FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Revine Iacob ?!

«12»
cristian01411.04.2006 09:19

Iacob:"S-ar putea sa joc in returul cu Boro"

Invitat la emsiunea lui Ovidiu Ioanitoaia de la Europa FM, atacantul Stelei Victoras Iacob a declarat:"S-ar putea sa reintru in returul cu Middlesbrough""Inainte de a vedea meciul dintre Middlesbrough si Basel, consideram ca echipa engleza este mai accesibila. Insa, dupa acest meci, mi-am schimbat parerea.""Am vazut returul cu Rapid din pat si mi-a parut rau ca nu eram pe teren."

Cred ca ar fi un lucru benefic pentru Steaua sa revina Victoras.Avem nevoie de el, pentru ca se stie, englezii sunt jucatori care se bazeaza pe forta si Iacob are un fizic impresionant.Pe de alta parte, cred ca accidentarea l-a scos oarecum din forma pe care o detinea la inceputul returului si nu stiu daca ar putea face fata unui meci de asemenea calibru.Ma bazez pe priceperea doctorilor echipei si pe inspiratia lui Oli.

redandblue11.04.2006 09:24

chiar dc isi revine eu nu cred ca va fii folosit de Oli in returul cu BORO...pt a nu recidiva accidentarea si pt ca nu a mai jucat demult si si-a pierdut tonusul ...

asa ca-l asteptam pe Iacob in ultimele doua etape si la anul in Ghencea

Papp11.04.2006 09:32
chiar dc isi revine eu nu cred ca va fii folosit de Oli in returul cu BORO...pt a nu recidiva accidentarea si pt ca nu a mai jucat demult si si-a pierdut tonusul ...

asa ca-l asteptam pe Iacob in ultimele doua etape si la anul in Ghencea

CE NU AVEM CU CINE SA IL INLOCUIM? :(:(:(

NU! :(:(:(

I.N.Money11.04.2006 09:35

Englezii au un cuplu de fundasi lent si destul de inaintat in varsta:Southgate si Ehiougu.Cred ca mai bine se incearca viteza lui Cristea decat sa riscam cu Iacob.

Papp11.04.2006 09:39
Englezii au un cuplu de fundasi lent si destul de inaintat in varsta:Southgate si Ehiougu.Cred ca mai bine se incearca viteza lui Cristea decat sa riscam cu Iacob.

AI DREPTATE!

cristian01411.04.2006 10:04

Oricum in meciul tur va fi folosit Cristea, si daca va face un joc bun va fi sigur introdus si in meciul din Anglia, dar daca evolutia sa va fi una stearsa, atunci cu siguranta il vom vedea pe Victoras titular. :wink:

Oricum, conteaza calificarea nu cine joaca sau cine da gol.Suntem la 2 meciuri de un vis european, finala, si fiecare jucator ar trebui sa joace la pontentialul sau maxim, indiferent de numele si numarul pe care il poarta pe tricou.

O motivare in plus : culorile englezilor - rosu si alb. :lol:

Papp11.04.2006 10:46
Oricum in meciul tur va fi folosit Cristea, si daca va face un joc bun va fi sigur introdus si in meciul din Anglia, dar daca evolutia sa va fi una stearsa, atunci cu siguranta il vom vedea pe Victoras titular.  :wink:  

Oricum, conteaza calificarea nu cine joaca sau cine da gol.Suntem la 2 meciuri de un vis european, finala, si fiecare jucator ar trebui sa joace la pontentialul sau maxim, indiferent de numele si numarul pe care il poarta pe tricou.

O motivare in plus : culorile englezilor - rosu si alb.  :lol:

As vrea sa va intreb unde se joaca primul meci, ca aicia in Spania pune ca e la Boro!

AmuntBoy11.04.2006 10:57

pai acolo te interesezi tu? :D , toate ziarele tari din Romania au pagina de internet

uite gsp

"Turul cu Boro de la 20:30, returul de la 22:00

UEFA a anunţat ieri care sînt orele de disputare a meciurilor din semifinalele Cupei UEFA. Partida Steaua - Middlesbrough se va juca pe 20 aprilie, de la 20:30, pe stadionul "Lia Manoliu", întîlnirea urmînd a fi televizată de Realitatea TV, în vreme ce returul va avea loc peste exact o săptămînă, pe 27 aprilie, de la ora 22:00, şi va fi transmis de TVR 1."

sorin_77711.04.2006 11:06

Victoras este o solutie in orice moment si revenirea lui nu poate aduce decat PLUSURI echipei...

Papp11.04.2006 11:08
pai acolo te interesezi tu? :D  , toate ziarele tari din Romania au pagina de internet

uite gsp  

UEFA a anunțat ieri care sînt orele de disputare a meciurilor din semifinalele Cupei UEFA. Partida Steaua - Middlesbrough se va juca pe 20 aprilie, de la 20:30, pe stadionul "Lia Manoliu", întîlnirea urmînd a fi televizatã de Realitatea TV, în vreme ce returul va avea loc peste exact o sãptãmînã, pe 27 aprilie, de la ora 22:00, și va fi transmis de TVR 1."

Stii cat dureaza pana se incarca site-ul lui gsp?

