situatia e sub control ![]()
situatia e sub control ![]()
Nemtilor le-au iesit toate fazele. Cel putin doua goluri au fost inscrise de oameni nemarcati, strategia defensiva e falimentara in seara asta.
Macar cu Montpellier, din informatiile pe care le detin, unii din jucatorii nostri erau beti sau cumparati sau cu promisiuni electorale, acum nu au nici o scuza sa se umple de penibil, daca mai era Armata Ultra, ii fugarea pe jucatori inafara orasului.
Tactica a facut diferenta, se stia ca ei au jucatori iuti si buni pe flancuri si totusi antrenorul reggae/Jiji a lasat flancurile descoperite.Pentru Stuttgart era si normal sa urmeze un meci de antrenament, cu jaloane.
Eu astept niste cadre cu tribunele, sa vedem cati suporteri adevarati au ramas. Doar asa, din curiozitate.
Ce scria pe coregrafia de la sud si de ce s-au luat la bataie ?
Jiji, au adus nemtii echipa cu care sa joci!pana acum nu ai avut...ai grija ce iti doresti ca se indeplineste!
Eu astept niste cadre cu tribunele, sa vedem cati suporteri adevarati au ramas. Doar asa, din curiozitate.
Mai stau, macar pana in minutul 65, mai fac si ei o caterinca, mai o injuratura.Unii dintre ei, insa, au venit mai degraba pentru ocazia de a-si intalni idolul cu iz de oaie.
0-5. V-ati trezit la realitate? Probabil ca nu. Mai suportam multe umilinte? Da, da, da! Ne place, ne place, ne place! ![]()
Acum tot ce trebuie să facă nemții este să trimită in teren un baiat care să stea de șase. (kmkz.ro)
au inceput aplaudacii sa plece de pe Mall arena.. foarte bine,acum se triaza cu adevarat suporterii Stelei ! slugile platite ale "europarlamentarului" n`au mai gasit probabil hot-dogi pe stadion si au decis sa plece
au inceput aplaudacii sa plece de pe Mall arena.. foarte bine,acum se triaza cu adevarat suporterii Stelei ! slugile platite ale "europarlamentarului" n`au mai gasit probabil hot-dogi pe stadion si au decis sa plece
Stai linistit, aia care pleaca nu sunt platiti de jijel, adevaratele slugi inca sunt pe acolo.
Te pisi pe ea echipa cu Regay si Gigi-n frunte, in momente din astea iti dai seama de nivelul de seriozitate si profesionalism.
"Hai cu egalarea."
Restul e can-can.
Mi s-a parut mie, sau cineva din peluza a aruncat o banana spre Traore?
Acum tot ce trebuie să facă nemții este să trimită in teren un baiat care să stea de șase. (kmkz.ro)
Ma omoara astia de la Kamizaze, nu mai pot de ras. ![]()
Te pisi pe ea echipa cu Regay si Gigi-n frunte, in momente din astea iti dai seama de nivelul de seriozitate si profesionalism.
"Hai cu egalarea."
Restul e can-can.
Poate ai gresit site-ul ...
e inspaimantator cat de prost putem juca
.. deci nu am mai vazut un joc atat atat de slab de ani de zile .. groaznic.. Reghe a gresit`o teribil in seara asta,sa joci cu o echipa nemteasca aflata in lupta penrtu calificare intr`un sistem 3-4-3 pentru a satisface "pohte" crezandu`te deasupra tuturor in Europa mi se pare sinucidere curata.. iar asta s-a si intamplat.. sper sa nu facem scorul cel mai mare din istoria grupelor EL
"Am fost un prost, iau atacant de 5 milioane, aduc 10 jucatori la iarna, de maine vine Stoichita, oricum nu ma intereseaza Europa Lig!".
Poate ai gresit site-ul ...
De ce a gresit site-ul?Voiai sa spuna ca e multumit de nivelul de profesionalism de la echipa?Asta este adevarul, Steaua are cea mai proasta organizare administrativa dintre toate echipele din EL.Lipsa unei academii si situatia celui care finanteaza fiind doar unele dintre multele exemple.
se apropie vinerea reducerilor..van echipa de 2 lei, cumpara careva?
Ce-a scris unu' pe facebook:
"...stati linistiti... Steaua a vandut meciul!!!... se vor califica Stutgart si Steaua, fiecare cu cate 11 puncte, Stutgart de pe primul loc, datorita golaverajului superior obtinut in meciul cu Steaua din seara asta... faceti socotelile si veti vedea ca am dreptate... meciul din seara asta e vandut nemtzilor!!!"
Sa inceapa show-ul... PAC PAC
Nu mereu ma bucur sa am dreptate....azi nu, de exemplu da' asta-i viata. Hai spre 24 beeeeee
Ce-a scris unu' pe facebook:"...stati linistiti... Steaua a vandut meciul!!!... se vor califica Stutgart si Steaua, fiecare cu cate 11 puncte, Stutgart de pe primul loc, datorita golaverajului superior obtinut in meciul cu Steaua din seara asta... faceti socotelile si veti vedea ca am dreptate... meciul din seara asta e vandut nemtzilor!!!"
unde-i gasesti ma?
Mache e bucuros ca a primit o mana de goluri.
vitaminele lor sunt mai bune ca ale noastre
cel mai tare posibil:sa iei bataie rau acasa si sa sarbatoresti calificarea
acuma revenim ![]()
mah, a acceptat tipa cererea in casatorie?