FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Anti Becali

«12»
Joga Bonito22.02.2013 23:10
Mane, ca sa citez dintr-un user care acum e fericit, nu da bine acum sa apara asa ceva.

Hai sa asteptam pana nu va mai avea echipa rezultate. Atunci iarasi ne trezim multi ca vai ce antibecali suntem.

[..]

Un protest ca sa fie eficient, trebuie sa aiba o logica si un scop.

Referitor la insinuarile tale, eu ca stelist sunt inca nefericit. Doar orgoliul meu de roman a fost fericit trecator in febra meciului.

Eu am o idee sau doua de articol, dar pur si simplu n-am chef de metrul ala cub de injuraturi cu care vine articolul la pachet. Scrie-l tu, red, te provoc, daca tot esti atat de plin de virtuti si de contrariat de fericirea mea.

Ca fapt divers, mana aia de hateri e fix puncte puncte in economia protestului, atata timp cat nu se asociaza cu altii pentru o actiune comuna si inteligenta.

MoWeed22.02.2013 23:22

Pai altii nu vor o actiune comuna si inteligenta, vor doar sa fie fericiti.

Joga Bonito22.02.2013 23:26

Pai atunci sa asteptam toamna si necalificarea in CL.

Acum Steaua si Ciobanul ei e pe val. N-are rost sa ma aratati pe mine cu degetul fiindca punctez o chestie evidenta.

MoWeed23.02.2013 00:02

Nu te-am aratat cu degetul.

Problema cu astia care "redescopera echipa" la prima aparitie a rezultatelor este ca nu te poti baza pe ei. Azi sunt protestatari, maine sunt adevarati care hulesc "frustratii aia" si "protestatarii de net". Deci un protest bazat pe ei nu inseamna nimic. Din pacate, noi, ca stelisti, am dovedit ca nu exista un nucleu puternic de oameni cu principii, pe care te poti baza. Exista numai rezultate si anturaj...

Azzido23.02.2013 05:12
Eu am o idee sau doua de articol, dar pur si simplu n-am chef de metrul ala cub de injuraturi cu care vine articolul la pachet.

Se pot bloca comentariile.

«12»