FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SteauaToronto

«12»
torontocanada24.10.2012 22:09

Deci ce se va intampla acuma?...daca sondajul ramane asa voi fi banat si de pe userul asta ?

Asta e, eu imi cer scuze si inca o data, chiar daca voi fi banat o sa mai intru eu sa mai scriu civilizat, Steaua pentru mine e un drog, nici becali, nici voi, nici Azzido cu bannatul, nici Dumnezeu nu ma va opri sa scriu despre echipa mea iubita...Hai salut :D

Stanici28.10.2012 08:19

Bai. Baiatul da semne de necocalar. Ar fi pacat sa taiem o tendinta ca asta, doar de dragul unei satisfactii personale de a-l vedea dezamagit.

terente28.10.2012 09:00
Bai. Baiatul da semne de necocalar. Ar fi pacat sa taiem o tendinta ca asta, doar de dragul unei satisfactii personale de a-l vedea dezamagit.

Dorel, repede cu gandul ca o sa-si imparta canadianul rezerva cu el.

@Dorule,@Dorule!!! :alcoholic:

Kellerman28.10.2012 10:29

Ce cauta ba asta aici ? lipsesc si eu cateva luni si cancerul prinde aripi iar ? asta mi-a trimis o gramada de amenintari ca ma lasa in putulica goala prin Targu Mures si voi il lasati sa posteze pe aici ?

gio_stgloria28.10.2012 10:43

Salutare Kellerman , bine-ai revenit ! :D

Kellerman28.10.2012 10:50

Peluza Sud a luat-o razna, Toronto umbla liber pe forum, ce trebuie sa mai descopar ? aaa, nu mai esti moderator. Hihihihiih.

P.S: Totusi, vad cum ca "NU" a iesit invingator in sondaj si totusi asta umbla liber pe aici. F.uck logic much ?

Stanici28.10.2012 13:45
Dorel, repede cu gandul ca o sa-si imparta canadianul rezerva cu el.

@Dorule,@Dorule!!! :alcoholic:

Ne cunoastem, baiat? Doar ca nu ma las influentat de vreo vendeta personala, inseamna ca ma vand pe vodca?

Sica, tu esti, habotnicule?

terente28.10.2012 14:39
Ne cunoastem, baiat? Doar ca nu ma las influentat de vreo vendeta personala, inseamna ca ma vand pe vodca?

Sica, tu esti, habotnicule?

Chiar nu am vrut sa se interpreteze asa. Imi cer scuze pentru asta. Am vrut sa destind putin atmosfera.

sorry

*Alecs*28.10.2012 19:20

Ba ce repede au trecut 3 luni pentru Kellerman.

Who's next, bogdinho?

Kellerman28.10.2012 20:15

Dar vad ca au taiat astia in carne vie, nici tu nu mai esti moderator. How baaaaaaaad.

MoWeed28.10.2012 20:55

@Alecs

Eu as fi pregatit sa pun pariu cu tine ca redondo urmeaza.

*Alecs*28.10.2012 21:14
Dar vad ca au taiat astia in carne vie, nici tu nu mai esti moderator. How baaaaaaaad.

Era culmea sa taie dupa ce ca nu se mai ocupa aproape nimeni. Vorbim cand citesti ce ai pierdut in perioada in care ai fost absent.

retras din fenomen03.11.2012 23:31

Sa i se dea ban. Motiv? Inclinatii homosexuale. Ne invita pe toti la o bere, cand defapt el cauta poponari ca aia de are poza pe fb.

«12»