FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cat timp ii mai dati lui Reghe la Steaua?

«12»
Virgil03.08.2012 09:00

Dupa limitele aratate ca antrenor in meciul pierdut cu Spartak Trnava, hotarator pentru accederea in Liga Europa, eu personal cred ca Reghe are zilele numarate la Steaua.

Cate or fi urmeaza sa spuna ce crede fiecare dintre noi, in urma unor motive formulate la adresa lui Laur, cum ii spune nevasta-sa.

Eu cred ca la primele doua meciuri pierdute, Ciobanul o sa se ia cu mainile de cap intr-un gest de disperare si o sa-si intrebe apropiatii, pentru ca el nu e capabil sa dea nici doi bani pe propria judecata. Trebuie sa fie influentat.

Daca as fi in preajma lui, eu, dupa acest prim esec l-as trage de maneca si i-as sopti ca Laur e de-a dreptul loser si ca trebuie inlocuit imediat cu Stoichita. Sau cu Lacatus. Sau cu Gica Hagi. Fiindca pentru el aria antrenorilor se reduce la acestia, pentru ca cer bani putini si poate face din ei slugi docile. Cu exceptia lui Hagi.

Dar sincer sa fiu, desi e vorba de Reghe, i-as spune chiar lui, ciobanului, Gigi lasa-te! Fotbalul si branza sunt doua notiuni care se bat cap in cap. A, dar stiu, tie nu-ti pasa de fotbal ci de castigurile obtinute din truda fotbalistilor, pentru ca stim cu totii ca din branza, chiar de ai vinde tone, nu o sa castigi vreodata, odata, 6 000 000 de euro.

In concluzie, Reghe a calcat deja pe bec, e privit cu scepticism, se afla pe muchie de cutit. Nu cred ca-l prinde pardesiul. Sunt cam dur dar il cunosc prea bine pe Cioban.

Stryker03.08.2012 09:23

Deocamdata Ciobanoidul isi face sperante in legatura cu returul de saptamana vitoare, daca nu se califica echipa, atunci Reghe ar putea fi intradevar pe faras, stim cu totii ca ciobanul are mare nevoie de banii din Europa League. O eventuala eliminare din competitie inainte de faza grupelor, ar echivala cu un esec financiar greu de digerat pentru Jiji, care la cat de instabil este, l-ar demite pe Reghe fara sa stea mult pe ganduri.

Oricum este clar, daca Reghe va fi demis, in pole-position pentru preluarea postului lasat vacant se afla Slughita care cere bani putini si este extrem de obedient, desi el este o varianta proasta si ineficienta din start.

Cert este ca la cum se prezinta situatia, pe Reghe are sanse mici sa-l prinda "paltonul" la Steaua parazitata de Jiji.

Deci in maxim cateva luni, cred ca Reghe fie va fi demis fi isi va da singur demisia si ne vom reintalni cu Slughita.

gio_stgloria03.08.2012 09:28

In cazul in care nu trecem de Spartak cred ca Reghe fie va alege de unul singur sa plece , fie va fi dat afara.

Luand in calcul modul in care joaca Pandurii lui Grigoras in acest moment, cred ca nea Gigi in prostia lui deja se gandeste la viitorul antrenor al echipei.

drvladyk03.08.2012 09:32

La Steaua, adevarata Steaua nici nu avea ce cauta, ce pardesiu sa-l apuce, cum nasoleste cateva meciuri in campionat e pa

Ps dupa care limbita: da Gigi, da patroane, te-am auzit la TV, ma imbracam deja...

Tupac Amaru03.08.2012 09:33

Asa cum zice si Virgil, numaratoarea inversa a inceput. Ne-a Gigi il asteapta la cotitura. Hai sa vedem ce meciuri are in campionat echipa pipereana si ne putem face o idee destul de clara:

- etapa a III-a, meci in familie, nu se pune;

- etapa a IV-a, la Medias, cu Gaz Metan - prevad primul scurtcircuit in campionat, pentru ca, vorba lui optarul, e primul meci adevarat din aceasta competitie;

- etapa a V-a, cu Ceahlaul, "acasa" - totul este daca Ceahlaul e dispusa la efort pentru un rezultat bun, echipa care se numeste ilegal Steaua avand mari probleme in a se impune in fata echipelor de aceeasi valoare, adica slabe spre medii;

- etapa a VI-a, la Vaslui - in mod normal moldovenii ar spulbera echipa lui ne-a Gigi, dar depinde si de comportamentul vasluienilor in cupele europene; o disputa cu Fenerbahce nu e acelasi lucru cu o "dubla" cu Spartak Trnava.

Din acest moment Reghe va auzi din ce in ce mai tare ticaitul cronometrului.

Asta, vorba lui gio_stgloria, bineinteles, e valabil daca echipa care se numeste ilegal Steaua va trece de Spartak Trnava, ceea ce eu nu cred, pentru ca formatia lui ne-a Gigi este chiar mai slaba decat cea slovaca...

