Cu toate ca mai vizitam site-ul din cand in cand si mai citeam post-urile din forum am inceput sa scriu si eu destul de recent. Nu a trecut mult timp pana cand am simtit un gust amar...de ce? In momentul in care i-am criticat pe Dica, Cristea si Bostina multi mi-au sarit in cap, m-au injurat, m-a facut anti-stelist...foarte bizar...tocmai eu care am refuzat de mic copil sa fiu dus de tata la clubul Dinamo sa joc fotbal pentru ca "era mai aproape" din cauza faptului ca eu nu imi doream sa joc decat pentru Steaua, tocmai eu care odata cu mutarea mea intr-un cartier mai apropiat de Ghencea am inceput sa ma duc la meciuri prima oara singur, apoi cu prietenii, apoi am inceput sa mai cunosc cat de cat lumea din galerie, tocmai eu care sezoane la rand mi-am platit abonamentul, eu care uneori i-am urmat si in deplasare, eu care am infruntat intemperiile doar ca sa ii vad si sa ii sustin...dreptul sa incurajezi echipa il obtii in momentul in care tii cu ea dar dreptul sa critici echipa, jucatorii cand e cazul, cand il obtii? In fine, fara sa ma mai plang...cu toate ca m-a deranjat destul de mult atitudinea unora...vreau sa subliniez anumite lucruri :
1.Toti care se considera suporterii Stelei au dreptul sa critice echipa sau jocul.
2.Sa admitem si sa intelegem ca asa cum de multe ori ii laudam si incurajam,asa putem si trebuie sa ii criticam.
3.Sa intelegem ca la orice echipa din lume exista critici daca jocul echipei este slab DAR ASTA NU INSEAMNA CA CEI CARE O CRITICA S-AU INTORS IMPOTRIVA ECHIPEI, NU INSEAMNA CA NU O VOR MAI SUSTINE LA URMATORUL MECI, NU INSEAMNA ABSOLUT NIMIC...inseamna ca cineva si-a exprimat un punct de vedere si trebuie respectat, nu esti de acord...no problem...il combati cu argumente nu?
4.Sa fiti siguri ca majoritatea care sunt inregistrati aici au tinut cu Steaua, tin cu Steaua si vor tine cu Steaua indiferent de rezultate sau de jocul echipei indiferent ca le convine sau nu dar asta NU INSEAMNA CA TREBUIE SA FIE IPOCRITI SI SA LAUDE JOCUL ECHIPEI CAND EL NU ESTE DE LAUDAT...critica aduce progrese...
p.s. cei care m-au injurat dupa ce mi-am exprimat parerile mele despre cei trei jucatori au oarecum circumstante atentuante pentru ca sunt intr-adevar anumiti suporteri care injura anumiti jucatori din primul minut dar din fericire nu ma aflu printre aceia
In speranta unor discutii mai amiabile pe viitor si mai respectuaose pentru un FRATE suporter va salut si sa ne vedem cu titlul 23 si Cupa UEFA!