FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii Tg. Jiu - Steaua 0-0 [ 0-0 ]

«12»
Daniel-Ionut08.10.2012 09:50

pandurii_mic.gif VSsteauafc_mic.gif

Pandurii - FC Steaua Bucuresti

Liga 1, etapa 12, duminica, 21 octombrie 2012, ora 21:30, stadionul "Tudor Vladimirescu"

Nelu_utsU09.10.2012 19:17

Batem cu 2-0 :D Forta Steaua !

chrissyxoxo10.10.2012 03:36

Nu va fi un meci usor ..un 2-0 ar fi perfect!

AlexN10.10.2012 09:42

Daca trecem si de Pandurii, ar fi unul din cele mai bune inceputuri de sezon ale echipei..

E prematur sa vorbim de campionat, dar cu o victorie, vom lua o optiune serioasa la castigarea lui.

Sa speram ca nu se vor accidenta jucatorii convocati la meciurile nationalei.

Liviu: VPM10.10.2012 15:14

Sa fim multumiti cu un egal, parca Grigoras e cel mai tare din oras :-??

Korado11.10.2012 14:13

Un meci destul de greu, poate chiar mai greu decat cel cu CFR pentru ca nu mai au suportul spectatorilor si miza este uriasa pentru ei cat si pentru noi, daca invingem ne distantam la 6 puncte de locul 2 iar daca pierdem riscam sa pierdem si primul loc in urmatoare etape, insa sa nu privim atat de departe.

mountytoma11.10.2012 21:09

asta e momentul adevarului. cu Vaslui a fost un accident, Steaua fiind mai buna decat porumbarii. acum insa cred ca maestrul grigoras il va face de ras pe ucenicul reghe. parerea mea...

Korado12.10.2012 10:03
asta e momentul adevarului. cu Vaslui a fost un accident, Steaua fiind mai buna decat porumbarii. acum insa cred ca maestrul grigoras il va face de ras pe ucenicul reghe. parerea mea...

Nu vad motivul, doar nu joca 1 vs 1 sah, daca strategia de joc va fi peste a celor de la Tg. Jiu nu vad de ce nu am spera chiar la o victorie insa va depinde mult si de forma jucatorilor care sunt plecati la lotul nationalei, iar daca Pandurii au un joc deschis asa cum au practicat majoriatea echipelor cu care am jucat pana acuam sigur Steaua se va impune.

george9113.10.2012 19:35

Steaua e prea puternica pentru a se mai impiedica acum. Este pe val!

clausblaus13.10.2012 20:16

@george91

E misto sa fii pe val,atunci cand esti un impatimit al surfing-ului,insa asta nu are prea mare legatura cu fotbalul,caci valurile vin si trec,acum esti pe creasta valului si dupa 1-2 meciuri nasoale te straduiesti sa nu pierzi placa de sub picioare.

Eu(si altii ca mine)am fost aici si inainte de valuri si vom fi,cu siguranta,si dupa ........pentru ca pe noi nu ne pacalesc 2-3 valuri,chiar daca valurile ne apropie de tarmul pe care tot il asteapta suporterii stelisti.

Suntem noi,stelistii,suporteri de .......val????

drvladyk13.10.2012 22:32

Nu spera si nu ai teama

Ce e val ca valul trece

De te-ndeamna, de te cheam

Tu ramai la toate rece.

chrissyxoxo14.10.2012 06:48

Ce-s cu poetii astea aici?

drvladyk14.10.2012 13:19
Ce-s cu poetii astea aici?

nemtudom, sa mora bibi.... tradu-mi si mie in romana te rog

PS cu toata stima Daniele, da nu ma pot abtine :)) : iti plac analfabetii mai nou?

chrissyxoxo14.10.2012 16:30
nemtudom, sa mora bibi.... tradu-mi si mie in romana te rog

PS cu toata stima Daniele, da nu ma pot abtine :)) : iti plac analfabetii mai nou?

Trebuie sa-ti dai seama singur:)

drvladyk14.10.2012 16:43

ca sa pot intelege, trebuie sa te exprimi romaneste nu maneleste. asa ca invata in p mea sa scrii si vorbim mai incolo

mountytoma14.10.2012 20:07
Nu vad motivul, doar nu joca 1 vs 1 sah, daca strategia de joc va fi peste a celor de la Tg. Jiu nu vad de ce nu am spera chiar la o victorie insa va depinde mult si de forma jucatorilor care sunt plecati la lotul nationalei, iar daca Pandurii au un joc deschis asa cum au practicat majoriatea echipelor cu care am jucat pana acuam sigur Steaua se va impune.

eu cred ca diferenta o va face faptul ca unii se vad deja campioni (maimuta a desfacut deja sampania dupa meciul cu rivalii celor de la industria sarmei campia turzii) in timp ce ailalti care au luat-o deja in bot de la Dinamo vor juca cu o ambitie imensa. de cate ori am mai vazut filmul asta in ultimii ani?

