in care omul vrea sa ajunga sa zicem in Titan, era nevoit sa schimbe tramvai/trolebuz cu metrou. Si eu trebuie sa fiu la ora 8 la lucru zilnic, dar pentru asta tot m-am dus la meciuri pe National Arena cand s-a jucat de la ora 22 si am ajuns acasa dupa ora 2 noaptea, dar nu am postat in erou sau in suporter adevarat pentru ca am facut asta. Daca meciul era duminica nu era aceasti situatie?

Defapt eu am vrut sa atrag atentia asupra faptului ca tot o dam cu Ghencea casa noastra, Ghencea templul fotbalului romanesc si cand se joaca acolo vin oameni mai putini ca fortele de ordine.

Cu riscul de a ma repeta: NU fac aici politica, nu-ti fac nici tie nici la altu programul de lucru sau de relaxare si nici nu ma apuc sa dau lecti de gramatica sau despre istoria fotbalului cum ii vad pe alti pe aici (care sunt ingrijorati ca pun eu punct in loc de virgula). Din punct de vedere organizatoric s-a facut cam tot ce se putea face ca lumea sa poata veni la stadion.

Daca ati venit la stadion bravo voua, nu ati venit... asta este, pacat (cu toate astea nu va consider mai putin stelisti).

:oleole:

blindius11.12.2012 23:01

@ Adrian: doar fiindca s-a format Astra cea veche inainte de WWII, nu inseamna ca are si traditie. Giurgiu este pe 0. Iar cand am zis traditie, ma refeream in mod mai mult sau mai putin clar la traditia victoriilor, iar pe Dinamo am delimitat-o de CFR. Faptul ca Astra a castigat cu CFR anul acesta iti garantez ca nu reprezinta absolut nimic.

Te bagi in vorba ca vitelul, tu esti marele ultras anti-prezentare, incoruptibilul, al doilea redactor al tarii inca nebanat. Eu am venit pe site-ul acesta pentru ce-am venit, nestiind ca exista site-ul inainte sa vin, fiind niste vremuri de inceput pentru mine in ale www-ului. Daca eu am venit pentru asta, ce inseamna ca Gyba a venit pentru a-l promova pe Gigi, no?

Fii linistit ca pana sa vin aici aveam deja niste meciuri pe Ghencea. Pentru deplasari nu mi-am creat anturaj, asta e, nu s-a putut.

Fiecare, cu cazuri exceptie demascate sau nu, a venit aici pentru ca are o atractie pentru Steaua, fie fotbal sau alte sporturi. Vad ca in ultima vreme ti-ai dezvoltat un mic fetis pentru mine.

Nu are rost sa mai mentionez ca ieri-alaltaieri dadeai mesaje private sa-ti fiu coleg de echipa, dar refuzul e greu pentru oamenii slabi.

@Gyba: pai, imi cer scuze daca am fost prea acid si te-am judecat generalizat, insa cam asa m-am simtit eu cand ai sugerat ca Ghencea nu are valoare pentru mine fiindca nu mai este trendy si cu tot ce rezulta din termenul respectiv. Mi-e dor de Ghencea, dar daca nu vin pentru Steaua si pentru a o sustine, cu atat mai putin o sa vin pentru Astra a fost catalogat ca adversar de calibru. Va fi tot mai greu sa nu faci politica, desi e drept ca putem vorbi doar despre fotbal, insa politicul cred ca se va implica din ce in ce mai mult, si mai mult, la echipa.

Adrian11.12.2012 23:15
@ Adrian: doar fiindca s-a format Astra cea veche inainte de WWII, nu inseamna ca are si traditie.

Si CFR are? Ca tu vorbeai mai sus si de ei. Sau o echipa are traditie doar cand iti convine tie?

Faptul ca Astra a castigat cu CFR anul acesta iti garantez ca nu reprezinta absolut nimic.

Ia sa vedem. Astra a batut CFR-ul, e pe 2, mai sus ca ei in clasament, clar nu reprezinta nimic.

Pai atunci ce mai conteaza ca Steaua e pe 1? Ca doar nici asta nu ar trebui sa reprezinte nimic, nu? S-a intamplat, e pe 1, nu-i nimic. Doar Steaua a stat doar pe locurile 2-6 in ultimii ani. E clar ca nu reprezinta nimic. E doar un accident.

