FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - VfB Stuttgart 1-5 (0-4)!

«1234»
ros-albastru4ever22.11.2012 22:49
mah, a acceptat tipa cererea in casatorie?

daca era conditionata de victoria Stelei,afla si tu raspunsu`..

Lays22.11.2012 22:50
"Am fost un prost, iau atacant de 5 milioane, aduc 10 jucatori la iarna, de maine vine Stoichita, oricum nu ne interesa Europa Lig!".

Uneori am impresia ca Dumnezeu se plictiseste groaznic si singurul mod prin care isi poate alunga plictiseala este prin enervarea speciei umane, in special a romanilor, folosindu-se de tot soiul de idioti.

Ivanski22.11.2012 22:59

Simona Patruleasa a concluzionat: soc si groaza! Steaua libera!

mountytoma22.11.2012 23:02

rusine mare, insa nu e o surpriza. prea se credeau mari si tari inainte de meci. ce imi pare rau e ca nu i-am batut pe nemti, care ne trateaza mereu de sus. si cand vezi scorul, au si dreptate.

Banel Nicolita poate fi fericit, are in Adi popa un demn urmas. insa nu doar Adi popa e de vina, nici macar tatarusanu sau chiriches (ce se mai cearta Real Madrid cu Chelsea si Milan pentru el acum!!!). de vina e mentalitatea romanului. noi nu suntem capabaili sa ducem o treaba pana la capat.

singurii care au facut-o sunt cei din 1986. ei au dat totul pana in ultima clipa. in multe momente din jocul de azi am vazut jucatori purtand tricoul Stelei indiferenti fata de joc. asta e o mare jignire. singurii care au aratat ceva atitudine au fost dupa mine chipciu, Prepelita si Mihai costea. celorlalti, sa le fie rusine. mai ales lui reghe...

nici macar un 5-0 cu danezii nu spala rusinea asta.

Elvis22.11.2012 23:03
De ce a gresit site-ul?Voiai sa spuna ca e multumit de nivelul de profesionalism de la echipa?Asta este adevarul, Steaua are cea mai proasta organizare administrativa dintre toate echipele din EL.Lipsa unei academii si situatia celui care finanteaza fiind doar unele dintre multele exemple.

Sa se pise in alta parte !

mountytoma22.11.2012 23:06
macar sa fie acelasi meci spectaculos din tur.

am avut spectacol, dar pe invers... ce ciuda mi-e!

ebonyc23.11.2012 00:31

Acum au toti internautii motiv sa scrie 5teaua.

terente23.11.2012 05:25

Pana la urma Steaua si-a intalnit Froch-ul ei.

Ce mai zici despre asta ,conule White_R?

Detest sa mi se adevereasca vorbele cateodata.

Hai sa va simteti bine!

GRYG23.11.2012 07:52

Decat cu Dinamo si rapid scor din asta prefer meciul asta ...il vom uita ,,cu greu,,dar il vom uita,,,,

steag_cruce_invers.gifsteag_sah_mic.gifsteag_cruce_invers.gif

terente23.11.2012 09:49

Doamne, cat de ofticat sunt pe nemtii astia! Cateodata atat de nedrept este fotbalul.

La singurele lor ocazii ne-au dat goluri.

Ca sa nu zic ca la unele goluri nici macar in careu nu au ajuns. Cum ar fi la golul lui Sakai.

straff23.11.2012 09:58

Sustine Steaua la Copenhaga! :steag_cruce_invers:

www.facebook.com/events/513093252043297

Marius23.11.2012 10:08
terente23.11.2012 10:19

Care-i combinatia?

Mustata o iubea el pe Antonia si era gelos pe Andrei?

Nu credeam ca o sa vad peste 20 de ani pe urmasii Isaurei si ai lui Don Leoncio.

Ioi, ce-o zburat pardalnicul asta de timp!

Acum serios, pe Mustata daca-l extragi dintr-o multime , multimea nu-si pierde nici valoarea nici forma. Pentru ca ceva fara valoarea zero ramane tot la fel.

ebonyc23.11.2012 10:32

Mustata e un fel de smardoi ca Meme, ii bate pe aia ai lui.

twetwet23.11.2012 10:43

"MM, vrei sa fii sotia mea?"

Adrian, Jilava

S.Mariuss23.11.2012 10:44

Nu ai ce sa ii ceri unui retardat mintal. Unul care nu stie sa lege doua cuvinte. Unde esti tu Jeane.....

terente23.11.2012 10:53
"MM, vrei sa fii sotia mea?"

Adrian, Jilava

"DA! Vreau!

Dar promite-mi ca n-o sa ma sufoci cu dragostea ta si n-o sa-mi faci scene de gelozie in fata celorlalti!".

Virgil23.11.2012 11:22

Cu doi oameni in aparare si opt in atac, 1-5 e un scor rezonabil. Reghe in mandria lui nu a inteles ca asezarea in teren e mai mult decat idoata si a continuat cu ea pana la final. Ori a vrut sa-i pedepseasca pe baieti, ori i-a luat Dumnezeu mintile.

Cum sa nu se apere pe doua linii, lucru la mintea cocosului, cu un astfel de adversar? Chiar dupa primul gol al svabilor trebuia sa o faca. Aparare si contraatac, asta trebuia sa fie arma aleasa.

Eu zic ca e bun un astfel de dus rece. ll aduce cu picioarele pe pamant. Pe Reghe. Pentru ca in acest meci a fost aerian.

Copenhaga e o echipa foarte puternica si dupa meciul cu Steaua cred ca-si va continua drumul in E.L. si in primavara. Ei si? Ciobanul chiar o merita. Pacat de baieti.

