FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa facem pace

«12»
Melku13.04.2006 22:32

Cu toate ca mai vizitam site-ul din cand in cand si mai citeam post-urile din forum am inceput sa scriu si eu destul de recent. Nu a trecut mult timp pana cand am simtit un gust amar...de ce? In momentul in care i-am criticat pe Dica, Cristea si Bostina multi mi-au sarit in cap, m-au injurat, m-a facut anti-stelist...foarte bizar...tocmai eu care am refuzat de mic copil sa fiu dus de tata la clubul Dinamo sa joc fotbal pentru ca "era mai aproape" din cauza faptului ca eu nu imi doream sa joc decat pentru Steaua, tocmai eu care odata cu mutarea mea intr-un cartier mai apropiat de Ghencea am inceput sa ma duc la meciuri prima oara singur, apoi cu prietenii, apoi am inceput sa mai cunosc cat de cat lumea din galerie, tocmai eu care sezoane la rand mi-am platit abonamentul, eu care uneori i-am urmat si in deplasare, eu care am infruntat intemperiile doar ca sa ii vad si sa ii sustin...dreptul sa incurajezi echipa il obtii in momentul in care tii cu ea dar dreptul sa critici echipa, jucatorii cand e cazul, cand il obtii? In fine, fara sa ma mai plang...cu toate ca m-a deranjat destul de mult atitudinea unora...vreau sa subliniez anumite lucruri :

1.Toti care se considera suporterii Stelei au dreptul sa critice echipa sau jocul.

2.Sa admitem si sa intelegem ca asa cum de multe ori ii laudam si incurajam,asa putem si trebuie sa ii criticam.

3.Sa intelegem ca la orice echipa din lume exista critici daca jocul echipei este slab DAR ASTA NU INSEAMNA CA CEI CARE O CRITICA S-AU INTORS IMPOTRIVA ECHIPEI, NU INSEAMNA CA NU O VOR MAI SUSTINE LA URMATORUL MECI, NU INSEAMNA ABSOLUT NIMIC...inseamna ca cineva si-a exprimat un punct de vedere si trebuie respectat, nu esti de acord...no problem...il combati cu argumente nu?

4.Sa fiti siguri ca majoritatea care sunt inregistrati aici au tinut cu Steaua, tin cu Steaua si vor tine cu Steaua indiferent de rezultate sau de jocul echipei indiferent ca le convine sau nu dar asta NU INSEAMNA CA TREBUIE SA FIE IPOCRITI SI SA LAUDE JOCUL ECHIPEI CAND EL NU ESTE DE LAUDAT...critica aduce progrese...

p.s. cei care m-au injurat dupa ce mi-am exprimat parerile mele despre cei trei jucatori au oarecum circumstante atentuante pentru ca sunt intr-adevar anumiti suporteri care injura anumiti jucatori din primul minut dar din fericire nu ma aflu printre aceia

In speranta unor discutii mai amiabile pe viitor si mai respectuaose pentru un FRATE suporter va salut si sa ne vedem cu titlul 23 si Cupa UEFA!

Alex_steaua4ever13.04.2006 22:34

nu sunt de acord cu tn ! nici un suporter nu are dreptul sa critice nici echipa nici jucatori pt ca: tu nu stii cum e sa fii pe teren..si cand mai vezi ratari dalea cu poarta goala sau 1vs1 cu portaru ia gandeshtete poate a avut o pozitie f proasta..poate a sarit mingea aiurea..poate a deviat cineva..oricine greseste;) iei nu te critica pe tn cand, canti si zici ceva gresit sau cand arunci cu obiecte in teren sau restu...;)

Melku13.04.2006 22:39
nu sunt de acord cu tn ! nici un suporter nu are dreptul sa critice nici echipa nici jucatori pt ca: tu nu stii cum e sa fii pe teren..si cand mai vezi ratari dalea cu poarta goala sau 1vs1 cu portaru ia gandeshtete poate a avut o pozitie f proasta..poate a sarit mingea aiurea..poate a deviat cineva..oricine greseste;) iei nu te critica pe tn cand, canti si zici ceva gresit sau cand arunci cu obiecte in teren sau restu...;)

Ok si iti respect punctul de vedere,avem viziuni diferite, oricum, in principiu nu m-am referit la anumite faze din meci...greseli vezi si la thierry Henry, la orice jucator oricat de mare ar fi el, eu vorbeam de prestatia lor dintr-un meci, nu se face gaura in cer dintr-o ratare,dar la o prestatie, doua, trei prestatii slabe consecutive nu trebuie sa ne ferim sa spunem asta, pana la urma nici macar nu sunt critici...sunt doar observatii obiective...

Katau14.04.2006 01:12

eu zic k fiecare are dreptu sa`si exprime parera ,si dak cineva crede k a gresit sa`i combata vorbele cu argumente,nu cu injuraturi.....dar la noi atunci cand nu ai argumente sau cand nu ai ceva de zis injuri (k deh....e mai simplu)

Exprimare libera! :twisted:

redandblue14.04.2006 07:14

@ Melku...cu toate ca Dica este jucatorul meu preferat eu sunt primul care-l critica atunci cind greseste sau cind face ceva ce nu trebuia neaparat facut...

sunt de acord cu tine dar mai sunt persoane pe acest forum care critica echipa si anumiti jucatori chiar si atunci cind joaca bine...de exemplu dupa ce Steaua se califica in semifinala cupei UEFA dupa atitia ani vin un frustrat pe care nu l-a lasat maica-sa la joaca si spune ca lui nu-i place cum hoaca Steaua si ca Oli trebuie dat afara...pai cum sa nu te iei de el???

sa nu uitam ca pina la meciul cu sevilla toti sustineau ca Banel nu e de Steaua, ca Banel trebuie dat afara si altele...la fel si pt Cristea...insa acum Banel e cel mai bun!!!

deocamdata avem 20 de jucatori si un antrenor si trebuie sa-i sustinem indiferent de cum joaca...voi habar nu aveti cit cintereste la moralul unui jucator at cind este sustinut de public...

forza Steaua!!!

Melku14.04.2006 15:12

"deocamdata avem 20 de jucatori si un antrenor si trebuie sa-i sustinem indiferent de cum joaca...voi habar nu aveti cit cintereste la moralul unui jucator at cind este sustinut de public...

forza Steaua!!!"

red 19, intr-o anumita masura m-ai inteles si tu gresit cum au facut-o si altii, este normal sa ii incurajam dar la fel de normal este sa ii criticam cand este cazul,desigur ca daca ma duc la un meci ii sustin 90 de minute dar dupa un meci slab eu nu o sa pretind niciodata ca de fapt a facut un meci senzational...intelegi ideea? Sustinere au si vor avea intotdeauna dar avem dreptul sa semnalam anumite elemente negative din jocul echipei fara sa fim numiti anti-stelisti - nu are nici o logica...

redandblue14.04.2006 15:21

este ceva normal sa critici echipa dar doar atunci cind este cazul...nu esti anti-stelist dc esti nemultumit de jocul echipei...dar nici stelist nu esti dc vii cu mofturi de doi bani at cind echipa este in semifinala UEFA si pe primul loc in campionat...

parerea mea(subliniez...) este ca multi s-au obisnuit ca Steaua sa cistige mereu ca Steaua este cea mai buna din lume...si nu este asa...in orice apare o perioada normala de altfel de regres sau mai bine spus un con de umbra...nu poti fii bun la nesfirsit...

de aceea e ceva normal sa fii alaturi de echipa ta si atunci cind joaca mai putin convingator si sa arati o sustinere neconditionata de goluri sau de altceva...

Melku14.04.2006 15:33

Da,este o observatie buna, asteptarile suporterilor cresc proportional cu performanta echipei dar nu mi se pare ceva neobisnuit, doar nu o sa ma bucur acum ca Steaua nu o sa retrogradeze anul asta,ci o sa fiu trist daca o sa piarda urmatorul meci...dar REPET...obsesiv deja...

"de aceea e ceva normal sa fii alaturi de echipa ta si atunci cind joaca mai putin convingator si sa arati o sustinere neconditionata de goluri sau de altceva..."

daca tu observi ca un joc al echipei nu este bun si semnalezi lucrul asta nu inseamna ca nu mai esti alaturi de echipa..NU!? Multi oameni pun in aceeasi oala sustinerea echipei cu comentariile legate de jocul prestat al echipei si nu inteleg de ce...daca echipa face un meci de cacao...poti spune altceva decat ca a facut un meci de cacao? Are legatura asta cu sustinerea echipei in continuare?

razvan198314.04.2006 15:38

Aici pot interveni si eu, am avut o discutie in contradictoriu pana aproape de jignire cu unul de pe forum. In opinia aceluia Banel Nicolita nu avea valoare de Steaua, in afara de viteza, spunea el, Banel nu mai avea nimic. Apoi, tot el spunea ca daca jucam in dubla cu Rapid cu Oprita si Cristea nu avem nicio sansa. Eu l-am contrazis si ma rog, am fost avertizati amandoi de catre un moderator pe forum sa nu mai continuam si am incheiat discutia. Deci, nu putem nici noi sa gasim argumente la unele aberatii sau ineptii pe care le debiteaza unii si normal ca de nervi iti vine sa-i injuri. Dar pana la urma cea mai buna solutie ar fi sa fie ignorati.

razvan198314.04.2006 15:43
Da,este o observatie buna, asteptarile suporterilor cresc proportional cu performanta echipei dar nu mi se pare ceva neobisnuit, doar nu o sa ma bucur acum ca Steaua nu o sa retrogradeze anul asta,ci o sa fiu trist daca o sa piarda urmatorul meci...dar REPET...obsesiv deja...

"de aceea e ceva normal sa fii alaturi de echipa ta si atunci cind joaca mai putin convingator si sa arati o sustinere neconditionata de goluri sau de altceva..."

daca tu observi ca un joc al echipei nu este bun si semnalezi lucrul asta nu inseamna ca nu mai esti alaturi de echipa..NU!? Multi oameni pun in aceeasi oala sustinerea echipei cu comentariile legate de jocul prestat al echipei si nu inteleg de ce...daca echipa face un meci de cacao...poti spune altceva decat ca a facut un meci de cacao? Are legatura asta cu sustinerea echipei in continuare?

Da, poti spune ca echipa a facut un meci de cacao dar sa nu intri tu in detalii tehnico-tactice despre joc si echipa, pentru ca noi nu ne pricepem decat asa voalat. Nu sa incepem noi acum sa zicem ca ala e prost ca nu stie sa dea in minge, ca ala a dat pase numai in fata pe varfuri in loc sa lase mingea la firul ierbii, si tot asa. Suna bine ce zic eu, dar eu nu sunt profesionist, nu castig banii din fotbal, nu stau pe marginea terenului sa stiu daca un jucator are probleme medicale sau altfel de probleme, si respectivul d-aia joaca mai prost. Deci, critica asta trebuie sa aiba si ea o anumita limita. Atat cer eu.

Melku14.04.2006 15:48
Aici pot interveni si eu, am avut o discutie in contradictoriu pana aproape de jignire cu unul de pe forum. In opinia aceluia Banel Nicolita nu avea valoare de Steaua, in afara de viteza, spunea el, Banel nu mai avea nimic. Apoi, tot el spunea ca daca jucam in dubla cu Rapid cu Oprita si Cristea nu avem nicio sansa. Eu l-am contrazis si ma rog, am fost avertizati amandoi de catre un moderator pe forum sa nu mai continuam si am incheiat discutia. Deci, nu putem nici noi sa gasim argumente la unele aberatii sau ineptii pe care le debiteaza unii si normal ca de nervi iti vine sa-i injuri. Dar pana la urma cea mai buna solutie ar fi sa fie ignorati.

Cu siguranta e cea mai buna solutie.Dar aberatiile si ineptiile alea sunt parerile unor oameni...bune sau rele sunt...nu cred ca ar trebui sa incercam sa convingem oamenii ca oul este rotund daca ei cred din tot sufletul ca este patrat.

Melku16.04.2006 19:00

@Zama...total de acord,merita chiar mai mult, dar sa facem diferenta dintre injurii si critici obiective legate de joc.Forumul ma gandesc eu...este locul unde poti schimba idei pozitive sau negative legate de jucatori,jocul echipei...stadionul este locul unde iti incurajezi echipa neconditionat.

Melku16.04.2006 21:28
nu va erste rusine? eu sunt rapidist dar sustin acum Steaua in Cupa UEFA si le urez bafta baietilor.... ce tot aveti de intrati la noi pe forum la fcrapid.ro si ne tot injurati vedetiva de Steaua voastra .... "Sprea 23 !!" nu prea cred ....  mai potoliti-va ..v-ati gandit ca v-a veni vremea cand va vaom scoate fotbalul din cap?  nu neaparat rapidu ..orcine

Daca tu crezi ca asta e o metoda buna de a ii opri pe cei care intra pe fcrapid.ro sa va injure esti cel putin copil...si daca tu ii sfatuieste pe aceia sa isi vada de Steaua,tu de ce nu iti vezi de rapidul tau?ce cauti tu pe fcsteaua.ro?cat despre vremea cand o sa ne "scoata" cineva fotbalul din cap...poti sa o astepti mult si bine...ea nu o sa vina 8) Din punctul meu de vedere,te felicit,esti foarte fair-play urand bafta baietilor nostri dar era mult mai frumos daca te opreai la acele urari...

Bogdan4Steaua16.04.2006 21:31

Nu generaliza. Nu ai de unde sa stii daca userii de aici au intrat pe site-ul vostru.

