Daca te referi strict la oi, ai dreptate. Dar nu ai dreptate in privinta oamenilor pe care voi ii numiti oi.
Steaua e mai presus de orice rautate, de orice rivalitate. Cine e stelist pana in maduva oaselor intelege ce spun.
Nu ma intereseaza unde se duc banii pe care de buna voie ii platesc ca sa vad Steaua la lucru.
Daca nu era "ne-a", era altul.
Ma refeream strict la oamenii pe care-i numesc oi. Asta pentru ca de la un animal simplu care isi urmareste instinctele nu am la ce sa ma astept, spre deosebire de om care, chipurile, ar fi mai inteligent.
Steaua e mai presus de orice pentru unul care este stelist pana in maduva oaselor, asa este. Steaua este mai presus decat dorinta de a vedea meciurile, de a face caterinca cu tovarasii si de a vedea atmosfera de pe un stadion. Steaua este mai presus de jucatorii actuali. Steaua este mai presus decat dorinta noastra de a ne trai viata de suporter.
Steaua e mai presus de orice rezultat si orice trofeu. Asta pentru ca Steaua inseamna mai mult decat trofee sau rezultate in meciurile cu ciorile, Steaua inseamna o stare de spirit, inseamna profesionalism, inseamna o atitudine civilizata si superioara, inseamna Ghencea, inseamna gloriile steliste s.a.m.d. Ori, atata timp cat Steaua de astazi inseamna manele si scandaluri, poate sa aiba sute de trofee. Pentru mine nu va fi niciodata Steaua.
Si atata timp cat "suporterii adevarati" o sa-l ajute pe ala sa mentina Steaua la nivelul de manele si scandaluri, eu o sa-i numesc oi pentru ca asta sunt. Pentru mine, respectivii nu sunt suporteri ai Stelei(cel putin a ceea ce inteleg eu ca ar trebui sa fie Steaua), ci dusmani ai Stelei. Dusmani mai mari decat dinamovistii sau locuitorii tomberoanelor din Giulesti.
Spalati-va pe cap cu jegul! Spre 24!
:steag_cruce_invers: