FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Concordia - Steaua 4-3 (0-0) (0-0)

«12»
dmb31.10.2012 23:32

N-asi indraznii sa fac asta! Comparatia era Bayern-Steaua; partea cu LT se referea la Dinamo!

Virgil31.10.2012 23:52

Se pare ca Ilie Stan i-a pregatit pe jucatorii sai pentru penaltyuri. Reghe, nu cred.

Ca a ratat Chipciu e mai putin grav, pentru ca ratase un jucator de la Chiajna inaintea lui, Tanase e insa la a doua zbarca. Sper sa nu mai aiba ocazia sa mai bata vreodata penalty pentru Steaua

Aceasta infrangere o sa conteze pentru moralul jucatorilor, Chiajna a demonstrat ca se poate.

O prima infrangere o cere si pe a doua, apoi incepe sa se instaleze nesiguranta.

Pacat, speram sa ne calificam in sferturi. Apoi finala ar fi fost aproape. Neglijenta a fost a lui Reghe. Responsabilitatea e a lui. O bila neagra inaintea meciului cu cainii.

Lari01.11.2012 00:50
LDS01.11.2012 01:03
Pacat, speram sa ne calificam in sferturi. Apoi finala ar fi fost aproape.

Vorba aia, " daca nu murea, poate mai traia... "

terente01.11.2012 06:11

Bai, frate, cum au jucat astia de la Chiajna! Zica ca jucau finala CL. Sigur au primit bani de la dinamovisti si rapidisti. Sa vedeti c-o lasa moale cu Dinamo sau rapid. Ce bulangii!!!

Se bucurau dupa penaltiuri ( se bucurau? n-am vazut meciul).

Sper sa nu joace Molde sau Copenhaga la fel ca va fi doar o " Chestiune de onoare" si Europa League.

Nu sunt fericit ca a pierdut Steaua. Sunt in continuare tot trist, la fel cum sunt de ani buni de cand a inceput Necuratul sa-si bata joc de istoria Stelei.

red&blue_boy01.11.2012 06:59
E bun Xti Tanase :)) nici penalty nu stie sa bata...e al 2lea ratat intr-o saptamana..

Si batut cam tot la fel, cam in acelasi loc.

Nu spun ca Balan o fi bun, dar eu nu vad cu ce e mai bun Tanase decat el. Si am inteles ca din iarna Balan si mai cativa sunt out.

BNQ01.11.2012 09:33

Reghe a gresit..

Bre, dacă ai inceput cu rezerve, joacă si in continuare cu ele, bagă-l pe Puskas pe Rosu, pe Machado.. joacă cu rezervele... Ce a vrut să demonstreze că i-a bagat pe Tanase si Chipciu? Că ei sunt mari jucatori? Iată a demonstrat .. cu ratari de 11 metri...

Oricum toti o să uite de acest meci, duminică cind trebuie să umilim anonimii.

Lari01.11.2012 16:37

"Eu aș fi optat in meciul contra Chiajnei pentru o formulă de echipă formată din mai multi fotbalisti de baza Steaua avea o zi in plus de odihnă față de Dinamo si, in afară de asta, Dario Bonetti nu va menaja niciun jucator la Pandurii. Pentru dinamovisti, Cupa este cel mai accesibil drum catre un trofeu in acest sezon si, in plus, soarta italianului depinde de meciul de la Targu Jiu. Cred că nici tactica adoptată de Reghecampf in fata unei echipe de luptă precum Chiajna, nu a fost cea mai potrivita Știa la ce să se astepte de la Ilie Stan.

Nu a fost pregatit meciul pentru a se ajunge la loviturile de departajare, ca dovadă că Tanase si Chipciu au ratat. Nu a fost o greseală că Reghecampf l-a pus pe Tanase să execute, desi ratase cu Molde de la 11 metri. Un fotbalist ca el trebuie responsabilizat, nu degeaba joacă in echipa nationala Dacă nu el, atunci cine?", a spus Iordanescu

kaspersky02.11.2012 09:24

Ce v-am spus acum cateva zile ? Reghecampf abuzeaza jucand cu rezervele in unele meciuri importante , uite ca aveam dreptate cand spuneam ca o sa vina si ziua unei infrangeri care doare , pentru ca suntem eliminati dintr-o competitie.

aurash8904.11.2012 15:51

Daca Gigi a vrut sa menajeze jucatorii, ce sa-i faci?

«12»