nu prea ma pricep eu la scris , dar am sa imi expun viziunea asupra situatiei ... curios fiind daca mai vede cineva lucrurile ca mine .
Intrebarea e simpla : De ce nu preluam modelul asu Timisoara ?Macar acum in ultimul ceas sa ne trezim , poate ne mai spalam imaginea putin. Am urmarit de la inceput proiectul lor ( oamenii au pus situatiile financiare , etapele crearii echipei , tot )si ma gandeam de ce noi nu am facut lucrul asta, altfel ar fi stat lucrurile acum.
Sa o luam de la inceput : ca stadion gasim un teren in Ghencea ,antrenori gasim printre fostele glorii ( sa ne amintim de salariile care le aveau Majearu,Balan ,pana in 1000 de RON si care si alea erau neplatite de ala cu afise pe strazi ), tot ce ne trebuie e unitate , macar aia cateva mii care suntem din Bucuresti,provincie, strainatate sa fim uniti. As putea sa scriu o groaza pe baza acestei idei ,insa ma limitez la cateva lucruri. In primul rand ne recapatam identitatea , o sa redescoperim frumusetea fotbalului ( eu unul nu mai pot sa ma uit la un meci al Stelei ,ma lasa rece ).
Cam asta e tot , incercati sa nu judecati stilul de scris , eventualele greseli ,ci ideea.Nu ma consider adevarat , protestatarul ideal , mesajul adresandu-se tuturor stelistilor adevarati(doua cuvinte complicate in zilele de azi , din pacate)