DanielT23.11.2012 12:10

Nici in cel mai rau cosmar nu vedeam sa ne bata astia in asa hal ...

Da , probabil am pierdut din cauza tacticii , dar nu vreau sa il invinuiesc foarte mult pe Reghe pentru tactica pe care a ales-o pentru ca daca se intampla sa castigam sau sa facem egal nu cred ca mai zicea cineva ceva de tactica .

Da , toata lumea a vazut ca s-a pierdut meciul pe benzi.

M-a deranjat foarte mult golu' 3 care a fost foarte previzibil , nu inteleg cum de jucatorii nu si-au dat seama . Vorbesc de faza pana la sut , cu pasa peste aparare ca pasa de la gol si sutu' au fost de pe alta lume ...

Apropo , lumea a ramas pe stadion pana la final si a sustinut echipa chiar si dupa golul 5 al oaspetilor .

Ca multi dintre ei au plecat cu 2,3 minute inainte de fluierul final ,asta-i alta treaba .

Pacat ca am pierdut la o asa mare diferenta de scor... Din pacate nu s-a terminat egal nici la Copenhaga-Stuttgart , nici la Molde-Copenhaga .

E ceva ghinion . Poate avem mai mult noroc si nemtii nu o sa castige in ultima etapa acasa , desi stiu ca e foarte greu . In fine , nu-mi fac probleme pentru calificare , imi fac probleme pentru locul pe care o sa terminam . Vreau sa terminam pe locul 1 !

Trebuie sa ne revenim si sa castigam la Copenhaga .

Parerea mea e ca aseara am avut un ghinion fantastic.

Poate ca tot ne bateau nemtii , dar nu in halul asta daca Tatarusanu ar fi fost si el mai atent la golu' 2 si daca arbitru nu i-ar fi impins de la spate pe nemti .

La orice atingere a noastra se fluiera. Cum cadea un jucator de la Stuttgart se dadea fault. Nu e posibil ca jucatoru' de la Stuttgart sa intre cu talpa , jucatorul nostru sa se fereasca si arbitru sa dea fault pentru nemti . Faza asta spune totu' despre modu' de arbitraj de aseara .

iNsTiGaToR23.11.2012 12:36
..

Apropo , lumea a ramas pe stadion pana la final si a sustinut echipa chiar si dupa golul 5 al oaspetilor .

Au cantat si dupa fluierul final. Nu ma asteptam sa mai cante cineva dupa golul 3.

Korado23.11.2012 12:37

Nu stiu cum vedeti voi situatia dar aseara eu am observat ceva la suporterul stelist, stie cum sa si piarda, la finalul meciului majoritatea suporterilor adevarati ( nu cei de rezultat ) au ramas si au aplaudat echipa, adevarat este si faptul ca am suferit o infrangere rusinoasa insa acesta este fotbalul, cu bune cu rele pana si alte echipe au momentele lor negre, ganditi-va la AS Roma spulberata de Man. United cu 7-1.

Trebuie sa fim uniti si dupa o infrangere si dupa o victorie.

Norocul nostru in Europa tocmai in asta consta , in faptul ca stim sa digeram toate rezultatele rele si sa mergem mai departe si tocmai de asta cred eu ca ne ajuta si Dumnezeu exact atunci cand avem nevoie! ( la extrageri )

:hai_steaua:

terente23.11.2012 12:53
Nu stiu cum vedeti voi situatia dar aseara eu am observat ceva la suporterul stelist, stie cum sa si piarda, la finalul meciului majoritatea suporterilor adevarati ( nu cei de rezultat ) au ramas si au aplaudat echipa, adevarat este si faptul ca am suferit o infrangere rusinoasa insa acesta este fotbalul, cu bune cu rele pana si alte echipe au momentele lor negre,

:hai_steaua:

Ia sa fi fost Steaua pe 5-6 in campionat. Sa vezi ce mai canta restul de suporteri la 5-1 pentru nemti. Sa nu ascundem gunoiul sub pres si sa ne imaginam ca totu-i roz

Raposata Mihaela Runceanu avea o vorba pentru cei care cred in spiridusii Mosului

BNQ23.11.2012 13:11

Dap, s-a greșit la tactica erau prea euforici, Reghe a visat că o să-i iasa o să dominam, suporterii o să fie rasplatiți și totul o să fie perfect, dar planurile de acasă cu cele de la tirg...

Își amintește cineva ce scor era cind Rusescu a bagat golul valabil? Arbitru a stricat meciul. Nu zic că nu pierdeam să fi fost alt arbitru, dar poate fustrarea jucatorilor nu era așa mare.

David_Steaua200723.11.2012 13:28

1.Diferenta mare de valoare, desi nemtii nu-s la ei acasa in primele 4 echipe ,ca forma, in campionat ma refer!

2.Cineva a acuzat arbitrajul mai sus? :)))

Trebuie sa fii neserios ca sa pomenesti de asa ceva,ca sa nu fiu mai dur ...

3.Mustata si amicii lui niste babuini!

4.Asta e, la greu sa vedem cum arata suporterii Stelei, nu numai la bine!

ps: incercati sa cititi posturile de la inceput ale unora,ca sa vedeti cat de penibili pot fii unii suporteri romani in general, in aprecierea valorii propriilor formatii!

Steaua la ora actuala e sub echipele medii din Europa si nu se poate compara cu cele mari sub nici o forma!

Noroc de campionatul nostru slabut!(f. slab mai bine zis)

clausblaus23.11.2012 15:28

-Ce le-a spus MM jucatorilor la pauza. "Stati linistiti, 4 am luat si eu"!

«1234»