Virgil15.10.2012 07:38

Steaua se va prezenta la acest meci cu cel putin jumate de echipa obosita dupa meciurile cu Turcia si Olanda si o echipa intreaga care va trebui odihnita, refacuta moral si fizic, dupa meciul cu Molde. Oare va mai putea juca Steaua cu acelasi aplomb, prospetime si dorinta de victorie ca la meciul cu CFR? Sa nu uitam ca in tot acest timp Pandurii nu au avut decat antrenamente si eventuale jocuri de verificare cu echipe din ligi inferioare.

Pandurii joaca acasa si sunt o echipa puternica, greu de invins. Mai ales acasa.

Un meci in care prima sansa apartine gorjenilor. Teren propriu, suporteri proprii in tribune.

Nici Steaua nu e o echipa oarecare. E liderul campionatului si cea mai buna echipa a momentului din Romania. A demonstrat ca poate titulariza si juca foarte bine cu jucatori de pe banca de rezerve.

E un meci in care orice rezultat e posibil. De aceea voi merge pe o varianta tripla: 1, x, 2.

edynho15.10.2012 11:40

stie cineva la ce pret vor fii biletele?

DanielT15.10.2012 16:07

Nu , pur si simplu mi s-a parut amuzant postu' lui .

Ronnie16.10.2012 14:02
Steaua se va prezenta la acest meci cu cel putin jumate de echipa obosita dupa meciurile cu Turcia si Olanda si o echipa intreaga care va trebui odihnita, refacuta moral si fizic

Vrajeli. Fotbalul se joaca din 3 in 3 zile. Daca faci o pregatire buna n-ai nicio problema. Mai ales ca meciul cu Olanda e azi (marti) si cel cu Pandurii abia duminica.

Korado17.10.2012 18:08
Vrajeli. Fotbalul se joaca din 3 in 3 zile. Daca faci o pregatire buna n-ai nicio problema. Mai ales ca meciul cu Olanda e azi (marti) si cel cu Pandurii abia duminica.

Adevarat sa ne uitam putin la campionatul din Anglia, au meciuri din 3 in 3 zile si au si performante, ei cum reusesc + ca doar 3-4 din cei 8-9 care au fost convocati au si jucat.

Foarte frumoasa declaratia lui Rege vazuta azi de mine despre Adi Rocha, "Tebuie sa-i fie rusine din punct de vedere fizic si psihic pentru ca eu stiu ce fel de jucator este si ce calitati are, sper sa isi revina cat mai repede pentru meciurile urmatore. Chestia asta i-am spus-o si jucatorului in fata fara sa-mi fie rusine de ceea ce crede si asa voi face cu fiecare jucator in parte."

torontocanada17.10.2012 21:29

Pronostic x, 2 .... chiar daca multa lume va spune ca va fi un meci spectaculos eu zic ca cel mai probabil rezultat este un 0-1 (Gol Rusescu)...

Decy18.10.2012 15:52

Nu ne va fi usor clar la Pandurii acasa,cert este nu ca echipa e pe val,ci este constanta prin meciurile pe care le joaca...merge bine si atacul,am dat destul de multe goluri,si am primit putine,deci si apararea e ok.Bineinteles e loc si de mai bine...dar clasamentul arata ca este echipa cea mai buna a momentului.Pina rezultatele vor tine cu echipa Steaua Bucuresti....sintem cei mai buni.Eu cred ca vom bate la un gol diferenta (0-1),caci jucam in deplasare,acasa era mai usor.

HAI STEAUAAAAAAAAA!!!!

torontocanada18.10.2012 19:27

Pentru deplasare vorbiti pe privat cu:

http://www.facebook.com/peluza.nord.7?ref=ts&fref=ts

kaspersky19.10.2012 12:29

La cat de slabe sunt contracanditatele in acest sezon si mai ales la cat de consistenta e diferenta de puncte dupa numai 11 etape probabil baciul s-ar strangula cu acele margele pe care le are la fiecare meci , daca Steaua nu iese campioana , ma scuzati Sampion Lig.

«12»