FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Copenhaga 1-0 (0-0)

«1234»
Ronnie04.10.2012 08:58
Logic este ca locul 71 nu poate fi favorit locului 44. Caci logica inseamna matematica.

Profesore, o singura intrebare daca-mi permiti. Ai habar macar cum este facut acel clasament si cum se construiesc cotele intr-un meci de fotbal fara sa folosesti google sau wikipedia?

MoWeed04.10.2012 09:09

Chiar sunt putin dezamagit, credeam ca mesajul lui Toronto era doar pentru mine.

Traiasca oile! Spre 24!

fular-campioniifularsteaua2:steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

Lari04.10.2012 11:14

Cornelius, atacantul de doar 19 ani al danezilor si principalul pericol pentru poarta Stelei, s-a aratat coplesit dupa antrenamentul oficial de pe National Arena.

"Acesta este probabil cel mai tare stadion pe care mi-a fost dat sa il vad in viata mea. Este un stadion imens si are o acustica foarte buna", a declarat Cornelius dupa antrenamentul efectuat pe cel mai modern stadion din Romania.

Virgil04.10.2012 11:19

Un amanunt interesant pe site-ul transfermarkt.de. Lotul Stelei e mai valoros cu 4 milioane decat cel al FC Copenhaga.

FC Steaua - 31.000.000 euro

FC Copenhaga - 27.000.000 euro

Tot de acolo aflam ca valoarea de piata a FC Steaua este de 125.000.000 lei, aproximativ 28.000.000 euro

Virgil04.10.2012 11:25
Traiasca oile!

Sunt perfect de acord. Daca n-ar mai fi oi, plua pulovere de lana, cojoace, stofe. Daca n-ar mai fi oi, plua unt, telemea, branza de burduf, cascavaluri. Daca n-ar mai fi oi, plua miel de Pasti. Daca n-ar mai fi oi, etc, etc, etc.

Traiasca oile!

STARforce04.10.2012 11:42
Cornelius, atacantul de doar 19 ani al danezilor si principalul pericol pentru poarta Stelei, s-a aratat coplesit dupa antrenamentul oficial de pe National Arena.

"Acesta este probabil cel mai tare stadion pe care mi-a fost dat sa il vad in viata mea. Este un stadion imens si are o acustica foarte buna", a declarat Cornelius dupa antrenamentul efectuat pe cel mai modern stadion din Romania.

Daaaaaa si ne-a cici cel mai mare conducator de club din galaxie...Acustica de pe mall ariena e putin spus ciudata si ca imensitate cred ca saracu baiat nu a prea calcat prin stadioane ori o fi vreo aroganta...

MoWeed04.10.2012 12:17

Corect Virgile, de aia se si potriveste situatia.

Oile aduc castiguri stapanilor ciobani desi acestia le trateaza (pe buna dreptate) ca pe niste animale proaste.

Oile nu au nici macar instincte proprii, instinctul lor predominant este sa urmeze turma, indiferent unde merge aceasta.

Si cand nu mai aduc lapte si branza sunt ucise si inlocuite de alte oi, la fel de proaste...

Decy04.10.2012 18:03

Eu sunt optimist ca azi ii batem pe astia.Daca la nemti am scos un egal,cu astia logic ar fi sa nu avem emotii.Echipa Steaua insfirsit putem spune ca joaca bine si e constanta....ceea ce n-a mai fost demult.Succes in continuare s-o tina tot asa.

HAIIIIIII STEAUAAAAAAAAAA!!!!!

dmb04.10.2012 19:40
LEMN TANASE!!! :wall:
drvladyk04.10.2012 19:41
Tu dc vorbesti ?Ai fost la vreun protest online? Sau ai sustinut Steaua in ultimii ani pe undeva? Nu cred .

P.S. Lasa tastatura aia a ta sa se odihneasca , cred ca ii e scarba de ce aberatii scrii !