Logica de jucator de fifa, n-am ce zice...

Te bagi in vorba ca vitelul, tu esti marele ultras anti-prezentare, incoruptibilul, al doilea redactor al tarii inca nebanat. Eu am venit pe site-ul acesta pentru ce-am venit, nestiind ca exista site-ul inainte sa vin, fiind niste vremuri de inceput pentru mine in ale www-ului. Daca eu am venit pentru asta, ce inseamna ca Gyba a venit pentru a-l promova pe Gigi, no?

La logica ta, da, fix asta inseamna. Eu pot incerca sa-i explic unei maimute algebra, pot sa ma straduiesc chiar foarte mult, sa petrec sute de milioane de ore facand asta. Nu inseamna ca voi avea succes. Asa ca, daca aia inseamna pentru tine, asa este.

Fiecare, cu cazuri exceptie demascate sau nu, a venit aici pentru ca are o atractie pentru Steaua, fie fotbal sau alte sporturi. Vad ca in ultima vreme ti-ai dezvoltat un mic fetis pentru mine.

Atunci, daca omul ala de mai sus pe care tu l-ai atacat a venit pentru ca are o atractie pentru Steaua, de ce l-ai atacat pentru ca nu si-a pus data nasterii si nu mai stiu ce? Asta conteaza? Nu conteaza doar atractia pentru Steaua?

Vad ca nu-ti prea place sa ti se raspunda cu aceeasi moneda.

Nu are rost sa mai mentionez ca ieri-alaltaieri dadeai mesaje private sa-ti fiu coleg de echipa, dar refuzul e greu pentru oamenii slabi.

De pus in genunchi nu m-am pus in fata ta niciodata, stai calm. Te-am rugat sa ma ajuti. Ai zis ca da, te-am sustinut, ai ajuns mod, apoi m-ai tradat. Nu te cunosc, nu te-am adus in echipa pe pile sau ca sa imi pun in aplicare planul diabolic. Te-am adus pentru ca te-am considerat bun pentru postul de mod. Erai zilnic pe site, pareai un baiat echilibrat, anti Gigi(aici m-am inselat cel mai mult), etc. E vina mea ca tu ai schimbat taberele? Nu.

Eu m-am purtat corect fata de tine si fata de mariusmihet. V-am chemat in echipa mea pentru ca am crezut in voi. Mi-ati demonstrat ca nu am avut dreptate. Dar nu din cauza mea, ci din cauza voastra. Voi v-ati schimbat, nu eu. Si poti sa fii sigur ca nu te-as fi rugat niciodata sa ma ajuti daca stiam din timp ce fel de om esti.

Nu stiu despre ce oameni slabi vorbesti. Nu eu m-am pus in genunchi si nu eu am schimbat tabara imediat cum am dat de greu. Fostul tau coleg, ebonyc, a ales sa-si stearga contul pentru ca nu a mai suportat sa vada mizeria de pe aici, mizerie la care ai contribuit si tu. Probabil si el e om slab, nu?

Cu ebonyc nu m-am inselat. Cu tine, da. You win some, you lose some.

blindius11.12.2012 23:47

Atentie mare, Adriane, ca am impartit clar adversarii, am mai si mentionat-o in doua postari. Reciteste.

Dinamo, adversarul cu/de traditie, CFR- echipa care investeste serios si varianta a 3-a, adversarul european.

Si daca e sa o luam dupa cum vrei tu, CFR este si mai vechi ca Astra, nu putem spune neaparat ca are o traditie a victoriilor pentru ca succesul lor este recent, dar daca este cazul sa ne intindem pana la acest aspect, pai atunci Gara Ploiesti via Giurgiu - echipa cu traditie? !???-, este la ani lumina in spatele ardelenilor.

Da, reprezinta ceva pentru tine ca Steaua este pe primul loc acum?! E imposibil de discutat mai departe pentru ca nu are ce sa reprezinte. Eu si altii ne bucuram pentru reusitele jucatorilor, dar si tu stii foarte bine ca este scarbos show-ul lui becali, sunt convins ca l-ai vazut ieri.

Te-as ajuta cu mare placere daca nu ai avea comportamentul pe care il ai, de fapt am si confirmat in caz ca mai intra cine voiam si eu. Bani nu am sa iti dau sa mai scrii pe aici. Pe ebonyc il vad cu o clasa peste tine cand vine vorba de a-si respecta cuvantul.

Adrian12.12.2012 07:42
CFR- echipa care investeste serios si varianta a 3-a, adversarul european.

Deci Astra nu a investit serios?

Barboianu, Gaman, Lung jr. - astia nu erau jucatori foarte bine cotati?

Tembo, Junior Morais, Fatai - astia nu sunt jucatori vazuti foarte bine in campionat?

Cum au ajuns jucatorii astia la Astra daca nu s-a investit serios?

Explica-ne un pic, sa intelegem.

Astra are o echipa foarte buna, daca o comparam cu restu' panaramelor din Liga 1. O echipa chiar peste media campionatului. Lumea nu a venit la stadion pentru ca e frig afara, pentru ca nu e acoperit, pentru ca e departe. Nu pentru ca nu e adversarul tare. Asta e scuza jenanta.

prezinta ceva pentru tine ca Steaua este pe primul loc acum?!

Absolut nimic. Asa cum nu ma impresioneaza cand vad apa fara culoare si miros, asa nu ma impresioneaza sa vad Steaua pe primul loc. Ala e locul ei, e normal. Nu a facut nimic special. M-ar impresiona daca i-as vedea in primavara ligii. O sa ma impresioneze daca trece inca un tur in EL. In rest totul e normal.

Pe tine te impresioneaza sa vezi un student de la Poli ca stie sa faca integrale intr-o clasa de filologie?

comportamentul pe care il ai,

Eu am acelasi comportament de cand mi-am facut contul si il voi avea pentru totdeauna. Ce? Nu stiai in ce te bagi cand ai venit langa mine? Da-mi voie sa ma indoiesc de treaba asta. Nu eu te-am facut pe tine sa ajungi un tradator. Ai ales singur sa faci asta.

Pe ebonyc il vad cu o clasa peste tine cand vine vorba de a-si respecta cuvantul.

Nu vad ce cuvant nu mi-am respectat eu. Din nou cred ca ma confunzi cu tine. Baiatule, tu ai schimbat taberele atunci cand a venit greul, nu eu! Trebuie sa iti amintesc asta la fiecare postare?

terente12.12.2012 08:47

Ce urat este sa dai din casa!

Ce urat!

Ce ma enerveaza si mai mult este ca fosti moderatori au devenit mai buni la suflet, mai impaciuitori, mai sensibili, mai intelepti, mai ORBI!

Nu dau nume :huh: ! Cine se simte , sa fie sanataos si la punga gros!

Astra n-a jucat nimic. S-a temut de forta Stelei si de precizia bulgarilor de zapada.

Si nici sa strice bucuria Domnului Oier nu prea a vrut. O data in viata un om renunta la 7000 de euro salariu / luna pentru o amarata de mie. Tot de euro!

drvladyk12.12.2012 11:23
Ce ma enerveaza si mai mult este ca fosti moderatori au devenit mai buni la suflet, mai impaciuitori, mai sensibili, mai intelepti, mai ORBI!

Pai vine Craciunul, trebuie sa fim mai buni si mai milostivi

terente12.12.2012 12:49
Pai vine Craciunul, trebuie sa fim mai buni si mai milostivi

Pai da!

Dar de Sf. lie, Maria Mica sau Mihai si Gavril de ce sa fim milostivi????

iNsTiGaToR12.12.2012 13:46
Ziceam de metrou in conditile in care omul vrea sa ajunga sa zicem in Titan, era nevoit sa schimbe tramvai/trolebuz cu metrou.

Care sunt sansele de a mai prinde un metrou dupa ce iesi de pe stadion la 22:30? (In conditiile in care ti-am spus orele de la care nu mai circula nimic).

Korado12.12.2012 20:58
In ritmul asta, site-ul fcsteaua.ro va ajunge la 200.000 de membrii.

Spre 200.000!!! :bananadance:

Eu nu sunt clona lui SteauaTonto!

