FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Copiii lui Oli ! (GSP)

«12»
cristian01411.04.2006 10:21

Dupa ce 3 dintre jucatorii Timisoarei ce au evoluat in trecut sub comanda antrenorului nostru au fost exclusi din lot, au aparut zvonuri conform carora acestia ar fi doriti de 'taticul Oli' la Steaua.Acestia sunt : Gabriel Caramarin, Adrian Olah si Gigel Coman.

Cred ca singurul care ar merita sa joace la noi ar fi Caramarin, Coman mi se pare prea recalcitrant, iar Olah nu e constant in evolutii.Si mai mult decat atat, decat sa fie adusi cei 3 la Steaua, prefer sa fie adus un jucator din strainatate serios si disciplinat.

redandblue11.04.2006 10:23

trebuia pusa o optiune "toti trei"...pt ca eu ii vreau la Steaua pe toti trei...

Papp11.04.2006 10:24
trebuia pusa o optiune "toti trei"...pt ca eu ii vreau la Steaua pe toti trei...

CHIAR ASA...

Meth0dMan11.04.2006 10:42

Frate daca i-a dat afara nu ia dat afara ca erau prea buni ..deci daca am ajuns sa cumparam rezervele lu Poli o fi ceva.. doar pentru ca sunt copii lu Oli ..ma doare pe mine undeva de copii lu Oli..eu nu cred ca au nici valoare de Steaua si au peste 25 de ani deci..

Meth0dMan11.04.2006 10:46

nu ati vazut si voi declaratia lui caramarin sau Coman nu mai stiu.. ca nu se pune problema sa vina la Steaua ..Credeti ca noi avem nevoie de mercenari ??? cum au Dinamo..in primu rand trebuie sa iti doresti sa joci la Steaua iar ei nu cred ca vor cand au avut oferta nau acceptat..acu au vaz ca i-a dat afara si vor sa vina repede aici..ei cred ca noi suntem prosti..

AmuntBoy11.04.2006 10:48

Olah - mi se pare un jucator de viitor ;)

Caramarin - merge

Coman - in nici un caz

cristian01411.04.2006 11:12

Gabriel Caramarin ar merita sa joace la Steaua, dar nu stiu daca ar avea loc in linia noastra mediana, destul de puternica.Singurul dezavantaj la Caramarin este inaltimea.Oricat de bun ar fi, fotbalul modern cuprinde jucatori cu o medie de inaltime ridicata.De o buna perioada de timp avem jucatori inalti, am renuntat la ponei, de genul Fl. Dumitru sau Dinita.Cel mai scund este Petre Marin, care in mod placuta compenseaza lipsa de inaltime cu jocul sau energic.

Adrian Olah ar avea de infruntat jucatori precum Nicolita, Ogararu sau Balan si nu cred ca intra in calcul.Mi-ar displace total sa vad pe banca de rezerve pe unul din cei doi titulari indiscutabili atat in Divizia A, cat si in UEFA, ca sa i se faca loc lui Olah.

Gigel Coman prin atitudinea sa pe care o are, nu cred ca ar trebui transferat.

sorin_77711.04.2006 11:15

Caramarin este singurul care ar merita sa joace la Steaua si va spun sigur ca ar face-o FOARTE BINE, trebuie adus neaparat din vara... Este un jucator creativ... Merita incercat cu el...

sorin_77711.04.2006 11:18

CHIAR ASA...

v-am satisfacut cererea... :lol:

alinush8911.04.2006 11:30

Caramarin clar!!!!......dak nu se poate aduce singur,,,nu m-ar deranja dak s-ar aduce toti trei....Trei Doamne,si toti trei :lol:

cristian01411.04.2006 11:40

Mai este o problema, si anume salariile si pretul lor de cumparare.Poli a cheltuit cu ei destui bani, si cu toate ca Iancu sustine ca va aduce la echipa cat va trebui, nu cred ca ar accepta sa piarda atatia bani, incluzand sumele de transfer si salariile lor.Din cate stiu, au salarii foarte mari, si aproximativ de 130,000 $/an.

Sper ca Oli, MM si Gigi sa se gandeasca bine inainte sa faca un pas in aducerea acestora, daca intentioneaza acest lucru.Nu vreau sa fie cedat nici un jucator in schimbul celor trei, nici macar Oprita.Sunt sigur ca Poli va cere niste sume considerabile pentru a-i ceda Stelei.

waste11.04.2006 11:46

Nici unul. Coman cel putin e o "hahalera" :roll: (amintiti-va ce i-a facut lui Banel in meciul tur), iar Caramarin e mic si destul de batran.

