FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cei mai prosti comentatori

«12»
alinush8910.04.2006 18:58

Care credeti ca sunt cei mai prosti comentatori sau cei care fac cele mai multe gafe? sincer..mie imi place cum comenteaza cei din Liga Campionilor....io opusul lor cred ca sunt cei de la National TV .....sunt niste catastrofe...mai ales urecheatu' ala de Tudor Samuila

alexfilip10.04.2006 19:10
sincer..mie imi place cum comenteaza cei din Liga Campionilor....

Adik Mironica si uratul ala care prezinta shtirile...unde a Raluca Arvat...mi-e dor de Raluca Arvat...seamana cu fosta mea prietena..au adus-o pe tipa asta care de abia articuleaza 2 vorbe...Raluca a fost mutata dimineatza....nashpa

***alex***10.04.2006 19:23
sincer..mie imi place cum comenteaza cei din Liga Campionilor....

Adik Mironica si uratul ala care prezinta shtirile...unde a Raluca Arvat...mi-e dor de Raluca Arvat...seamana cu fosta mea prietena..au adus-o pe tipa asta care de abia articuleaza 2 vorbe...Raluca a fost mutata dimineatza....nashpa

Sunt prin rotatie, acum e corina caragea dimineata :D Si eu cred ca tot cei de la Pro TV sunt cei mai profesionisti.

alinush8910.04.2006 19:26

Cred ca Mihai Mironica si Felix Draghici comenteaza in Champions League

I.N.Money10.04.2006 21:22

Cosmin Baleanu...total paralel cu fenomenul...

1on11.04.2006 05:34

Cei mai prosti sunt la National TV, apoi Pro TV. Nu ma asteptam la comentariu asa slab nici de la Ioanitoaia si Terzian din Steaua-Rapid.

cANAL14.04.2006 08:38

Cei mai prosti ccomentatori sunt aia de la Antena 1 cel putin cand a fost Rapid Steaua au prezentat toata istoria tiganilor si despre Steaua nu au zis nicio statisca macar.Pe urma Ioanitoia si cu celalatl de la Realitatea care au comentat meciul retur park ar fi fost un amical. Cei mai bun cred ca sunt la TVR si la Pro TV

antonika15.04.2006 08:45

aia de la antena 1 (Voiculescu) au tinut cu Rapidu(Copos), legatura dintre Copos si Voiculescu e evidenta..... iar aia de la Pro TV si de la TVR sunt buni pentru ca ei comenteaza mult si sunt foarte bine informati... atata tip cat teaua castiga ce mai comenteaza comentriile..... Tot mai bine e pe stadion alaturi de baieti....

estephany15.04.2006 19:08
Tot mai bine e pe stadion alaturi de baieti....

totally agree whit you!! pe stadion e cel mai marfa.

cat depre comentatori cei mai buni sunt enechescu,gradinescu si in general toti cei de la tvr pentru ca li se simte obiectivitatea si impartialitatea in glas.si cei de la Pro TV sunt buni desi mai sunt momnete cand au unele scapari.

cei mai jalnici sunt cei de la national TV si cei de la b1,care ma exaspereaza cu comentariile lor ridicole si de gradinitza

aditza_stelistu16.04.2006 14:46

aia de la B1 vorbesc intre ei si ma enerveaza rau:"ai dreptate Razvan".cei mai buni comentatori sunt de departe Mihai Mironica si Felix Draghici adica Pro TV-ul .mai imi place cum comenteaza si Cosmescu de la TVR

alinush8916.04.2006 16:35

Cosmescu..da..tin minte la meciul cu Valencia..cand l-am vazut sambata de dim in reluare..mi s-a parut groaznic comentariul...mai ales ca a pronuntat cuvantul uluitor de cel putin 15 ori :!: :!: :!: ....insa mi-au placut amandoi ca au strigat din rasputeri la fiecare gol si se vedea ca traiau meciul la intensitate mazima(asta poate ca pentru sunt stelisti? :roll: )...in fine...imi place mai mut un comentator care comenteaza ceva mai energic..decat unul care zice.."sut si gol :| "

Vladinho16.04.2006 23:57

Era un comentator

Sincer nu stiu cum il cheama.... :oops: .....a comentat meciul dintre Steaua si Dinamo acuma in retur.Dinamovist clar.Cel mai urat comentariu posibil ala a fost!

SteauaToronto17.04.2006 01:06

Pro TV-ul au cele mai tari transmisii si cei mai tari comentatori...

ulivius17.04.2006 07:22

Vlad Enachescu ca-l cheama si-i tine isonul jigodiei de dinu.

Vladinho17.04.2006 09:26
Vlad Enachescu ca-l cheama si-i tine isonul jigodiei de dinu.

Da ala cred ca era

El poate o fi bun comentator dar la meciu' ala a zbarcito rau :)

I.N.Money17.04.2006 10:33

Discutia asta parca a avut loc,iar din cate imi amintesc s-a lamurit ca Enachescu,da de altfel Gradinescu sunt stelisti...

cocoapuff_Steaua19.04.2006 18:21

Cei mai buni comentatori sunt cei de pe Pro TV, din Champions League, iar cei mai prosti.. national TV, sau realitatea :)

antonika20.04.2006 03:11

daka sunt milogi sau caini nai ce sa le faci...

I.N.Money28.04.2006 16:33

Cred ca acum s-a lamurit toata lumea ca Emil Gradinescu e stelist ! A suferit alaturi de noi.

Oto28.04.2006 16:56

Daca se indoia cineva ca e stelist...s-a lamurit, sper.

DTP-Ludacris28.04.2006 16:59

la golul 4 ..au spus pe un ton..." nuuuuuuuuu" iar 2 minute au tacut...erau distrusi la fel ca noi

estephany28.04.2006 17:11

astia de la pro sa se impuste.auzi titlu la ei:"Steaua - drumul spre iad"

idiotilor.Steaua e drumul spre rai.indiferent de rezultat

off-topic Copos "eram siguri ca noi ne-am fi calificat in locul Stelei".iar Borcea sa se spanzure.

***alex***28.04.2006 18:37

Foarte bun comentariul de aseara, Slava Domnului ca nu a luat RTV si returul sau A1!

estephany28.04.2006 19:06

ca de obicei comentariul de la tvr a fost unul impecabil.

Vladinho28.04.2006 21:28
ca de obicei comentariul de la tvr a fost unul impecabil.

TVR cei mai tari la meciurile de fotbal .....

«12»