E 1-0 pentru Molde la Stuttgart. Daca VfB nu bate, rezultatul meciului astuia e irelevant.
E 1-0 pentru Molde la Stuttgart. Daca VfB nu bate, rezultatul meciului astuia e irelevant.
streamul de pe site-ul oficial digisport e cu aproape 10 minute in urma.
FC Copenhaga 0 - 1 Steaua
Raul Rusescu. Frumos gol
Felicitari jucatorilor pentru daruire si antrenorului pentru mentalitatea insuflata. Castigarea grupei cu 11 puncte este, in conditiile actuale (si nu numai), o performanta. Infrangerea rusinoasa cu nemtii nu trebuie uitata dar nu trebuie nici insistat pe aspectul asta.
Nu pot sa neg ca ma bucur dar nici bucuria nu e completa.
Cine e pe locul 2, cine e pe locul 2, Stuttgart e, Sttutgart e !!! si nu doar ca-s pe 2 dar sunt acolo datorita Stelei
Oricum sa te bata molde in meci decisiv
Incredibil Reghe sa reusesti o calificare si in 10 si fara fundas dreapta - asta inseamna sa fi puternic mental !
si voi sunteti multumiti cu rosul primit de tanasel?
tanase aproape in fiecare meci demonstreaza ca degeaba ai calitati fizice daca n-ai creier
Astept cu nerabdare un rezumat, m**e Negoita!
Sesizez ca jucatorii si antrenorul si-au transat singuri soarta, 1-1 fiind scor de calificare indiferent de ceea ce se intampla la VfB. Lucru de respectat, parerea mea!
Oricum, calificare cu mari emotii, chiar daca s-a castigat grupa. Acum 3 saptamani ne gandeam la ce adversari pot pica, acum o saptamana nu aveau sansele cele mai mari la calificare, acum vorbim de performanta sportiva. Din punctul meu de vedere putem vorbi despre asa ceva.
Eu sunt foarte multumit de rosul primit de Tanase. Nici vorba de penalty, pur si simplu a cazut ca bolovanu.
Sunt foarte curios sa stiu daca JJ l-ar fi criticat daca avea voie la TV.
Steaua a dominat clar prima repriza, dar golul nu a venit desi ocazii au fost.
Ce a facut arbitrul turc la numai 5 minute dupa debutul reprizei a doua, a fost marsavie impotriva Stelei, atunci cand Tanase, cu mingea la picior, a fost faultat clar in careul de 16m advers si arbitrul in loc sa dea penalty, i-a dat al doilea galben lui Tanase si l-a eliminat.
Din acel moment Steaua a devenit parca mai agresiva, a reusit un supergol prin Raul si a condus pe tabela de marcaj pana in ultmele minute ale meciului.
Steaua a fost mare, Steaua a fost magnifica, dand peste bot celor care o credeau eliminata din Europa dupa meciul cu nemtii.
Ati fost superbi baieti. Meritati stima noastra.
Cine e pe locul 2, cine e pe locul 2, Stuttgart e, Sttutgart e !!! si nu doar ca-s pe 2 dar sunt acolo datorita SteleiOricum sa te bata molde in meci decisiv
Incredibil Reghe sa reusesti o calificare si in 10 si fara fundas dreapta - asta inseamna sa fi puternic mental !
Tu realizezi cat de penibil e acest com? Mai citeste-l un pic, analizeaza situatia in ansamblu si ai sa vezi ca e penibil. Daca nu iti dai seama...plm...ai 4 treci la loc.
Tu realizezi cat de penibil e acest com? Mai citeste-l un pic, analizeaza situatia in ansamblu si ai sa vezi ca e penibil. Daca nu iti dai seama...plm...ai 4 treci la loc.
intr-adevar e f penibil sa fi stuttgart, mare branza, 5-1 Stelei si sa pierzi meci decisiv cu molde si sa depinzi de egalul Stelei...ma caca pe mine de ras...mai penibil de atat nu e nici un 10-0 luat acasa...cat de penibil sa fie sa fi eliminat daca echipa careia i-ai dat 5 ia gol nu daca da ![]()
nu cred ca e penibil pentru ca Molde e totusi campioana Norvegiei, adica echipa de CL cu alte cuvinte; nu e ca si cum ar fi pierdut cu Gloria Bistrita.
intr-adevar e f penibil sa fi stuttgart,
Cu asta de acord, mai penibil insa, e sa fii umiilit de penibilii astia... Incepi sa pricepi ce zic, sau imi bat capu dijaba?
