FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un Nou Inceput

«12»
blindius24.11.2012 20:17

Vreau sa dau probe pentru postul de varf impins in caz ca prinde viata acest proiect.

Joga Bonito24.11.2012 20:36

Eu vreau sa joc rolul mijlocasului de creatie.

clausblaus24.11.2012 20:54
Vreau sa dau probe pentru postul de varf impins in caz ca prinde viata acest proiect.

Postul de varf impins...de la spate,este ocupat deja. :))

ebonyc24.11.2012 21:37

Bine ma, imi fac eu club singur si pe voi nu va chem. Sac!

ebonyc24.11.2012 23:07

Sper ca se va reveni la discutiile serioase. Mistourile nu ne folosesc.

silenzio_stampa25.11.2012 01:05

prin acest thread vroiam doar sa aduc in discutie formarea unui nou club , nicidecum sa "strang" cateva zeci de oameni si sa ii dam drumul .

O sa comentez cateva afirmatii care mi s-au parut mai serioase sa zic asa: in legatura cu jocurile de culise , sa fim seriosi , astea se fac cu echipe de sat ,formate din 10-20 de jucatori si cativa oameni pe marginea "terenului".

Tot ce s-a presuspus pana acum , era in contextul in care oamenii care conteaza se trezeau ( ma refer la oamenii cu capul pe umeri , stelisti de-o viata) .

Referitor la bani , calculele sunt destul de simple : puneti oamenii de prin peluze, 200-300 din AISS + inca 100 oameni care nu fac parte din cele 2 mentionate anterior ; sa zicem 400 de oameni care platesc 100 RON la inceput + 10 ron la fiecare meci . Comparati cu situatia financiara a timisorenilor si trageti concluzia.

Referitor la oamenii importanti care s-ar alatura , eu zic sa nu va pripiti ca nu se stie de unde sare pestele , mai pe romaneste.

+ o intrebare care nu are legatura cu subiectul : sunt singurul care mi s-a parut scarboasa prestatia domnului Reghecampf si a "distinsei" lui nevasta , dansand pe manele la o emisiune de cea mai joasa speta? Cred ca este singurul antrenor din istoria noastra care s-a pretat la asa ceva . Si nu imi aruncati in fata rezultatele , ca ne mintim singuri. Si lu' Lippi de Romania daca i dadeai pe Rusescu,Gardos,Chiriches etc si nu pe Tall ,Parpas ,Karamiyenii lua titlul.

STARforce25.11.2012 05:12

Uitati si un exemplu care se pare ca a esuat...http://www.fcib.ro/

terente25.11.2012 08:55
Si nu imi aruncati in fata rezultatele , ca ne mintim singuri. Si lu' Lippi de Romania daca i dadeai pe Rusescu,Gardos,Chiriches etc si nu pe Tall ,Parpas ,Karamiyenii lua titlul.

Lippi de Romania a preluat echipa de la Titi Dumitriu cu super-jucatori : Miu, Sabin Ilie, Militaru, Laurentiu Rosu, Denis Serban , Catalin Munteanu sau Marius Lacatus. Steaua a castigat din inertie campionatul. Stoichita a facut varza acea echipa.

silenzio_stampa26.11.2012 00:15

@terente, ai dreptate , eu m-am referit la ultimul mandat al lui lippi , probabil cu lotul de azi ar face praf tactica si tot ar lua titlul .

@starforce , am crezut prima oara ca am intrat pe site-ul unei firme de consultanta , marketing ceva de genu', n-am stat sa citesc mult pe acolo ,dar iti zic din start ce ii lipseste acelei echipe: fanii.

«12»