Ce vrei ma? Ce te fute grija unde am fost sau n-am fost? Vorbeam cu Tupac, nu te-a bagat nimeni in seama, vezi-ti de treaba ta si de oile tale.

mountytoma04.10.2012 20:51

un meci de toata jena, cu un gol caraghios. lemn tanase (cum bine zice dmb), bata rusescu, nul rocha, statue popa si pafara Prepelita au fost eroii unui meci la fel de maroniu ca si moaca maimutei de la loja.

a propos de Adi popa, el este vitezist doar in campionatul intern, azi cu danezii mereu pleca primul si ajungea ultimul...

reghe are noroc, spre deosebire de ceilalti antrenori dinaintea lui. pana cand, vom vedea. azi nu mai avea mult pana sa fie huiduit

rosalbastru194704.10.2012 20:57

Chiar daca am jucat prost victoria e absolut meritata. Danezii nu au existat. :steag_cruce_invers:

Liviu: VPM04.10.2012 20:58
Chiar daca am jucat prost victoria e absolut meritata. Danezii nu au existat. :steag_cruce_invers:

meritata? la ce ocazii am avut , bine ca nu le-am dat mai multe:|

gio_stgloria04.10.2012 21:00

N-am inteles de ce au fost atat de multe pase simple gresite. Imi pare bine ca a dat Steaua gol si pentru a razbuna tragerile de timp ale danezilor. Sincer sa fiu ma asteptam la mai mult de la Copenhaga, dar astazi si ei ca si noi au jucat haotic.

Virgil04.10.2012 21:15

O victorie muncita si meritata. Caseta meciului arata ca le-am fost net superiori la numarul de cornere, la suturi la poarta, la posesie.

Copenhaga a fost o piatra tare, apararea a fost aproape de nota 10, dar ai nostri au avut o mai mare vitalitate si dorinta de victorie.

M-a surprins echipa de inceput a Stelei, Cu Gabi Matei venit dupa o accidentare, cu Parvulescu pe stanga, cu Gardos si chiar cu Adi Rocha.

Am inteles ca greii au fost menajati o repriza.

Steaua e pe primul loc in grupa E a UEFA Europa Liga, dar asta cred ca nu mai surprinde pe nimeni.

Urmeaza un nou meci greu, cel cu CFR si ma astept sa invingem macar cu un gol.

Virgil04.10.2012 21:23
Corect Virgile, de aia se si potriveste situatia.

Oile aduc castiguri stapanilor ciobani desi acestia le trateaza (pe buna dreptate) ca pe niste animale proaste.

Oile nu au nici macar instincte proprii, instinctul lor predominant este sa urmeze turma, indiferent unde merge aceasta.

Si cand nu mai aduc lapte si branza sunt ucise si inlocuite de alte oi, la fel de proaste...

Daca te referi strict la oi, ai dreptate. Dar nu ai dreptate in privinta oamenilor pe care voi ii numiti oi.

Steaua e mai presus de orice rautate, de orice rivalitate. Cine e stelist pana in maduva oaselor intelege ce spun.

Nu ma intereseaza unde se duc banii pe care de buna voie ii platesc ca sa vad Steaua la lucru.

Daca nu era "ne-a", era altul.

kaspersky04.10.2012 21:31
N-am inteles de ce au fost atat de multe pase simple gresite. Imi pare bine ca a dat Steaua gol si pentru a razbuna tragerile de timp ale danezilor. Sincer sa fiu ma asteptam la mai mult de la Copenhaga, dar astazi si ei ca si noi au jucat haotic.

Nu mi s-au parut asa haotici cum zici tu , ba chiar pe plan tactic au aratat in prima repriza clasa. Steaua a presat , nu a avut cine stie ce ocazii dar pt a ii inchide gura fostului ungur Viland , bulanosul ala de gol a fost bomboana pe coliva.

gio_stgloria04.10.2012 21:34
Nu mi s-au parut asa haotici cum zici tu , ba chiar pe plan tactic au aratat in prima repriza clasa. Steaua a presat , nu a avut cine stie ce ocazii dar pt a ii inchide gura fostului ungur Viland , bulanosul ala de gol a fost bomboana pe coliva.

Au fost foarte multe pase gresite ale Stelei. As lua meciul de la capat sa le numar dar nu cred ca as rezista. Jumara de echipa Copenhaga asta. Pe faza de atac n-au contat.

Lays04.10.2012 21:41

Update on Easter Europe ; Romania

Becalization status - 97%

Going full speed to 100%

kaspersky04.10.2012 21:41
Au fost foarte multe pase gresite ale Stelei. As lua meciul de la capat sa le numar dar nu cred ca as rezista. Jumara de echipa Copenhaga asta. Pe faza de atac n-au contat.

Ma refeream strict la Copenhaga . Steaua a facut cel mai slab meci cu Reghecampf de pana acum dar dupa cum spunea cineva mai sus , norocul ii surade mai mult fata de ceilalti antrenori.

MoWeed04.10.2012 21:49
Daca te referi strict la oi, ai dreptate. Dar nu ai dreptate in privinta oamenilor pe care voi ii numiti oi.