Poate candva vei intelege care este deosebirea dintre a ceea ce am scris eu si ce replay ai dat tu. Poate cand ai sa cresti mai mare in varsta si inteligenta vei intelege unele cuvinte si semnificatia lor, pana atuci pas cu pas: Sezi, i-a banana, nu-i voie!

blindius12.12.2012 21:46

@ Adrian: oh, come on?! A investit serios in Barboianu, Gaman si Silviu Lung jr.? Fatai, Tembo? Jucatori bine vazuti? De Mitica?! Gaman, jalon la nationala, cel mai mare succes al lui Barboianu a fost autogolul pentru Steaua? Silviu Lung jr. imi place, dar sunt altii chemati inaintea sa asa cum este Gaman selectionat inaintea altora.

3-4 antrenori, pana acum, in acest sezon. Doi au fost demisi la TV. Astra, club serios.

cuspm198612.12.2012 21:56

astia care se plang cu metroul...mare lucru sa luati un taxi acasa ?

@Adrian

toate echipele sunt mai serioase, doar la Steaua e buba pentru el...ce oameni

MoWeed13.12.2012 06:39

As putea pune iar pariu ca @cuspm1986 are ip de Toronto... :))

Poate candva vei intelege care este deosebirea dintre a ceea ce am scris eu si ce replay ai dat tu. Poate cand ai sa cresti mai mare in varsta si inteligenta vei intelege unele cuvinte si semnificatia lor, pana atuci pas cu pas: Sezi, i-a banana, nu-i voie!

Prototipul suporterului stelist modern. Face glume cu iz de superioritate dar nu este in stare sa puna o cratima corect...

terente13.12.2012 07:38
Eu nu sunt clona lui SteauaTonto!

Nu de tine ziceam ca esti toronto. Nu stiu ce-ai inteles tu, domnule Korado! Doar am dat un replay la un post dintre ale tale pentru ca pomeneai de steauatoronto.

Inainte sa dai cu parul , domnule Korado, IA o carte de gramatica si rasfoieste-o putin!

Din nefericire, sunt mai in varsta decat tine. Mi-ar fi placut sa fiu un june, dar anii trec.

Mare-i gradina Ta, Doamne!

Joga Bonito13.12.2012 11:59
In ritmul asta, site-ul fcsteaua.ro va ajunge la 200.000 de membri.

[..]

Inainte sa dai cu parul , domnule Korado, IA o carte de gramatica si rasfoieste-o putin!

[..]

E un sfat valabil si pentru tine, nu?

terente13.12.2012 12:45
E un sfat valabil si pentru tine, nu?

Desigur!

Uite cum brancardierul are ochiul vigilent! Esti mare! Nu degeaba esti fruncea tarii.

Cine ar mai fi crezut la o revenire a judetului Timis dupa catastrofa de la bacul de acum 2 ani?

shaggy100113.12.2012 13:36

Astra e o echipa situata in mod surprinzator pe locul 2, pe Transfermarkt sunt cotati la un lot de 14- 15 mil. , in timp ce Steaua are un lot de 30-31 mil. E o victorie logica pana la urma. :naughty:

Adrian13.12.2012 13:55
@ Adrian: oh, come on?! A investit serios in Barboianu, Gaman si Silviu Lung jr.? Fatai, Tembo? Jucatori bine vazuti? De Mitica?! Gaman, jalon la nationala, cel mai mare succes al lui Barboianu a fost autogolul pentru Steaua? Silviu Lung jr. imi place, dar sunt altii chemati inaintea sa asa cum este Gaman selectionat inaintea altora.

3-4 antrenori, pana acum, in acest sezon. Doi au fost demisi la TV. Astra, club serios.

Tot ce ai zis mai sus e valabil si la Steaua. Ah, ca nu l-a dat inca afara pe Reghe, asta e o chestiune de timp. In rest ce? Rusescu/ Adi Popa/Rocha/Tatarusanu/etc au venit de la echipe retrogradate/retrogradabile.

Nu o fi Astra un club foarte serios. Dar macar la fel de serios ca Steaua sigur e.

Numai ca voi deja ati uitat tot ce s-a intamplat pana acum. MAGIA LOCULUI 1!!!!!!!

«123»