Vreau sa dau probe pentru postul de varf impins in caz ca prinde viata acest proiect.
Vreau sa dau probe pentru postul de varf impins in caz ca prinde viata acest proiect.
Eu vreau sa joc rolul mijlocasului de creatie.
Postul de varf impins...de la spate,este ocupat deja. ![]()
Bine ma, imi fac eu club singur si pe voi nu va chem. Sac!
Sper ca se va reveni la discutiile serioase. Mistourile nu ne folosesc.
prin acest thread vroiam doar sa aduc in discutie formarea unui nou club , nicidecum sa "strang" cateva zeci de oameni si sa ii dam drumul .
O sa comentez cateva afirmatii care mi s-au parut mai serioase sa zic asa: in legatura cu jocurile de culise , sa fim seriosi , astea se fac cu echipe de sat ,formate din 10-20 de jucatori si cativa oameni pe marginea "terenului".
Tot ce s-a presuspus pana acum , era in contextul in care oamenii care conteaza se trezeau ( ma refer la oamenii cu capul pe umeri , stelisti de-o viata) .
Referitor la bani , calculele sunt destul de simple : puneti oamenii de prin peluze, 200-300 din AISS + inca 100 oameni care nu fac parte din cele 2 mentionate anterior ; sa zicem 400 de oameni care platesc 100 RON la inceput + 10 ron la fiecare meci . Comparati cu situatia financiara a timisorenilor si trageti concluzia.
Referitor la oamenii importanti care s-ar alatura , eu zic sa nu va pripiti ca nu se stie de unde sare pestele , mai pe romaneste.
+ o intrebare care nu are legatura cu subiectul : sunt singurul care mi s-a parut scarboasa prestatia domnului Reghecampf si a "distinsei" lui nevasta , dansand pe manele la o emisiune de cea mai joasa speta? Cred ca este singurul antrenor din istoria noastra care s-a pretat la asa ceva . Si nu imi aruncati in fata rezultatele , ca ne mintim singuri. Si lu' Lippi de Romania daca i dadeai pe Rusescu,Gardos,Chiriches etc si nu pe Tall ,Parpas ,Karamiyenii lua titlul.
Uitati si un exemplu care se pare ca a esuat...http://www.fcib.ro/
Si nu imi aruncati in fata rezultatele , ca ne mintim singuri. Si lu' Lippi de Romania daca i dadeai pe Rusescu,Gardos,Chiriches etc si nu pe Tall ,Parpas ,Karamiyenii lua titlul.
Lippi de Romania a preluat echipa de la Titi Dumitriu cu super-jucatori : Miu, Sabin Ilie, Militaru, Laurentiu Rosu, Denis Serban , Catalin Munteanu sau Marius Lacatus. Steaua a castigat din inertie campionatul. Stoichita a facut varza acea echipa.
@terente, ai dreptate , eu m-am referit la ultimul mandat al lui lippi , probabil cu lotul de azi ar face praf tactica si tot ar lua titlul .
@starforce , am crezut prima oara ca am intrat pe site-ul unei firme de consultanta , marketing ceva de genu', n-am stat sa citesc mult pe acolo ,dar iti zic din start ce ii lipseste acelei echipe: fanii.