FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gaz Metan Medias - Steaua Bucuresti 1-1 (0-1)

«123»
Adrian13.08.2012 07:48

Am facut analiza ca sa arat de ce nu e bine cu gei gei la Steaua. Ca doar nu eu l-am pus pe Reghe antrenor. Sau asta credeti voi? V-a zis cumva ciobanul ca l-a numit pe reghe antrenor dupa ce a vorbit cu mine? Dada da, va spun eu ca v-a mintit. L-a pus el antrenor, desi nu merita, el fiind recomandat doar de... completati linia punctata daca stiti raspunsul.

Ma doare fix in cot de rezultate. Repet pentru ultima data, ca sa intelegi tu si cei care s-ar putea sa gandeasca ca tine. Ceea ce am spus mai sus, am spus pentru a arata ca ciobanul trebuie sa plece. Cat el va fi la echipa, Steaua va avea doar antrenori marionete. Si asta va fi rau atat pentru Steaua cat si pentru voi, iubitorii de rezultate. Sper ca intelegeti. Daca nu, asta e.

MadFroG13.08.2012 11:29

Hai sa va dau o veste mega importanta, Migi nu va pleca de la Steaua decat cu mainile la spate sau pe piept. Asta cu plecatul din lipsa rezultatelor sau pur si simplu pentru ca afacerea nu mai e profitabila apartine oamenilor de caracter , iar aici nu e cazul. Acum , nu sunt impotriva suspendarii protestelor, ele trebuie continuate intr-o maniera vehementa...dar pentru asta prezenta in viata echipei este necesara. Nu putem lasa echipa acum si sa redevenim stelisti simtatori in era post-migi. Greul pe care toti il asteptam in anii 90, in perioada numeroaselor succese consecutive e prezent acum, chiar daca greu de detectat pentru aceia ce asteapta deschiderea ferestrelor de la loja, sub forma anormalitatilor cotidiene si a infrangerii spiritului nu numai stelist,ci si sportiv

Harald13.08.2012 11:49

"Ne consolam cu gandul că suntem o nucă tare pentru Steaua, dar ar trebui să consideram egalul echitabil. Steaua are o echipă foarte buna mai ales pe zonă centrala Nu am reusit să ne dublam cum trebuie la faza golului lor, dar asta este fotbalul. A fost un meci frumos, in care noi am incercat să facem ce face o echipă mica Nu am reusit să iesim din aparare cu pasă scurta lucru foarte greu de facut in fata unei echipe care face un presing agresiv. Încă ne cautam, mai sunt jucatori care trebuie să apară si sunt sigur că vom fi o nucă tare. Azi parcă mi-am adus aminte de meciul cu Mainz. Astazi am intalnit probabil campioana si echipa care joacă cel mai frumos fotbal", a spus Pustai la DigiSport.

Stryker13.08.2012 13:35

@ Adriane

Reghe este un atrenor potrivit pentru Steaua de astazi, in varianta becaliota.

Oarecum interesanta analiza la #41, lasi impresia ca te pricepi la fotbal ceva mai bine decat suporterul de rand ... dar totusi faza cu Chipciu-ratangiu' trebuia sa o scrii la gluma zilei ca si asa azi nu s-a postat nimic pe acolo.

Adrian13.08.2012 13:43

La Steaua 2003 Reghe e perfect. La Steaua Bucuresti, nu prea. Cat despre Chipciu, mie imi place. Omul rateaza, intr-adevar, dar ajuta foarte mult la creatie si da pase foarte bune. Pentru un jucator tanar, are foarte mult potential si poate ajunge departe daca e ajutat. Daca e ajutat!

Daca ajunge pe mana unor dobitoci, o sa fie Nicolita 2.

Baiatul da centrari bune, are vana, baga piciorul, e rapid, e tehnic. Mie imi place. Poate e si pentru ca am fost obisnuit cu panarama de Nicolita pe dreapta atata vreme.

«123»