FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu dau cu parul,doar intreb

«12»
Virgil10.11.2012 12:17

De ce nu o sibiana?

Eu te sfatuiesc sa te duci direct la Peluza Sud cu fetele tale si sa canti cu baietii de acolo. Sunt cei mai tari, nordul lui Mustata si-a pierdut notorietatea. Galeria lui e formata in special din pustime.

Nu ai nevoie de recomandarea nimanui. Cumparati bilete si intrati direct. Veti fi binevenite.

SbChatya10.11.2012 12:25
De ce nu o sibiana?

Eu te sfatuiesc sa te duci direct la Peluza Sud cu fetele tale si sa canti cu baietii de acolo. Sunt cei mai tari, nordul lui Mustata si-a pierdut notorietatea. Galeria lui e formata in special din pustime.

Nu ai nevoie de recomandarea nimanui. Cumparati bilete si intrati direct. Veti fi binevenite.

Daca nu as fi patit nimic nu as fi zis nimic. Ultima data cand am fost a tipat un crainic ca baietii mai bine stateau acasa sa spele ca fetele canta mai tare,si majoritatea s-au uitat urat la noi si astia mai ,,zmei asa" ne-au trimis in tribune sau acasa,unde ne e locu.

Virgil10.11.2012 16:55

Asta e o nota buna pentru voi. Eu zic sa va constituiti intr-un grup, sa-i dati un nume, sa va faceti steaguri si sa va duceti pe stadion. Acolo incercati sa cantati la unison cu galeria, nici mai tare, nici mai incet si nimeni nu o sa aiba nimic cu voi.

Exista pe acest site sectiunea "Discutii despre suporteri". Cand sunteti pregatite, anuntati-va aparitia sau dorinta de a face parte dintr-o grupare deja formata. Acolo trebuia, de fapt, sa postezi intrebarea. Va doresc bafta.

axl11.11.2012 18:58
Daca un om e prost,lasa-l sa fie prost. Te-a enervat insistenta lor, incapatanarea cu care isi apara convingerile sau agresivitatea cu care incearca sa iti impuna propriul lor adevar. Poti sa regasesti aceste aspecte undeva in tine?Esti prea inteligent sa poti intelege.

http://www.youtube.com/watch?v=Oo4OnQpwjkc...feature=related

Pisi, ori esti mai desteapta (si mai sarcastica) decat pari, ori esti ignoranta.

«12»