Dapoi a lu Prosport?

alinush8911.04.2006 11:50

Victrash ar fii o solutie...insa sa fie refacut aproape 100%..ca sa fie titular...astfel incat Cristea sa fie o solutie pentru repr 2 cand fundasii vor fii mai obositi :wink:

Papp11.04.2006 11:54
pai acolo te interesezi tu? :D  , toate ziarele tari din Romania au pagina de internet

uite gsp  

UEFA a anunțat ieri care sînt orele de disputare a meciurilor din semifinalele Cupei UEFA. Partida Steaua - Middlesbrough se va juca pe 20 aprilie, de la 20:30, pe stadionul "Lia Manoliu", întîlnirea urmînd a fi televizatã de Realitatea TV, în vreme ce returul va avea loc peste exact o sãptãmînã, pe 27 aprilie, de la ora 22:00, și va fi transmis de TVR 1."

ESTI IN SPANIA??

AmuntBoy11.04.2006 12:55

nope

scrie la locatie: Bucuresti 8)

daca se incarca greu e naspa , ai conexiune proasta

dar gsp si prosport + alte cateva ziare online sunt ff bune :lol:

weeezer_2011.04.2006 14:49

gsp.ro si prosport.ro se incarca intr-adevar super greu uneori, ca sa nu mai zic ca de multe ori pica de tot... si culmea, numai amandoua deodata.. or fi pe acelasi server sau habar n-am... :?:

sorin_77711.04.2006 15:13

deja e un offtopic cat casa poporului aici...

de la revenirea lui Victoras la cat de bine sau nu se incarca un site de ziar e cale lunga....

Virgil11.04.2006 18:54

Victoras e o solutie.Dar nu orice solutie,ci solutia de baza.Daca s-a vindecat si va putea juca astfel de meciuri tari,va fi foarte bine.Daca nu,sa mai stea un pic pe dreapta sa se refaca total si fara dubii,si sa joace...asta...cum ii zice ? Numarul 21. :lol:

***alex***11.04.2006 18:54

Daca nu e refacut complet eu zic ca nu ar trebui sa se riste cu el, avem un lot valoros si ne putem baza pe Cristea sau Oprita

antonika11.04.2006 19:02

chestia e nu numa sa nu se riste Oli cu el, dar sa nu se accidenteze mai rau sa fie indisponibil pentru o perioada mai lunga de timp.... :?

Virgil11.04.2006 19:15

Stiu ei cand sa-i dea drumul in iarba,stai linistit.

cormoranul12.04.2006 10:01

Victoras trebuie sa se pregateasca cat mai bine pentru finala,pentru ca avem mare nevoie de el.din pacate nu cred ca il putem folosi in dubla cu boro,chiar daca se vorbeste ca ar putea juca in retur.chaier daca isi revine trebuie sa se reacomodeze,sa ajunga din nou in ritmul echipei.este pacat pentru ca Iacob este un atacant puternic,cu o lovitura buna de cap,care s-ar fi acomodat repede cu jocul englezilor.ramane de vazut cum va mai decurge recuperarea lui.

Melku12.04.2006 19:44

Sper din tot sufletul sa revina in returul cu boro,as fi cu inca 5 % sigur ca ne calificam in finala fata de 95% acum :D

DTP-Ludacris12.04.2006 20:46
Oricum in meciul tur va fi folosit Cristea, si daca va face un joc bun va fi sigur introdus si in meciul din Anglia, dar daca evolutia sa va fi una stearsa, atunci cu siguranta il vom vedea pe Victoras titular.  :wink:  

O motivare in plus : culorile englezilor - rosu si alb.  :lol:

m-am saturat de Cristea....in meciul cu Poli Iasi ...ia venit o centrare perfect pe cap...el a incercat foarfeca...MOMENTAN joaca prost rau..poate V Iacob ar juca mai bine

antonika13.04.2006 06:08

Cristea sia facut treaba in cateva meciuri pana acum (Dinamo, valencia, Poli si acum cu otelu) in rest na facut nimic. tre sal multumim pentru asta si sa ne rugam casi revine Iacob cat de curand..... 8)

axl2313.04.2006 07:51

sper sa-si revina pana la returul cuUUU! boro dar nu cred ca Oli l-ar folosi altfel decat ca o solutie de urgenta. clavicula e un os care se reface foarte greu si o noua accidentare i-ar putea fi fatala, in sensul ca s-ar agrava extrem de mult. e de admirat atasamentul lui Victoras, citesc ca inainte de fiecare meci mergea la vestiar sa-i incurajeze pe baieti in loc sa stea la "caldura". bravo lui!

cristian01413.04.2006 09:12

Andrei Cristea a facut un meci mai putin reusit, dar spuneti voi un jucator, excluzandu-i pe cei din aparare, care a iesit in evidenta prin ceva ? Nu-l mai criticati.In mod paradoxal intoarcem capul si dupa o victorie si ne criticam jucatorii.E imbucurator faptul ca Oli a avut pe cine sa introduca in locul lui Andrei, si anume pe Oprita.Ma bucur ca avem o banca de rezerve valoroasa.

Cel mai important lucru a fost victoria, obtinuta, cu truda pe o ploaie rece si in fata unui stadion aproape pustiu.Scopul scuza mijloacele, si rezultatul scuza jocul.

Stiu ca suporterii Stelei sunt obisnuiti cu jocul direct pe poarta, cu faze rapide, cu suturi spectaculoase si cu 'fineturi' dar incercati sa intelegeti ca energia atat mentala cat si cea fizica trebuie conservata cat mai bine cu putinta.In momentul de fata in campionat Steaua trebuie sa joace economicos; spectacolul si 'ole-urile' isi au timpul lor.Aveti rabdare ! Cupa UEFA in drum spre Bucuresti.

«12»