FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Turnu Severin 2-1 (2-1)

«123»
Virgil12.11.2012 08:34

Logo_Liga1BB.jpg

Duminica 18 decembrie 2012,

pe stadionul "Steaua", incepand cu ora 20:30,

Steaua - CS Tr.Severin

Transmisie TV, Digi Sport

Dupa meciul castigat la scor duminica la Constanta, in fata pustilor lui Hagi, Steaua primeste vizita lanternei rosii, formatia din Tr Severin.

Asteptam un joc de-a soarecele cu pisica, desi CS-ul severinean in ultimele etape a reusit sa presteze un fotbal mai bun decat in precedentele si chiar sa obtina prima sa victorie in campionat in dauna Gloriei Bistrita, scor 1-0.

Desi oaspetii de duminica ai Stelei se afla fix in coada clasamentului cu doar 8 puncte si un golaveraj negativ, 11-21, ros-albastrii vor lua in serios, ca de fiecare data, adversara si meciul. Sunt cat se poate de sigur.

Prevad o victorie usoara, la cel putin 2 goluri diferenta, in care Rusescu va marca cel putin odata, pentru a se distanta si mai mult de cel de al doilea marcator din clasamentul golgeterilor.

Ros-albastrii sunt liderii clasamentului, cu 38 de puncte si golaveraj 35-11, urmati la 8 puncte de Pandurii, golaveraj 25-18.

Media de puncte obtinuta in cele 15 etape de pana acum, pentru Steaua, e de 2,53.

Media golurilor marcate e de 2,33 - iar a celor primite de 0,73.

In alta ordine de idei, Mihai Pintilii a implinit vineri 9 noiembrie, 28 de ani. Ii uram la multi ani!

Sunt fericit si ma simt bine, sensul vietii l-am descoperit, intalnindu-te pe tine...

Steaua, respect.

Pronostic: 1.

Lari14.11.2012 00:00

Reghecampf:

"Pentru noi, meciul cu Severin este foarte important. Dacă vom fi invinsi, se poate sterge tot ce-am construit pană acum. Eu trebuie să-mi pregatesc jucatorii pentru orice, dacă nu esti concentrat cum trebuie, poate să te bată si o echipă de Divizia B. Severinul este o echipă foarte buna am primit astazi toate analizele, nu este o joaca este un meci foarte greu pe care trebuie să-l tratam foarte serios."

Korado14.11.2012 15:49

Este adevarat ceea ce spune Reghe, pai am vazut eu meciul cu Pandurii si vreau sa spun ca CS Severin a atacat in valuri si chiar a strapuns de 2 apararea si poarta celor de la Pandurii destul de usor as adauga.

Chiar nu este de gluma trebuie castigat tot, meci de meci trebuie analizat si meciurile trebuiesc urmarite sa afle care sunt punctele forte ale echipei de la Severin. :hai_steaua:

Zenden15.11.2012 12:39

Hai frate, despre ce dracu' vorbim...nu mai suntem echipa din anii trecuti, se pune problema decat de scor. App, sunt curios cati vom fi duminica in "Templu".

Virgil15.11.2012 21:01

FC Steaua Bucuresti anunta ca incepand de vineri, 16 noiembrie 2012, la casele de bilete ale stadionului pot fi gasite bilete pentru meciul cu CS Turnu-Severin, din etapa a XVI-a a Ligii I.

Preturile biletelor pentru meciul FC Steaua - CS Turnu-Severin sunt urmatoarele:

Peluze 5 lei

Tribuna II 10 lei

Tribuna I 15 lei

Tribuna 0 30 lei

Fotolii 50 lei

Parcare 50 lei

Programul caselor de bilete este urmatorul:

Vineri 10:00 - 18:00

Sambata 10:00 - 17:00

Duminica 10:00 - 20:30

drvladyk15.11.2012 21:03
Logo_Liga1BB.jpg

pe stadionul "Steaua"

Care e ala? O locatie un gogumap ceva?

axl15.11.2012 21:07

Nu multi stiu asta (spre rusinea lor) dar stadionul Ghencea nu se numeste si nu s-a numit niciodata Ghencea. Se numeste stadionul Steaua. Ghencea e cartierul, cimitirul, etc.

drvladyk15.11.2012 21:15

Aham, multumesc de raspuns coane, ca eram extrem de confuz.... Ma asez linistit la colt 10 min ca sa ma rusinez, si apoi reflectez, da' cred ca aleg cimitirul. Al spiritului ros albastru, nu al elefantilor.Da tot insist la nenea Virgil, un gogumap cu locatia? Ca s-ar putea sa fie gol stadionul, ca multi dintre suporterii noi s-ar putea sa nu stie unde vine asta...Le zici stadionul Steaua si ajung naibii la Ct sau Bz

Virgil16.11.2012 12:29

Vlad, concluzia trasa e valabila pentru provinciali. Stelistilor din capitala fie ca le spui stadionul Ghencea, fie stadionul Steaua, stiu precis unde se afla acesta.

Numar de locuri: 28.000 (pe scaune) | Inaugurat in anul: 1974 | Renovat in anul: 1996 | Nocturna 1400 lucsi/mp

Stadionul "Steaua" este cea mai moderna arena de fotbal din Romania. Pozitionat in sud-vestul Bucurestiului, in cartierul Ghencea, stadionul "Steaua" face parte din "Complexul Sportiv Steaua" fiind o arena tipica de fotbal (fara pista de atletism).

