FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Copiii lui Oli ! (GSP)

«12»
Ayrton13.04.2006 15:41

Nici unul, dintre cei 3, nu are ce cauta la Steaua! Olah este la jumatate din valoarea lui Ogararu sau Balan, Caramarin poate veni cel mult ca rezerva, iar de Coman nici nu vreau sa aud. Trebuie sa ne orientam spre jucatori straini care ar putea aduce un plus de profesionalism. Singurul jucator roman (transferabil) care ar avea, sigur, loc la Steaua este Cocis. Din tara imi mai place Lazar si ar mai fi Mazilu, dar as prefera un atacant brazilian (nu spunea GG ca vrea neaparat un brazilian?) - aproape toate echipele mari ale Europei au cel putin un brazilian.

gone13.04.2006 15:47

Olah - doar daca pleaca Ogararu la vara

Caramarin - DA

Coman - NUUUUU

Floricu13.04.2006 20:05

Tinand cont ca in momentul de fata avem o banca de rezerve cam subtire ar fi bineveniti toti 3 dar cred ca jucatorul care ar face fata jocului Stelei ar fi Caramarin. Olah ar fi si el o solutie mai ales ca Gigi cam tot vrea sa il vanda la vara pe Ogararu.

Om vedea ce va hotari Oli pt el stie cel mai bine ce are de facut

spre_2414.04.2006 09:12

nu ma..doar caramarin..ceilalti OUT ;) ar mai trebui viorel Moldovan...si in rest avem ;)

cristian01414.04.2006 15:03
nu ma..doar caramarin..ceilalti OUT ;) ar mai trebui viorel Moldovan...si in rest avem ;)

Viorel Moldovan e prea batran pentru Steaua.

redandblue14.04.2006 15:05

viorel Moldovan...asta chiar ca nu merita nici macar rezerva la Steaua...a dat si el doua -trei goluri si gata mare jucator...!!!

pai dc Dorinel a fost dat afara ca era prea batrin de "baba" asta ce sa mai zicem...!!!

Virgil14.04.2006 15:11

Baba asta e mai tanara decat Dorinel.Si zic ca ne-ar fi prins bine.Dar daca politica clubului e sa nu luam decat jucatori tineri,pentru ca ei sunt viitorul ban in buzunarul investitorului,avem o problema cu golurile pe care ar trebui sa le marcam.

Pays Roumanie

Age 33 ans

Date de naissance 8 juillet 1972

Lieu de naissance Bistrita

Taille 1m77

Poids 75 kg

Poste Attaquant

Club actuel Rapid Bucarest

FootballImage4443.jpg

redandblue14.04.2006 15:14

virgil sunt o gramada de atacanti tineri spre care ar trebui sa ne orientam...nu sa luam jucatori "refuzati de europa" cum ar spune Jiji...

personal cred ca mai bine jucam cu Cristea titular decit sa-l aducem pe Moldovan...

Virgil14.04.2006 15:16

Fa-te frate cu dracul pana treci puntea.

Nu-l luam pe viata,il luam pana cand nu ne mai trebuia.

Oricum nu-l mai putem aduce.

I.N.Money14.04.2006 15:19

Nu are caracterul necesar sa joace la noi,Poli Timisoara l-a ajutat si cu prima ocazie a plecat in capitala la Rapid,daca acum ar primi o oferta avantajoasa imediat ar pleca din Giulesti.

Virgil14.04.2006 15:20

Corect,are probleme cu caracterul.Am remarcat si eu.

topy198220.04.2006 20:57

Buna,

Urmatorul link duce la cel mai mare site de pariuri on line din Romania.Are interfata in limba romana si poti depune si retrage bani de pe card bancar, primiti pana la 20 de euro bonus la inscriere incercati si o sa vedeti!

http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intr-o....5759&l=ro&b=672

DTP-Ludacris20.04.2006 21:26

Gabriel Caramarin -poate...

Adrian Olah -poate....

Gigel Coman - NU pt k are un caracter INFECT

«12»