Steaua e mai presus de orice rautate, de orice rivalitate. Cine e stelist pana in maduva oaselor intelege ce spun.

Nu ma intereseaza unde se duc banii pe care de buna voie ii platesc ca sa vad Steaua la lucru.

Ma refeream strict la oamenii pe care-i numesc oi. Asta pentru ca de la un animal simplu care isi urmareste instinctele nu am la ce sa ma astept, spre deosebire de om care, chipurile, ar fi mai inteligent.

Steaua e mai presus de orice pentru unul care este stelist pana in maduva oaselor, asa este. Steaua este mai presus decat dorinta de a vedea meciurile, de a face caterinca cu tovarasii si de a vedea atmosfera de pe un stadion. Steaua este mai presus de jucatorii actuali. Steaua este mai presus decat dorinta noastra de a ne trai viata de suporter.

Steaua e mai presus de orice rezultat si orice trofeu. Asta pentru ca Steaua inseamna mai mult decat trofee sau rezultate in meciurile cu ciorile, Steaua inseamna o stare de spirit, inseamna profesionalism, inseamna o atitudine civilizata si superioara, inseamna Ghencea, inseamna gloriile steliste s.a.m.d. Ori, atata timp cat Steaua de astazi inseamna manele si scandaluri, poate sa aiba sute de trofee. Pentru mine nu va fi niciodata Steaua.

Si atata timp cat "suporterii adevarati" o sa-l ajute pe ala sa mentina Steaua la nivelul de manele si scandaluri, eu o sa-i numesc oi pentru ca asta sunt. Pentru mine, respectivii nu sunt suporteri ai Stelei(cel putin a ceea ce inteleg eu ca ar trebui sa fie Steaua), ci dusmani ai Stelei. Dusmani mai mari decat dinamovistii sau locuitorii tomberoanelor din Giulesti.

Spalati-va pe cap cu jegul! Spre 24! :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

gio_stgloria04.10.2012 21:49
Ma refeream strict la Copenhaga .

Acum am inteles ce ai vrut sa zici. Da , mie si jocul danezilor mi s-a parut haotic. Au fost momente bune in care mingea sarea ca la biliard, de altfel si golul venind cu ajutorul catorva ricosee.

kaspersky04.10.2012 21:50
de altfel si golul venind cu ajutorul catorva ricosee.

De un gol mai norocos ca ala nu stiu daca a mai avut Steaua parte vreodata.

LDS04.10.2012 22:29

?

9. Poporului trebuie sa-i fie indus spiritul turmei

Pentru aceasta: Sa stimulezi sentimentul individual de culpa de fatalitate, de neputinta. Persoanele care nu mai au impulsul de a se revolta, devin o turma si sunt usor de controlat

Tupac Amaru05.10.2012 04:39
Profesore, o singura intrebare daca-mi permiti. Ai habar macar cum este facut acel clasament si cum se construiesc cotele intr-un meci de fotbal fara sa folosesti google sau wikipedia?

Tu ai habar ce inseamna modelarea matematica a hazardului? Omule, si Bumbescu spune ce ar paria el, dar asta nu inseamna ca ala va fi si rezultatul! Deci cei de la bwin care fac clasamentele nu sunt niste savanti, deja m-ai plictisit cu obsesia asta a ta pentru pariuri, e clar ca mai ai o frustrare, matematica!

Tu dc vorbesti ?Ai fost la vreun protest online? Sau ai sustinut Steaua in ultimii ani pe undeva? Nu cred .

P.S. Lasa tastatura aia a ta sa se odihneasca , cred ca ii e scarba de ce aberatii scrii !

Iarasi copiii nu sunt la somn?

Un amanunt interesant pe site-ul transfermarkt.de. Lotul Stelei e mai valoros cu 4 milioane decat cel al FC Copenhaga.

FC Steaua - 31.000.000 euro

FC Copenhaga - 27.000.000 euro

Tot de acolo aflam ca valoarea de piata a FC Steaua este de 125.000.000 lei, aproximativ 28.000.000 euro

Pierdere de vreme cu ziaristii.

Si eu am impresia ca valorez 5000 de euro, dar am un salariu de 500. Asta e valoarea mea, de fapt.

Asa si cu fotbalistii. Banuiesc ca si papagalii astia care fac astfel de aprecieri aberante sunt mana in mana cu casele de pariuri si cu impresarii, iar fraierii ce pot sa faca decat sa creada astfel de tampenii?

«1234»