Constructia a fost inaugurata in aprilie 1974, cu ocazia unui meci amical Steaua - OFK Belgrad (scor 2-2). La inceputul deceniului 9 au inceput lucrarile instalatiei de nocturna, aceasta fiind inaugurata pe 14 august 1991, la un meci Steaua-FC Bacau (scor 4-1). Mai tarziu, in 1996, arena din Ghencea a fost modernizata in totalitate, tribunele fiind dotate cu scaune, cantonamentul jucatorilor de sub tribuna a doua fiind renovat la nivelul unui hotel de patru stele, iar utilitatile fiind aduse la standardele vremii.

Este stadionul pe care a jucat, in afara multiplei campioane a Romaniei - Steaua -, si echipa nationala, calificata pana in sferturile de finala ale Campionatului Mondial din 1994.

Stadionul "Steaua" reprezinta pentru toti stelistii o mare mandrie. Unic in tara prin facilitati, pana la construirea Arenei Nationale, poate gazdui partide de fotbal la standardele impuse de FIFA si UEFA, atat in ceea ce priveste confortul si securitatea spectatorilor cat si al facilitatilor oferite mass-media.

ebonyc16.11.2012 12:48
Nu multi stiu asta (spre rusinea lor) dar stadionul Ghencea nu se numeste si nu s-a numit niciodata Ghencea. Se numeste stadionul Steaua. Ghencea e cartierul, cimitirul, etc.

Am auzit la radio multi prezentatori anuntand "Stadionul Ghencea" sau chiar la TV. Daca nici astia nu stiu, ce sa stie blanosii. Nici eu nu-s enciclopedie, dar barem numele stadionului sa-l stiu.

drvladyk16.11.2012 13:07
Vlad, concluzia trasa e valabila pentru provinciali.

Eu faceam caterinca mai mult, dar sa nu avem surprize la suporterii noi, nu conteaza de unde sunt. Aici ma refer la astia mici, la generatia care abia deschide ochii in fotbal si se informeaza de pe facebook.

Virgil16.11.2012 13:26

C

DanProfu16.11.2012 15:18

Eu sunt convins ca Steaua nu se va incurca cu Severinul, chiar daca ii vom invinge greu. Este stiut faptul ca toate echipele mici se monteaza atunci cand joaca impotriva noastra, dar asta nu e de ajuns. Le mai trebuie valoare. Bafta, baieti!!! :steag_cruce_invers:

ebonyc16.11.2012 15:50

Ce sa se mai monteze:

Oficialii severineni au fost zariți la biroul lui Giovani Becali, unde au incercat să-l convingă pe acesta să intermedieze transferul lui Zaharia la Steaua.

În schimbul mijlocașului in varstă de 22 de ani cei de la Severin solicită o sumă modica doar 50 de mii de euro, cu condiția că banii să fie platiți in momentul semnarii actelor de transfer.

terente16.11.2012 16:51

E baiatul lui Dorel Zaharia? :)

Pronosticul meu:

10256 de spectaori - pauza

12568 de spectatori -final

Korado16.11.2012 20:41
E baiatul lui Dorel Zaharia? :)

Pronosticul meu:

10256 de spectaori - pauza

12568 de spectatori -final

8000-inceput

7000-pauza

Steaua deja conduce cu 2/3-0 :D

drvladyk16.11.2012 20:48
C

????

blindius16.11.2012 21:13

Daca era pe Arena, 7000 erau la pauza la cozi pentru floricele.

Pare-se ca va fi o victorie facila, insa mie mi-a ramas in minte sentimentul de nesiguranta al ultimilor ani.

Korado16.11.2012 23:58
Depinde de vreme...daca va fi frumos vor aparea ceva spectatori insa la frig nu prea vad sa mearga multi. Pronostic 2000 suflete.

Au fost 7000 cu Gloria Bistita care era de la 21:30 , poi de la 20:30 cand mai ajunge si muncitorul acasa cu metroul !??!!

Korado17.11.2012 09:41
Bre...e duminica!!! Nu se munceste in Romania duminica, sta lumea acasa si priveste la " schimb de cirese de pe un otv pe altul!!!"

Ma refer la muncitorul care luni trebuie sa fie la munca.

Nu ce face romanul in timpul liber.

LDS17.11.2012 13:11

Nu multi stiu asta (spre rusinea lor) dar Stadionul Steaua ar trebui sa se numeasca Stadionul Ion Alecsandrescu...

Vlad, concluzia trasa e valabila pentru provinciali. Stelistilor din capitala fie ca le spui stadionul Ghencea, fie stadionul Steaua, stiu precis unde se afla acesta.

Si tu, Virgile, vrei sa ne faci pe noi astia, provincialii, ca sa ne simtim inferiori in fata domniilor voastre de la Bucale ?

Vorba cantecului, Virgile, " NU NE DEZAMAGI PE NOI ! "

axl17.11.2012 13:23
Nu multi stiu asta (spre rusinea lor) dar Stadionul Steaua ar trebui sa se numeasca Stadionul Ion Alecsandrescu...

De ce nu Stadionul Valentin Ceausescu? Stadionul Alexandru Apolzan? Stadionul Helmuth Duckadam? Stadionul Ion Voinescu? Stadionul Anton Weissenbacher?

Rusine!

LDS17.11.2012 13:40

Pentru ca nu putem sa facem o tombola. Chiar daca ar fi o tombola cu toate biletele castigatoare.

Korado17.11.2012 13:56

"Problema" sa Steaua Bucuresti este ca am avut si vom avea multi jucatori care si-au declarat dragostea fata de acest club si astfel au deveint legende pentru noi, cei mai tineri, asta spre deosebire de alte echipe din campionatul nostru intern.

Vedeti voi ar fi o nedreptate sa se numeasca, Stadionul Steaua din cartierul Ghencea sau Ghencea cum prefera unii dupa doar o anumita legenda a clubului.

Virgil17.11.2012 14:21
????
Pardon, H.

Hotomanule. :ce_oameni:

«123»