FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

S.C. Vaslui - F.C. Steaua Bucuresti 3-1 (0-0)

«123»
gio_stgloria27.08.2012 22:34

Cel mai bine facea daca nu iesea , n-a calculat bine inaltimea mingii. Chiar daca nu era obstructionat tot nu cred ca ajungea la ea. In fine, nu este numai el e vina , in mare parte au fost probleme de marcaj.

clausblaus27.08.2012 23:13

Dupa parerea mea meciul l-au pierdut in momentul in care au cedat mijlocul terenului,valuienii nu s-au lasat mult invitati si inevitabilul s-a produs.Probabil s-au vazut prea devreme castigatori,meteahna sportivului roman.

Stanca a gresit,nimic de zis,insa tratarea cu usurinta a unor faze la finalizare si pasele la adversar,cel putin in ultimele 25-30 de minute,nu i le putem imputa tot lui.

Asa se intampla cand te vezi cu sacii in caruta prea devreme!

Ps-si vezi ciobane ca D-zeu te bate daca nu stii sa-ti tii limba dupa dinti?

"Trei le dam,trei!!!"

SS Lazio28.08.2012 09:35

Observ cu umor ( sau detasare? :) ) cum absolut nimeni nu a remarcat faptul ca la Steaua sunt niste incorsetari psihologice demne de un Kafka sau Kundera. Felul copilaresc in care se panicheaza jucatorii, delirul managerilor, refugiul in truisme, conditia - ineluctabila- de umilit la sfarsitul oricarui joc, toate, absolut toate, stau mărturie.

Practic, Becali demoleaza orice a construit + tot potentialul.

Daca nu zbiara 30.000 de oameni cel putin pentru ei, jucatorii Stelei intra intr-o frica, intr-un fior greu de descris in cuvinte.

Steaua e imbatabila cat nu ia gol: joaca cu adevărat, paseaza, dribleaza . Dupa o schimbare a situatiei -gol primit- panica se instaureaza inerent, devenind insurmontabila.

Steaua e la nivel psihologic exact ca si temperamentul ciobanului-creditor: tumultoasa, vulcanica, meteorica, fara nicio asezare.

De la un ''joc minunat'' la "suntem praf" ne despart adesea 1 gol, maxim doua, cateva minute, un aut sau o lovitura libera.

Sa vedeti acum etapa viitoare ce altfel de turatie vom avea fata de meciul cu U Cluj de pilda.

Practic , Steaua ar lua titlul doar daca ar castiga primele 20 etape, ca apoi infrangerile si egalurile sa nu le fie suficiente contracandidatelor. Or, asta e imposibil.

Tupac Amaru28.08.2012 12:06
Observ cu umor ( sau detasare? :) ) cum absolut nimeni nu a remarcat faptul ca la Steaua sunt niste incorsetari psihologice demne de un Kafka sau Kundera. Felul copilaresc in care se panicheaza jucatorii, delirul managerilor, refugiul in truisme, conditia - ineluctabila- de umilit la sfarsitul oricarui joc, toate, absolut toate, stau marturie.

Practic, Becali demoleaza orice a construit + tot potentialul.

Daca nu zbiara 30.000 de oameni cel putin pentru ei, jucatorii Stelei intra intr-o frica, intr-un fior greu de descris in cuvinte.

Steaua e imbatabila cat nu ia gol: joaca cu adevarat, paseaza, dribleaza . Dupa o schimbare a situatiei -gol primit- panica se instaureaza inerent, devenind insurmontabila.

Steaua e la nivel psihologic exact ca si temperamentul ciobanului-creditor: tumultoasa, vulcanica, meteorica, fara nicio asezare.

De la un ''joc minunat'' la "�suntem praf" ne despart adesea 1 gol, maxim doua, cateva minute, un aut sau o lovitura libera.

Sa vedeti acum etapa viitoare ce altfel de turatie vom avea fata de meciul cu U Cluj de pilda.

Practic , Steaua ar lua titlul doar daca ar castiga primele 20 etape, ca apoi infrangerile si egalurile sa nu le fie suficiente contracandidatelor. Or, asta e imposibil.

O analiza foarte realista marca SS Lazio. 100% de acord cu ce spui acolo.

Singura mea intrebare (retorica), formulata intr-un limbaj ne-academic, ar fi: daca sunt asa de fricosi, ce cauta cacaciosii astia intr-o disputa sportiva, ce cauta ei de fapt la Steaua?

ebonyc28.08.2012 14:02
O analiza foarte realista marca SS Lazio. 100% de acord cu ce spui acolo.

Singura mea intrebare (retorica), formulata intr-un limbaj ne-academic, ar fi: daca sunt asa de fricosi, ce cauta cacaciosii astia intr-o disputa sportiva, ce cauta ei de fapt la Steaua?

