Salut,
As vrea sa punem pe prima pagina, in meniul de sus, un buton "Anti-Becali" care sa duca catre un mega-articol in care sa se explice: cine este Becali, cum a pus mana pe club, ce ilegalitati a facut la preluarea clubului, cu ajutorul cui, cati si care oameni i-a jignit, cifre dezastruoase, bodiguarzi trimis in tribune, cum a decurs protestul suporterilor, etc.
As vrea ca articolul sa fie scris pe intelesul tuturor, sa contina materiale audio sau video si, daca se poate, faptele si materialele sa fie prezentate in ordine cronologica si formatate html.
Stiu ca avem topicul De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua, avem pozele din timpul protestului, eu am pe contul de youtube ceva materiale.
E nevoie de cel putin un om, ideal 2 sau 3 care sa stranga materialele si sa scrie acest articol. Nu exista constringeri de exprimare si nici o lista de subiecte care nu pot fi atinse.
Nu accept scuze de neimplicare in cazul de fata. Eu o sa ma ocup cu partea tehnica, prezentarea materialului, raspandirea lui pe net, adaptarea lui la site.
Cine se ofera voluntar sa scrie articolul si in cat timp il poate face ? (o luna cred ca e timp suficient).
Daca aveti inregistrari audio-video sau poze care sa fie utile, rog sa le postati aici. De asemenea si articolele din ziare sunt binevenite.
Postarile inutile sau "suferintele" vor fi sterse.
Ne miscam si noi ?