FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu dau cu parul,doar intreb

«12»
SbChatya09.11.2012 21:42

Seara bună baieti :steag_sah_mic: .

După cum a-ți observat foarte multe fete canta si sunt alaturi de echipă meci de meci.Ideea mi-a venit pur si simplu cand la lic catam imnul Stelei alaturi de fetele mele si am vazut că avem potential am observat si mult misoginism din partea echipelor adverse si uneori misoginism din partea stelistilor nostri..Să trec la subiect.

Mă gandeam cu ajutorul vostru,al prietenelor să organizam o peluză feminina,frumos organizată pusă exclusiv pe cantat si scandat.

1 la mana zic ca ar da bine si ar fi interesant,nu vrem sa ocupam peluzele caci putem canta si din tribune insă am nevoie de doamne,domnisoare să se alature nouaAm deja 15 fete,majoritate sunt incantate si abia asteptam un mic gather,promitem un video ,, intr-o "

• Insă inainte de a ne agita aș vrea să stiu dacș exista deja astfel de galerii?gen ne-am grupa si noi si daca nu există ce pareri aveti,dacă se meritaCred eu ca ar fi ceva special,coregrafii noi la fiecare meci,chiar cred ca ar fi frumos

1.jpg

drvladyk09.11.2012 21:54

Putem sa facem o auditie? Eu ma bag daca e mi se pare o idee minunata... Da-mi pm sa vb cum sa organizam ceva. Va propun o excursie in uk ca sa invatati de la niste hooligans adevarati. Stii, ca in filmele alea... Organizez o tabara de vara pebtru asta, vezi cate sunteti pentru si da-mi mesaj te rog. Multumesc din inima pt initiativa. Respect :)

Putem sa facem o auditie? Eu ma bag daca e mi se pare o idee minunata... Da-mi pm sa vb cum sa organizam ceva. Va propun o excursie in uk ca sa invatati de la niste hooligans adevarati. Stii, ca in filmele alea... Organizez o tabara de vara pebtru asta, vezi cate sunteti pentru si da-mi mesaj te rog. Multumesc din inima pt initiativa. Respect :)

ebonyc09.11.2012 22:00

Doctore, tu ai ganduri ascunse. :hmmm:

SbChatya09.11.2012 22:01

nu te supara daca voiam pareri in privat as fi facut-o. Ai ceva de spus spune aici...cat despre ce ai spus acolo suna a basm,uite misoginismul despre care vorbeam..

Nu avem nevoie sa invatam nimic,ceea ce fac oamenii in peluze e minunat,insa vreau cv diferit,in alt spirit,unul feminin si lipsit de interese,ura sau discriminari.Event am facut deja pe fb,merge binisor.Nu as vrea sa avem probleme insa ca sar ai nostri pe noi cum se intampla in general...exista rivalitati intre peluze desi e stupid...tot pt echipa cantam.

Lays09.11.2012 22:02

Se accepta si baieti in galerie?

SbChatya09.11.2012 22:04

Mereu aud intrebarea asta. Nu crezi ca sunt destule galerii de baieti?ai loc sigur pe acolo,fara suparare

Lays09.11.2012 22:06

N-am.

drvladyk09.11.2012 22:09

Jur, uite imi pun sufletu pe masa, nu e nimic ascuns, doar ca as sponsoriza o grupare feminina care sa faca atmosfera. Am relatii in uk sa organizez o tabara de 15-20 de fete care sa faca galerie. Am prieteni la Milwall, Leeds, deci ati invata de la maestri, nu? Ce naiba propun ceva si se ia in nume de rau? Eu sunt pentru, serios, O grupare de amazoane ar trebui sa preia peluza, jur ca asta simt. E binevenita o schimbare papusa, serios, aveti tot respectul si toata sustinerea mea.

@ Lays tu iti platesti biletul bai, si ebonyc la fel, ok? nefolositori intr-o grupare de amazoane asta steti voi.... Va propun amazoanele ros-a;bastre ca grupare, suna bine, nu?

SbChatya09.11.2012 22:17
Jur, uite imi pun sufletu pe masa, nu e nimic ascuns, doar ca as sponsoriza o grupare feminina care sa faca atmosfera. Am relatii in uk sa organizez o tabara de 15-20 de fete care sa faca galerie. Am prieteni la Milwall, Leeds, deci ati invata de la maestri, nu? Ce naiba propun ceva si se ia in nume de rau? Eu sunt pentru, serios, O grupare de amazoane ar trebui sa preia peluza, jur ca asta simt. E binevenita o schimbare papusa, serios, aveti tot respectul si toata sustinerea mea.

