In primul rand vreau sa fac o clarificare. Nu sunt in masura sa spun cine poate sa stea pe site si cine nu. Eu nu fac parte din conducerea siteului, nu sunt seful siteului, nu imi apartine, nu sunt moderator, administrator, etc.
Mi-am dat o parere despre Toronto, atat.
Am zis ca, din moment ce pe site deja exista foarte multi utilizatori care si-au aratat fata adevarata dupa multi ani in care se dadeau antigigi, nu e logic ca ei sa fie acceptati pe site iar toronto nu. Macar ca el si-a aratat adevarata fata mai repede ca altii, nu a asteptat ca echipa sa fie pe primul loc, cu sanse la titlu.
Mi-am dat parerea ca utilizator.
Exact cum au zis si altii. Daca e acceptat xray pe site, de ce nu si Toronto sau Redondo sau orice alt utilizator banat?
Planul meu de reorganizare a siteului(am fost foarte ocupat in ultima vreme la servici, va rog sa ma scuzati ca nu am mai intrat si ca nu am mai apucat sa ma ocup de treaba asta. Promit sa revin in forta in momentul in care mi se elibereaza programul. Momentan am foarte putin timp liber.) vrea sa faca o comunitate in care moderatorul sa nu aiba rol de militian. Nu ma intereseaza sa banam in stanga si in dreapta. Ma intereseaza o comunitate de stelisti care sa isi desfasoare activitatea dupa spiritul stelist.
Sincer, avand in vedere ca lui Gandalf inca nu i-a fost ridicat banul, pe mine ma doare-n cot de cine e banat sau nu, cui ii este redat contul, etc.
Pe mine Axl m-a injurat foarte dur de familie si nu a patit nimic. Daca Azzido se supara si da banuri de 30 de zile pentru "esti un idiot", e clar ca ceva trebuie sa se schimbe aici. Altfel o sa se ajunga la situatia in care pe site vor ramane doar ronnie si mistocarii pe care-i doare-n cot de Steaua, care vor doar sa socializeze. Am observat ca tot mai multi stelisti adevarati s-au retras sau vor sa se retraga de pe site. Nu va deranjeaza?
L-am mentionat pe ronnie pentru ca si el vad ca vorbeste despre mine. Tot vorbeste despre mine, incearca sa ma provoace, face trolling. Dar cei care impart banuri vad ca nu se sesizeaza. Si unii au mai facut si misto de mine cand am zis ca nu vreau sa dau numele celor pe care i-am chemat in echipa mea, ca sa nu fie atacati, provocati, injurati, etc.
Toronto, imi permit sa-ti dau un sfat.
Nu esti cea mai mare problema a siteului sau a mea(nu vreau sa zic noastra, desi ar merge, cred). Nu esti nici macar o problema. Daca vrei sa fii acceptat pe site, poarta-te frumos si cu respect fata de ceilalti utilizator. Atat. Nu e nevoie sa deschizi polluri.