Cu asta de acord, mai penibil insa, e sa fii umiilit de penibilii astia... Incepi sa pricepi ce zic, sau imi bat capu dijaba?
iti bati capu dijaba ca faci exact ce fac penibilii de la sport.ro: EXTRAG DIN FRAZE PARTI, SE CHEAMA SCOS DIN CONTEXT !
nu cred ca e penibil pentru ca Molde e totusi campioana Norvegiei, adica echipa de CL cu alte cuvinte; nu e ca si cum ar fi pierdut cu Gloria Bistrita.
Nu despre asta e vorba, poate oricine pierde chiar daca e o echipa mare dar sa ajungi in situatia asta e hilar de penibil: vine Steaua in teren si zice ce facem noi azi? Hai sa eliminam Stuttgart; Cum ba ca-s buni ne-au dat 5??? Simplu ba, hai sa luam un gol
Asa ceva ? Cascadorii asului !!!
Vai mama...asta e din seria vai mama... hai sa oprim conversatia. Noapte buna
Nu vasuparati pe mine dar penibile sunt certurile astea. Si mai mult decat penibile sunt foarte obositoare.
Baieti mi-ati oferit cea mai frumoasa zi a anului...va multumesc..
@Vlad eu nu inteleg ce ardeti unde eram, pai am fost tot timpul aici si dupa infrangeri si o sa fim chiar daca retrogradeaza Steaua...cum ramaneti si voi vesnic frustrati asa ramanem si noi vesnic stelisti.
@Andyq
asta e viatra voastra, online, conturi, site-uri, frustratilor...
STEAUATORONTO
P.S. MAMA MULTUMESC CA M-AI FACUT STELIST !
Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, scuze daca te-ai simtit ofensat, ma distram de situatia asta in care Stuttgart singuri s-au bagat !
Nu e vorba nici de tranzitivitate ca s-a descoperit dupa ultimele cercetari stiintifico fantastice ca-n fotbal nu e valabila si nici ca vai i-a batut pe nemti molde care-s nimeni pe lume; cred ca am descris mai sus destul de clar ce ma amuza.
STEAUATORONTO
Alex, tu conturile astea ti le faci din timp, premeditat? Sau cand vrei sa spui ceva, pac!, mai bagi un cont?
/// ON TOPIC
Tanase ar cam trebui sa mai stea prin tribune sa mai cante si cu noi putin sa vada cum se mai joaca fotbal, sau in cel mai bun caz sa se puna in genunchi sa ii pupe ghetele lui Rusescu, sa joci asa de prost o faza atat de buna mi se pare lipsa de cunostinte fotbalistice.
Baieti mi-ati oferit cea mai frumoasa zi a anului...va multumesc..
@Vlad eu nu inteleg ce ardeti unde eram, pai am fost tot timpul aici si dupa infrangeri si o sa fim chiar daca retrogradeaza Steaua...cum ramaneti si voi vesnic frustrati asa ramanem si noi vesnic stelisti.
@Andyq
asta e viatra voastra, online, conturi, site-uri, frustratilor...
STEAUATORONTO
P.S. MAMA MULTUMESC CA M-AI FACUT STELIST !
Bai Alex tu da, ai fost mereu, ei nu. Si nu ma supar sa ma faci frustrat, ca sunt, asta e. Ma deranjeaza daca ma faci javra ordinara da' aia era in alta seara, alta alcoolemie, te iert. ![]()
Axl tata da' nu ne certam, da mai dam si noi cu scrisu, nu cred ca ai vazut vreun com cu ton de scandal din partea noastra. Da daca ma ia oaia dolly cu faze gen unde sunt, scuza-ma da' tre sa-i spun ca sunt tot aici,nu? In rest sa fie sanatosi si ei si noi si voi. Cum e vremea in Elvetia? In UK a dat cu zapada.... ![]()
Cum e vremea in Elvetia?
Uite, asta e o jignire.
Poate au dreptate cei care nu te iau in serios din punct de vedere intelectual.
Uite, asta e o jignire.Poate au dreptate cei care nu te iau in serios din punct de vedere intelectual.
Pai ia exemplifica-i si apoi join the team.... Ca sa vedem care sunt aia, eu ii stiu oricum.. Daca tu consideri aia jignire, imi cer scuze eu mie ca te-am luat pe tine in serios din punct de vedere intelectual. Te-am luat in serios pt ca te-am vazut citit si cu o exprimare fluenta, dar eu cand vad intelectuali fara simtul umorului, scortosi, care cred ca numai ei detin adevarul absolut, ma retrag. Seara buna, si nu inchide telefonu ca poate te mai suna seful daca fac baietii glume proaste pe aici...Sa le replici taios, sa nu fie doar el singur impotriva tuturor.
Scuza-ma pentru gluma proasta ![]()
)
As vrea sa nu fie cum zicea Adrian.....