Gica Chioru11.04.2006 11:54

Caramarin si Coman sunt doua fufe de fotbalisti si nu au ce cauta la Steaua, Olah are nume frumos! Si poate are si viitor de fotbalist, stiu si eu!?!

weeezer_2011.04.2006 15:07
Caramarin este singurul care ar merita sa joace la Steaua si va spun sigur ca ar face-o FOARTE BINE, trebuie adus neaparat din vara... Este un jucator creativ... Merita incercat cu el...

m-am gandit si eu la asta, dar n-am reusit sa ajung la o concluzie: care ar fi primul 11 in viziunea ta, dupa aducerea lui Caramarin? presupunand ca toti jucatorii de acum ar ramane.

sorin_77711.04.2006 15:15

primul 11 poate fi si cu el in teren si fara el... depinde cine mai vine si mai ales cine va pleca in vara... De plecat sigur va pleca cineva... Ogararu si Radoi au sanse mari sa evolueze la cluburi din occident.

***alex***11.04.2006 18:50

Caramarin este singurul care ar putea veni la Steaua. Este un jucator tehnic, creativ, un mijlocas bun. Coman nu cred ca are ce cauta, este un jucator agresiv, se enerveaza repede, aproape in fiecare meci ia cartonas, iar Olah nu cred ca are loc, cel putin dupa ce am vazut cum joaca Balan in locul lui Ogararu cand acesta lipseste.

Virgil11.04.2006 19:00

Caramarin e prea scund.Si apoi ce sa facem?Sa-l luam si sa-l tinem pe banca ? Nu cred ca Gaby Caramarin e pentru Steaua.Ce aport a adus el la Poli ? Poli nu a facut nicio branza nici cu el,nici cu Gigel Coman si nici cu Gigel Bucur.

Recunosc,la National si la Sportul,mergeau grozav.Dar venind la Poli s-au plafonat.

strezahuzum12.04.2006 08:41

Dintre toti 3, Caramarin in primul rand zic eu ca are valoare de Steaua. Daca nu titular, macar solutie pe banca sa fie, pentru meciurile in care trebuie sa atacam iar Dica joaca prost sau foarte prost ( asa cum se intampla de vreo 3-4 meciuri incoace ). Sau stam asa de bine cu lotul ca ne permitem sa refuzam, si eu n-am aflat ??

In rest, Olah merita doar daca Ogararu isi face bagajele pentru un transfer in strainatate. Adus ca rezerva lui Balan. Altfel, nu ne intereseaza.

Iar de Coman ... sa fim seriosi. Nici nu se pune problema, e bun pt National sau Poli Aek Bragadiru alias Poli Timisoara, dar nu are loc la Steaua.

Melku12.04.2006 20:48

Orice jucator din cei trei eu cred ca sunt bineveniti in conditiile in care nu se plateste mult pe ei,ar fi un plus pentru lot pentru ca la ce rezerve avem...

antonika13.04.2006 06:05

sa vazut aseara la meciu cu iasiu ca nu erau in teren Iacob, Radoi si Ogararu.....

alinush8913.04.2006 07:55

Decat sa ia 3 jucatori de umplutura...mai bine ia un singur jucator ...si ala bun..cum ar fii Mazilu :lol:

axl2313.04.2006 08:00

mda, Mazilu s-ar potrivi la Steaua si imi pare ca e un jucator fair-play. cat despre aia trei, nu cred sa ajunga la Steaua, n-au fata si nici Poli n-o sa vrea sa-i vanda, sunt sigur.

cristian01413.04.2006 09:07

Nu stiu cat de bine s-ar acomoda Mazilu in echipa noastra, desi are o certa valoare.Vedeti cazul Gigel Bucur, atacant ratat la Poli Timisoara, care nu mai are ocazia nici sa stearga banca de praf din postura de rezerva.Sunt multumit de lotul actual, si prefer un jucator strain cu mentalitate puternica.

alex4steaua13.04.2006 13:54

Olah - pentru viitor

Caramarin - prea batran

Coman - cel mai potrivit

Mindhacker13.04.2006 14:39

Pe Coman l-am votat si eu.

Desi personal nu cred ca ar tocmai o idee buna. In acest moment cred ca nivelul Stelei e indeajuns de ridicat incat sa inceapa sa se uite si afara dupa jucatori. Cred ca ajunge cat am reciclat jucatorii din campionatul intern.

Uitati-va la Carlos, omul este unu exemplu de tranfer reusit, nu?

Pana la urma Steaua deja incepe sa-si reconfirme blazonul si bineinteles ajunge sa fie cunoscuta si respectata de alte echipe din afara.

«12»