FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Revine Iacob ?!

«12»
Alex_steaua4ever13.04.2006 18:53
deja e un offtopic cat casa poporului aici...

de la revenirea lui Victoras la cat de bine sau nu se incarca un site de ziar e cale lunga....

=))))))))))))))))))))) eram f suparat si Steaua ma face mereu sa ma bucur..si am citit asta a ta si am ras in hohote=)))) !! sa revenim...ar fii o solutie cum sa mai zis..Iacob in prima repriza..si Cristea in ce-a da 2a cand sunt obositi fundasii lui middlesbourgh..si pana atunci alearga Dica...ca ati vazut ce conditie are:> !!

Floricu13.04.2006 19:55

Oricum eu cred ca tot pe Cristea va merge si Oli pentru ca nu vrea sa riste inutil si oricum daca "moldoveanu" nostru prinde o zi buna le da cel putin 2 boabe la englezi ;)

I.N.Money14.04.2006 10:11

Cred ca trebuie sa terminam aceasta discutie.Iacob trebuie sa aibe meciuri in picioare ca sa joace cu englezii,ca sa nu riscam sa se reaccidenteze.

DTP-Ludacris14.04.2006 17:05
Cred ca trebuie sa terminam aceasta discutie.Iacob trebuie sa aibe meciuri in picioare ca sa joace cu englezii,ca sa nu riscam sa se reaccidenteze.

da,ai dreptate ...risca prea mult sa se reaccidenteze

antonika14.04.2006 17:23

si daca se accidenteaza din nou, iar ne plangem ca sa accidentat. mai bine sa joace doar in finala.

helena_steaua15.04.2006 20:21

sa vina odata ca-l asteptam cu bratele deschise :)

DTP-Ludacris22.04.2006 15:38

va juca la M`Boro....sper k va reveni cu GOOOOL(uri)

I.N.Money22.04.2006 16:06

Daca Iacob s-a antrenat normal,conform spuselor din presa,cred ca trebuie sa incercam cu el vreo 15 minute sa se vada daca e apt sau nu sa joace pe Riverside.

Vladivostok23.04.2006 10:20

Eu sper ca indiferent cand va intra sa bage gol,si dupaia po' sa-l schimbe cu cine vrea... :lol:

Serios vorbind,as dori sa intre in cea de a doua repriza in caz de nu marcheaza nimeni pana atunci. 8)

antonika23.04.2006 14:27

ei(Oli si medicii) stiu cand tre sal bage la iarba.... dar cu cat mai rebede cu atat mai bine... ati vazut cu totii cat de frumos a fost primit pe Lia la meciu cu Boro.....

«12»