Hai salutare!

Adrian03.08.2012 09:40

Etapa maxim 6.

Stryker03.08.2012 09:44

@ gio

Din cate stiu eu, Grigoras a afirmat in cateva randuri ca nu vrea sa vina la Steaua(din cauza lui Jiji evident), deci cel mai probabil tot pe Slughita il vom vedea la lucru, pardon servire dupa ce va pleca sau va fi demis Reghe.

gio_stgloria03.08.2012 09:56
@ gio

Din cate stiu eu, Grigoras a afirmat in cateva randuri ca nu vrea sa vina la Steaua(din cauza lui Jiji evident), deci cel mai probabil tot pe Slughita il vom vedea la lucru, pardon servire dupa ce va pleca sau va fi demis Reghe.

Da, stiam acest lucru , insa eu iti garantez ca ciobanul inca viseaza sa-l aduca.

Ronnie03.08.2012 10:00

Cum ziceam, mare diferenta intre noi si Gigi nu exista. La prima infrangere deja a aparut un topic despre demiterea antrenorului.

Virgil03.08.2012 10:18
Cum ziceam, mare diferenta intre noi si Gigi nu exista. La prima infrangere deja a aparut un topic despre demiterea antrenorului.

Diferenta dintre noi si el e ca de la Cer la Pamant, iar topicul e creat pe baza unor observatii pertinente. Reghe nu are valoare, iar Ciobanul nu are caracter.

Si sa-ti explic de ce exista aceasta diferenta uluitoare. Noi suntem suporteri de bun simt, foarte multi dintre noi insotesc echipa in deplasari, de acasa ce sa mai zic, atunci cand echipa merita suporterii umplu Nationalul. Noi vrem rezultate si recunoastere interna si externa, telul lui suprem e banul, baga-i-as banii pe gat. Noi suntem oameni de buna credinta, el e un farseur care-l invoca pe Dumnezeu in mod curent, cand Dumnezeu nu trebuie introdus in asemenea speta. In plus e un fals credincios in Iisus, pentru ca numele Domnului nu trebuie luat in desert(deshert nu desert). Asa am auzit si eu pentru ca nu prea ma duc la biserica. Biserica, si-mi cer scuze daca jignesc pe cineva, e avangarda celor prosti, iar Ciobanul pute de prost ce e.

Imi pare rau ca tu, un baiat pe care-l consider inteligent, faci astfel de remarci si anume ca am fi o apa si-un pamant cu acest analfabet imbogatit prin tot felul de smecherii si nenorociri.

Sufletul nostru este curat, al lui e plin de mizerie.

Asadar, cand credeti ca Stapanul Oilor il va exmatricula pe Reghe, un om mediocru de altfel. Un om care nu-si poate depasi conditia devenind un mare antrenor. Antrenori mari au fost Stefan Covaci si Imi Jenei.

Adrian03.08.2012 11:17

Gresesti, Virgil.

Diferenta dintre noi si jeg e ca noi am fost impotriva lui Reghe de la inceput. El nu avea ce sa caute antrenor la Steaua si a fost adus pe prietenii, nu pe merite.

Din pacate unii se cred in Football Manager si cred ca orice jucator/antrenor care ajunge in curtea Stelei trebuie neaparat sa fie de valoare.

Lays03.08.2012 11:25

Nu stiam ca simplele noastre pareri de p-un forum, au puterea de a schimba antrenori. Mersi.

Virgil03.08.2012 11:42
Gresesti, Virgil.

Diferenta dintre noi si jeg e ca noi am fost impotriva lui Reghe de la inceput. El nu avea ce sa caute antrenor la Steaua si a fost adus pe prietenii, nu pe merite.

Din pacate unii se cred in Football Manager si cred ca orice jucator/antrenor care ajunge in curtea Stelei trebuie neaparat sa fie de valoare.

Din fericire mi-ai confirmat ca nu gresesc. Ai spus ca Reghe a venit fara sa aiba merite. Ori un antrenor fara merite e un antrenor mediocru. Exact asta am spus eu.

M-a enervat foarte tare infrangerea Stelei de aseara si mai ales victoria a la Cartu obtinuta de slovaci. Ma asteptam la cu totul altceva. Ma asteptam sa intervina in tactica echipei intr-un mod inteligent. Dar el nu a facut decat sa mareasca numarul atacantilor fara niciun rezultat. Asa cum au facut atatia altii inaintea sa.

Putea sa faca un joc de asteptare. Sa le intinda curse baietilor de la Spartak. Ori el a jucat pe acelasi concept. Atac in orice conditii. Fotbalul trebuie jucat si cu inteligenta.

