Va sta pana la prima infrangere in campionat la diferenta de 2 3 goluri.Las ca vine Stoichiguardiola
Va sta pana la prima infrangere in campionat la diferenta de 2 3 goluri.Las ca vine Stoichiguardiola
@cheloo98, ai vrut sa zici slughita , nu ? ![]()
Da,nu stii ca era moda asta cand iam batut pe catelusi toata lumea zicea JOACA Steaua ZICI CAI Barcelona SI Stoichita ZICI CAI GUARDIOLA.Sclavu sa dus la Sheriff Tiraspol
@cheloo98 daca il respecti macar putin pe cel al carui nume ti l-ai pus aici...scrie corect dpdv gramatical.
ON: Eu zic ca Reghe va sta pana in iarna. A reusit sa-l gadile foarte bine pe JJ, lucru foarte vizibil pana acum ( Jupan Cacareaza nu s-a luat deloc de Reghe de cand a inceput campionatul )
Da ai dreptate am scris gresit,esti fan Parazitii??
Cat despre Stoichizda, cred ca sezonul asta n-o sa-l mai vedem la Steaua.
Da ai dreptate am scris gresit,esti fan Parazitii??
Da
Dupa meciul pierdut in deplasare la lituanieni va fi dat afara.
N-o sa piarda la lituanieni.
Salut sunt un membru nou imi pare bine sa fiu printre voi, problema la echipa este atacul unde ne putem baza doar pe rusescu (salvatorul aproape meci de meci) avem nevoie de 2 3 atacanti care sa nu rateze si sa inscrie la ori ce faza de gol asta e lipsul mare la echipa plus ca nea Gigi din apararea i-a vandut Iliev ,Geraldo care aveau cat de cat siguranta mai buna de cum e acuma plus ca ne-ar trebui un om de creatie un mijlocas ofensiv care sa creeze faze periculoase de atac. Sa revin la subiect Reghe nu are momentat zilele numarate dar daca nu ajunge in grupe si in campionat pierde primele 3 locuri sa zic se cam anunta probleme. Sa speram ca vom avea curand o echip ca in 2006 dor imi este sa vad o Steaua ca si cum era atunci.
Intrebarea e ? A fost antrenor vreodata ca sa fie dat afara?
A spus-o omul cu gura lui la investire: daca nu face treaba in 6 luni pleaca singur. Daca nu ma insel a venit in Iunie.
Do the math yourselves!
Cred ca il prinde paltonul... Sa vedem ce va juca Steaua in meciurile ce urmeaza impotriva echipelor mari..