Va mai recomand, de asemenea, o postare foarte tare a unui dinamoprost, sper ca nu va stresez cu postarile astea dar asta mi s-a parut chiar tare si realista:
"In urma cu ceva timp mi-am dat seama ca nu imi mai place locul meu de munca. Dintr-o data ceea ce am facut in ultimul an si jumatate nu mai prezenta nici un interes pentru mine. Imediat am inceput sa caut in mintea mea alte meserii care ar fi suficient de simple pentru a le putea practica, fara ca domeniul in care sunt licentiat (inginerie mecanica) sa reprezinte un handicap. Abia in seara aceasta am fost "iluminat" si raspunsul, atat de evident de altfel, m-a frapat de-a dreptul prin simplitatea lui. Concluzia a fost urmatoarea : cele mai simple 2 meserii din Romania sunt fara indoiala "fundas impotriva atacului dinamovist" si "atacant impotriva apararii lui Dinamo". Pe cat de simplu, pe atat de dureros.
Meciul din aceasta seara mohorata de primavara a fost un meci care sincer m-a bucurat nespus. Am reusit in sfarsit sa inteleg ca de fapt, echipa noastra mult iubita, nu este intr-o forma execrabila si nu joaca slab. De fapt noi, suporterii obisnuiti, "saracii", nu avem capacitatea de a intelege cruntul adevar. Si anume ca echipa noastra a trecut la un alt nivel. Unul superior si dincolo de perceperea oricarui muritor de rand. DA, oameni buni. Dinamo joaca un fotbal-biliard. Am ajuns la aceasta concluzie cand am observat ca majoritatea paselor noastre se dadeau cu "manta", unde manta = orice parte a corpului adversarilor(de preferat piciorul). Da, doamnelor si domnilor…pase "cu adversarul". Bineinteles, am spus in fraza anterioara "majoritatea" pentru ca, hei, nimeni nu e perfect…nu putem obtine procentaj de pase cu adversarul 100% din prima. De altfel, partea si mai imbucuratoare este ca o parte din jucatori (nu spui cine, persoane importante), au exersat chiar mai mult decat atat si anume "driblingul cu adversarul". Asa am reusit sa inteleg de ce toate driblingurile noastre au fost realizate in urma unor caramboluri ale "bilei", intre diverse membre ale jucatorului dinamovist vizat de faza de joc, si ale adversarului sau direct. Cum aceste 2 procedee tehnice noi si foarte dificile, consuma multa energie din partea jucatorilor, am observat ca in perioadele de repaos pentru reacumularea energiei, jucatorii exersau si o noua schema tactica. Mi-am rezervat dreptul de a numi aceasta schema "Vartejul" (sau "Ametirea adversarului"). Cu alte cuvinte mingea cicula pe traseul fundas - mijlocas - atacant(sau mijlocas de banda) – mijlocas – fundas – portar si de la acesta din urma se relua ciclul. Din pacate, acest ciclu se repeta doar de 2-3 ori pana cand era intrerupt de jucatorii adversi. Adevarul este ca acest exercitiu a fost un esec total (singurul din aceasta seara de altfel) deoarece nu se putea atinge numarul de iteratii necesar ametirii adversarilor pana la caderea lor in inconstienta. Ori stie toata lumea ca daca ceilalti unspe' jucatori sunt intinsi la pamant e usor sa marchezi (ma rog, mai putin pentru Zicu, dar cred ca aveau ei grija sa puna pe altcineva sa traga la poarta goala). Dupa calculele mele empirice (negarantate, avand in vedere ca nu sunt un profesionist in domeniu) am ajuns la concluzia ca dupa circa(si nu ma refer la circa de politie) 20 de rotiri ale capului stanga-dreapta am ametit cazand intr-un somn adanc de 10-15 minute. Deci trebuia ca jucatorii nostri sa duca mingea (pardon, "bila") pe traseul indicat de cel putin 20-25 de ori pentru a ametii adversarii. Greu de realizat din prima. Ii intelegem si ii iertam.
Nu stiu inca pe cine sa desemnez cel mai bun de pe teren. Ezit intre Fane "Usher" Grigorie (bandajul sau semanand foarte mult cu caciulitzele celebrului cantaret RnB.) care s-a achitat exemplar de antrenamentul cu pasele cu adversarul si Dan "Capitan de play" Alexa, foarte bun la exercitiul tactic. In concurs s-a inscris pe final si Ianis "Missing" Zicu, care ne-a adus o transformare de 2 puncte prin lovitura de picior cazuta. Pacat ca nu erau si buturile de rugby. Inclin totusi spre Usher si il premiez cu o calatorie stiintifico-fantastica in trecut spre originile lui de mult disparute."