Desi intrebarea ta era retorica, as vrea totusi sa completez eu cu faptul ca fotbalistii astia nu au frica-n sange, ci le este "plantata" de catre conducerea incapabila de a oferi un mediu propice performantei. Cum juca Chipciu la Brasov? Se vedea frica la el, rata in fata portii cum o face acum? Ce juca Tanase la FC Arges? Acolo parea tatic, nu prostul satului ca la Steaua. L-ati vazut vreodata pe Chiriches sa gafeze la Pandurii? Si exemplele pot continua.

edynho28.08.2012 14:56

Acum 2-3 ani se spunea "poate sa ia ciobanul si toata Liga 1 ca tot nu ia Steaua titlul" , uita ca a facut-o si tot nu o sa ia nici acum nici urmatorii 5 ani, asta stim cu totii din cauza lui , cati jucatori au plecat si s-au remarcat afara? Bicfalvi decar in ukraina , burdujan golgeter la echipa lui (chiar daca e crapidist) , radut , in primii 5-10 oameni din Liga 1 dupa parerea mea. Ca lot e pe 1 sau pe 2 , ca joc pe 4-5. Sper sa decedeze odata ciobanul asta jegos , sau sa dispara ca Elodia.

Aseara chiar merita victoria , dar am fost mai romani ca ei

Korado28.08.2012 15:14

Am spus mai sus ca va fi un meci greu, Vaslui are echipa destul de buna pentru Liga I, numai ca nu are noroc in Europa, sper sa le fie invatatura de minte celor ce sunt platiti cu 120.000 ;))

Adevarata Steaua Bucuresti o gasiti pana in 2003.

Lari29.08.2012 11:25

Reghe - Noi ne-am dorit să câștigam meciul de la Vaslui, am vrut să marcam foarte repede. Ne-am dorit foarte mult să câștigam mijlocul terenului, ceea ce am reusit in mare parte.

În ciuda tuturor declaratiilor si comentariilor care se fac pe urma acestui meci, este foarte greu să-ți dai seama ce joacă Steaua, dacă nu urmaresti atent meciurile Stelei. S-au declarat foarte mult lucruri, dar pe noi ne-a interesat să câștigam meciul de la Vaslui.

În prima parte am avut 3-4 ocazii foarte clare, trebuia să marcam. Și dacă marcam al doilea gol, trebuia să inchidem jocul. Din pacate nu am reusit, iar cei de la Vaslui au câștigat.

Eu am recunoscut acest lucru, i-am laudat pe cei de la Vaslui. Îi pot lauda si acum, dar eu cred că se contează foarte mult pe urma acestui meci si ar trebui să fie putin precauti.

Eu cred că această victorie este mincinoasa Decat o asemenea victorie, mai bine o infrangere din care să iți dai seama de anumite probleme.

Ronnie29.08.2012 12:40
Desi intrebarea ta era retorica, as vrea totusi sa completez eu cu faptul ca fotbalistii astia nu au frica-n sange, ci le este "plantata" de catre conducerea incapabila de a oferi un mediu propice performantei. Cum juca Chipciu la Brasov? Se vedea frica la el, rata in fata portii cum o face acum? Ce juca Tanase la FC Arges? Acolo parea tatic, nu prostul satului ca la Steaua. L-ati vazut vreodata pe Chiriches sa gafeze la Pandurii? Si exemplele pot continua.

Nu compara niciodata o echipa mare cu una mica. E normal ca Tanase, Chipciu se remarcau usor si pareau super jucatori la Brasov si Pitesti. Acolo aveau alte sarcini, echipele mai mult se aparau si aproape toate mingile mergeau pe liderii din atac, cum erau cei 2. E normal ca ieseau astfel in evidenta. Cand ajungi la Steaua se schimba totul, aici esti obligat sa ataci meci de meci si sa castigi, la Brasov nu se supara nimeni la un egal sau la o infrangere, iti perminteai sa te mai odihnesti, sa tragi mai putin.

Virgil29.08.2012 12:46
Reghe - Noi ne-am dorit să câștigam meciul de la Vaslui, am vrut să marcam foarte repede. Ne-am dorit foarte mult să câștigam mijlocul terenului, ceea ce am reusit in mare parte.

În ciuda tuturor declaratiilor si comentariilor care se fac pe urma acestui meci, este foarte greu să-ți dai seama ce joacă Steaua, dacă nu urmaresti atent meciurile Stelei. S-au declarat foarte mult lucruri, dar pe noi ne-a interesat să câștigam meciul de la Vaslui.

În prima parte am avut 3-4 ocazii foarte clare, trebuia să marcam. Și dacă marcam al doilea gol, trebuia să inchidem jocul. Din pacate nu am reusit, iar cei de la Vaslui au câștigat.

Eu am recunoscut acest lucru, i-am laudat pe cei de la Vaslui. Îi pot lauda si acum, dar eu cred că se contează foarte mult pe urma acestui meci si ar trebui să fie putin precauti.

Eu cred că această victorie este mincinoasa Decat o asemenea victorie, mai bine o infrangere din care să iți dai seama de anumite probleme.

Blablaiala. Il credeam mai desptept pe Laurentiu. Din pacate pentru el, se pare ca nu prea e. Altfel nu ar fi incercat sa ne intoxice.

Degeaba domini copios 60 de minute daca baietii nu dau gol.

Pe de alta parte ar fi si asta un mod de a se razbuna pe Cioban care-i umileste la fiecare greseala, desi nu cred. Du-te la "9" si te controleaza la cap, cioban cretin!

«123»