Nu vrem sponsorizare,vrem doar sa fim sigure ca nu ne sar tocmai ai nostri in cap...ai nostri se bat pana si intre ei.Apreciez ajutorul tau oricum

ebonyc09.11.2012 22:21

@ Lays tu iti platesti biletul bai, si ebonyc la fel, ok? nefolositori intr-o grupare de amazoane asta steti voi.... Va propun amazoanele ros-a;bastre ca grupare, suna bine, nu?

Eram sigur ca ne lasi balta. :dry:

E misto ideea de o galerie de fete, dar asta ar insemna ca pe langa ce canta cele doua peluze, fiecare cantecul ei (asa era utima data cand am fost eu), si ce canta cei din tribuna, ati aparea si voi cu scandari separate. Deci e buna numai in teorie, nu vad bunul practic. Si crede-ma ca la ce specimene apar la un meci de fotbal veti fi luate in balon imediat.

drvladyk09.11.2012 22:21

Pacat, mi-ar fi facut placere sa sponsorizez ros albastre, doar nu imi bateam capul pt lays si ebonyc

oferta e deschisa, mingea e la voi

SbChatya09.11.2012 22:24
Eram sigur ca ne lasi balta. :dry:

E misto ideea de o galerie de fete, dar asta ar insemna ca pe langa ce canta cele doua peluze, fiecare cantecul ei (asa era utima data cand am fost eu), si ce canta cei din tribuna, ati aparea si voi cu scandari separate. Deci e buna numai in teorie, nu vad bunul practic. Si crede-ma ca la ce specimene apar la un meci de fotbal veti fi luate in balon imediat.

si din acest motiv am postat si aici sa ajungem la o intelegere si sa intreb cu cine pot lua legatura ca sa vorbesc direct fara sa incep sa ma cert aici si sa dezbat aiurea subiecte inepuizabile ca asa imi luam fetele mergeam pe stadion si urlam ca nebunele si stricam tot...

@si ebonyc crede-ma si tu ne-am saturat noi de cantecu ala ..

mai bine stateam acasa

cu o sticla de vin pe masa

ne uitam la Pro TV

si futeam stelistele"

da gradina-i mare si toti prostii ii sar gardul

drvladyk09.11.2012 22:37
si din acest motiv am postat si aici sa ajungem la o intelegere si sa intreb cu cine pot lua legatura ca sa vorbesc direct fara sa incep sa ma cert aici si sa dezbat aiurea subiecte inepuizabile ca asa imi luam fetele mergeam pe stadion si urlam ca nebunele si stricam tot...

@si ebonyc crede-ma si tu ne-am saturat noi de cantecu ala ..

mai bine stateam acasa

cu o sticla de vin pe masa

ne uitam la Pro TV

si futeam stelistele"

da gradina-i mare si toti prostii ii sar gardul

acu vedeti ce vpervers e ebonyc ala... eu ma ofer sa va ajut si se bagab el... pfff nu-l mai baga in seama ca atata poate, zi umpli un autocar? ca vb cu o firma de transport?

am pe cea mai tare, pe arhimexe srl cu aer conditionat cu jacuzzi cu toate alea, se bucura fetele de niste bule de aer dislocuite de sampanie

Stanici09.11.2012 22:40

Daca poza aia ai tu in cap despre ceea ce ar trebui sa reprezinte o suportera stelista, in general, mai bine las-o balta. Dau argumente maine, acum mi-e lene si nu am chef :) .

drvladyk09.11.2012 22:42

uite vezi? si stanici ala... Doamne ce misogin.... tot cu mine trebuie sa vorbiti, organizam noi ceva pana la urma

544795_384577224956840_958429416_n.jpg

ebonyc09.11.2012 22:48

Doctore, te-am adaugat pe lista neagra. Cand o sa merg eu in Filipine n-o sa te iau cu mine.

@SbChatya Nu stiam cantecul ala. N-am mai fost din 2005-2006 la un meci al Stelei.

drvladyk09.11.2012 22:55
Cand o sa merg eu in Filipine n-o sa te iau cu mine.

papusa ai vazut ce zgarcit e? ce sa faci galerie cu asta?

Nu stiam cantecul ala.

Nu e din ala ce fericit, ce bine ma simt...p mea cum o fi cantarea,,, vezi, e degeaba omu tot cu mine ramai

SbChatya09.11.2012 22:59
acu vedeti ce vpervers e ebonyc ala... eu ma ofer sa va ajut si se bagab el... pfff nu-l mai baga in seama ca atata poate, zi umpli un autocar? ca vb cu o firma de transport?

am pe cea mai tare, pe arhimexe srl cu aer conditionat cu jacuzzi cu toate alea, se bucura fetele de niste bule de aer dislocuite de sampanie

Calm.Nu vrea nimeni nici sponsorizare,nici atentie nici nimic.Voiam doar o parere si sa-mi spuneti cu cine pot lua legatura din peluza.

Daca poza aia ai tu in cap despre ceea ce ar trebui sa reprezinte o suportera stelista, in general, mai bine las-o balta. Dau argumente maine, acum mi-e lene si nu am chef :) .

NU,poza aia nu reprezinta deloc ceea ce numesc eu suportera stelista,e doar o poza cu o tipa care mi-a placut.

Am sa te rog sa nu judeci intentia mea pt poza de mai sus

@ca tot s-a adus vorba despre viziunea mea de suporterita este urmatoarea:

De fiecare data cand e meci sunt pe stadion si daca nu pot ajunge sunt cu ochii pe TV,si crede-ma sunt atenta la fiecare miscare,si cand aud peluzele cantand nu pot sa ma abtin sa nu cant,pur si simplu n-ai cum !Cred ca fiecare moment se leaga de Steaua,nu am vrut pana acum sa ma implic in astfel de actiuni pt ca ma asteptam la astfel de reactii si bine ma gandeam.

Dupa cum vezi contul e facut de putin timp,si incep sa regret ca l-am facut.Tineti-va peluza si principiile pt voi,a fost o gresala sa ma adresez voua,fotball ul e si pt femei,si nu toate sunt bagatoare in seama si unele chiar au crescut cu echipa asta da trebuie s-o iubeasca in tacere sa aveti voi loc de impresii.

O seara buna va urez,e clar ca aici nu-i loc de suporterite.

P.S: ma pis pe imaginea parasutelor de pe stadioane ce strica spiritul admiratiei pt football cu ,,huliganismele perverse si penibile" de care dau dovada.

Inca cv..daca posta un barbat poza cu tipa...nu era nici macar o problema.

@drvladyk plimba ursu lingaule la proaste care te cred.

ebonyc09.11.2012 23:11

E clar, esti "women repeller". Nu esti bun de wingman. :no:

red&blue_boy09.11.2012 23:27

Cantecele despre ce vor fi? Despre Steaua, despre Gigi, MM?

Mereu aud intrebarea asta. Nu crezi ca sunt destule galerii de baieti?ai loc sigur pe acolo,fara suparare

Baiatul de mai sus nu la asta s-a referit. :)

Calm.Nu vrea nimeni nici sponsorizare,nici atentie nici nimic.Voiam doar o parere si sa-mi spuneti cu cine pot lua legatura din peluza.

Apoi suntem mici, suntem doar din astia de forum, ce dam din taste si nu incurajam echipa, nu ignoram situatia, nici acum cand sunt rezultate. Noi avem treaba cu Becali mai mult, suntem prosti ca si acum vedem ce-a facut din echipa noastra...

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu lideru' lider Mustata.

El trebuie sa iti dea blessingu' .

LDS09.11.2012 23:42
Seara buna baieti :steag_sah_mic: .

Dupa cum a-ti observat.....................

Daca tot s-a introdus bacu' profesional, ave-ti toate sansele...

clausblaus10.11.2012 08:38

''@drvladyk plimba ursu lingaule la proaste care te cred. ''

Te-a citit Vlade,n-o mai poti prosti.:))

Vroiam sa-i spun ca esti insurat si ca ai o casa plina de copii,dar daca s-a prins singura............!

Stanici10.11.2012 09:16

Don'soara. Am zis DACA. Raspunsul tau in aceasta privinta este multumitor.

Acum, sa vorbim despre cum te-ai suparat ca vacarul pe sat (e o expresie, nu trebuie luata in sensul ca ai avea ceva de-a face cu respectiva profesie). Daca vrei sa mergi in peluza, un pic de soric mai gros nu ti-ar strica. Caterinca se face intre toata lumea, ca ala e gras, ca ala e schilod, ca ala etc. . Respectul si simpatia p-acolo ti le castigi nu prin izbucniri la primele intepaturi, ci prin faptul ca arati ca poti tine la o gluma si ca poti intoarce si gluma, la o adica. Pace si succes.

@restul. caterinca de liceu, baietii. exact ca in deplasari, a?

Kitikru10.11.2012 12:04

@SbChatya, mici si bere serviti inainte de meci sa prindeti glas?

SbChatya10.11.2012 12:05

Posibil sa fi exagerat si eu insa cand eu incerc sa port o discutie cat de cat amiabila,nu-mi place sa fiu luata peste picior,atata tot.

Cat despre ideea mea,am sa fac cum m-a sfatuit cnv de pe forum si am sa vb direct cu nea'Musata la meciul cu stuttgart .

@Kitikru peace man. Uite in cinstea ta desfac o timisoreana fular-campionii

«12»