IONUTZ-CIPRIAN17.04.2006 09:58

:evil: >>>In privinta cu suporterii ai mare dreptate,in privinta cu cei care intra pe situl vostru si injura ai cam dat-o pe alaturi,aia care intra pe acolo sunt copii de 10 pana la maxim 18 ani care nu au ce face ,si credema ca stiu ce vorbesc,nu sunt unul dintre ei daca asta ti-ar veni in cap,ca am trecut demult de pragul majoratului!Iar la faza ca nu stim sa scriem macar nominalizeaza pe cineva sau da exemple ca asa ne bagi pe toti userii in aceeasi oala si nu se merita!Unii poate au mai multa scoala ca tine sau ca altii la un loc!>>> :twisted:

spre_2417.04.2006 10:21
nu va erste rusine? eu sunt rapidist dar sustin acum Steaua in Cupa UEFA si le urez bafta baietilor.... ce tot aveti de intrati la noi pe forum la fcrapid.ro si ne tot injurati vedetiva de Steaua voastra .... "Sprea 23 !!" nu prea cred ....  mai potoliti-va ..v-ati gandit ca v-a veni vremea cand va vaom scoate fotbalul din cap?  nu neaparat rapidu ..orcine

ba baiatule ! sa ne scoata noua fotbalu din cap ? da ati avut voi vrodata fotbal in cap ? :))) vai mama voastra ;)

Melku17.04.2006 13:05
[...]

Ti-ai dovedit IQ`ul si in acelasi timp ti-ai raspuns la intrebarea "De ce intra oamenii pe fcrapid.ro sa va injure" - pentru ca zburatoare ca tine intra pe fcsteaua.ro sa ne injure...D-ASTA!

spre_2417.04.2006 13:09
[...]

Ti-ai dovedit IQ`ul si in acelasi timp ti-ai raspuns la intrebarea "De ce intra oamenii pe fcrapid.ro sa va injure" - pentru ca zburatoare ca tine intra pe fcsteaua.ro sa ne injure...D-ASTA!

]

=)))))) bvo ma ;) lai pus la respect si pe el si pe ei !

bebeto17.04.2006 13:48

ca sa revenim la topic.in ultimul timp site-ul asta s-a umplut de ipocriti.cind Steaua pierde toti sar si injura,chiar daca echipa nu a jucat f rau,in schimb cind Steaua cistiga fara sa joace mare lucru aceiasi sar sa injure repede pe aceia care ,,indraznesc´´ sa critice jocul sau un jucator anume.DA Steaua ESTE IN SEMIFINALE!dar eram curios ce sar fi scris despre jucatori si despre Oli pe site-ul asta daca Steaua lua gol in acel minut 89 din returul cu rapid.

Melku17.04.2006 14:08

Echipa nu ar trebui sa fie injurata de proprii suporteri ci criticata daca e cazul,indiferent de circumstante, asa cum nici suporterii aceleiasi echipe nu ar trebui sa se injure intre ei, asa cum nici galeria unei echipe nu ar trebui sa fie divizata...

spre_2417.04.2006 14:12

eu niciodata n-am criticat echipa :) o respect mereu ;) ! si cand mai gresesc..de ex: cand e Dica cu mingea si paseaza in fata portii si ii ia fata cineva lu Cristea si da in corner..mai zic...ba bagamiash .... in ..... si ... :D

Melku17.04.2006 14:17
eu niciodata n-am criticat echipa :) o respect mereu ;) ! si cand mai gresesc..de ex: cand e Dica cu mingea si paseaza in fata portii si ii ia fata cineva lu Cristea si da in corner..mai zic...ba bagamiash .... in ..... si ... :D

:roll: sa inteleg ca tu intelegi respectul prin lipsa de critica? ca cei care o critica de fapt nu o respecta? daca da...se pare ca nu ai fost atent la ce am scris mai sus sau ca ma lupt cu morile de vant...

spre_2417.04.2006 14:18

nu am spus asta ! dar eu 1-ul nu o critic si nu cred ca ar trebui criticata de nimeni ! (PAREAREA MEA) ai inteles acum ?

Melku17.04.2006 14:39

Am inteles punctul tau de vedere dar nu il impartasesc.

forever_STEAUA20.04.2006 16:17

Dreptul nostru de a critica echipa sau jucatorii se rezuma la atat: x a jucat slab azi, y nu a dat totul in ultimele meciuri, echipa nu s-a concentrat la meci... Pt ca afirmatiile de genu' : ala nu e de Steaua, eu as fi jucat mai bine in locul lui, tactica trebuia sa fie alta , nu ne fac cinste. Am invatat pe propria piele asta. L-am contestat pe Oli si acum regret.

«12»