Harald03.08.2012 12:16

pai va pleca dupa un obiectiv neatins sau dupa o infrangere rusinoasa sau dupa cele doua luni in care a anuntat ca va arata ce poate.

parerea mea este ca totusi stie ceva fotbal devreme ce a salvat Chiajna sezonul trecut.

totusi, intrebarea de fond este cat timp ii mai dam creditorului la club..

Ronnie03.08.2012 12:23

@Virgil

Un antrenor trebuie lasat minim 1 an de zile pentru a putea spune daca are sau nu valoare. Reghe e la Steaua de 3 meciuri. Nu comentez despre Dumnezeu si alte lucruri, e oarecum ciudat sa spunem noi, oamenii, ce e mai rau, un om care-l aduce pe Dumnezeu in orice (cum e Gigi) sau un ateu, care se pisa la orice ora pe orice lucru sfant (cum sunt multi oameni, printre care si suporteri stelisti). Ideea mea, si sunt sigur ca ai inteles, este faptul ca la prima infrangere, atat suporterii cat si Becali incep sa ceara demisia. La fel si cu jucatorii, cum greseste unul o centrare cum e huiduit si apoi criticat pe GSP TV.

@Lays

Da' unde am zis eu maestre ca noi am putea schimba antrenorul pe forum? Am facut doar o paralela la cum gandeste Becali si cum gandim noi.

@Adrian

Nu te duci tu mai bine si postezi ceva pe topicul cu nemultumiri, parca esti ca un peste pe uscat aici.

Lays03.08.2012 13:12
@Lays

Da' unde am zis eu maestre ca noi am putea schimba antrenorul pe forum? Am facut doar o paralela la cum gandeste Becali si cum gandim noi.

Nu inteleg la ce te referi cand spui ca gandim ca Becali.

E bine stiut faptul ca omu' schimba antrenorii pe banda rulanta, deci intrebarea vine natural.

Chiar nu vad cum ai ajuns la concluzia asta.

Ronnie03.08.2012 14:36

Am ajuns la concluzia asta de mult timp, nu e vorba doar de cazul de fata. Vezi exemple atunci cand un jucator face un meci prost cum e criticat aici pe forum. Diferenta dintre noi si Becali este faptul ca noi ne expunem pe internet, el o face la TV.

Ma refer aici strict fotbalistic.

red&blue_boy03.08.2012 15:00

Hai sa asteptam barem returul cu Trnava, mai vorbim apoi despre plecarea lui Reghecampf .

Nu o fi antrenor de Steaua, dar in conditiile date, cu lotul asta si sub tutela lui Jiji cine-ar face mai mult?...

Virgil03.08.2012 15:15

@ Ronnie

Nu sunt ateu, m-au botezat parintii ca pe oricare alt crestin ortodox. In copilarie ma duceam des la biserica, pupam icoanele si ma inchinam de cate ori il vedeam pe preot facat semnul crucii. Intre timp, odata cu anii am inceput sa-mi revizui atitudinea despre religie si implicit despre biserica. Religia nu mai e cea care a fost la inceputuri cand oamenii se adunau prin te miri ce locuri dosnice sa cante imnuri religioase si sa-l adore pe IIsus Hristos. Nici preotii nu mai au aceeasi atitudine fata de biserica si credinciosi. Scopul suprem al celor mai multi preoti din ziua de azi e sa jecmaneasca pe cei care le cer serviciile.

Asa incat am inceput sa raresc vizitele in casa Domnului, unde pildele lui Hristos si ale ucenicilor lui sunt puerile, bune de adormit copiii, dar recunos sunt hrana spirituala pentru oamenii simpli.

Lamurind acest lucru si fiind in cunostinta de cauza, ateii nu-si bat joc de religie, de sfinti, samd. Ei nu, niciodata. Ateii, nu. Si stiu ce spun.

Am auzit deseori in jurul meu oameni care-l injurau pe Dumneze, pe biserica si pe sfinti. Erau crestini ortodocsi.

Asa incat, Ronnie, afirmatia ta ca ateii ar urina la fiecare pas pe cele sfinte, e complet eronata.

Lays03.08.2012 15:21
Asa incat, Ronnie, afirmatia ta ca ateii ar urina la fiecare pas pe cele sfinte, e complet eronata.

Hai sa nu generalizam. :D

Ronnie03.08.2012 15:47

Virgil, cred ca esti constient ca nu la tine m-am referit cand spuneam de atei. O spuneam ca si un exemplu, despre tine nu stiu absolut nimic.

SirBlack07.08.2012 11:11

Sezonul asta, dupa aceea ppleaca din cauza ciobanului.

Virgil13.08.2012 07:44

Medias - Steaua 1-1!

Cand e Steaua echipa infailibila si Reghe, Guardiola?

Sa recapitulam. 1-0 chinuit cu Chiajna, 4-3 ciudat cu Astra, 5-1 normal cu U Cluj, 0-1 si 3-0 cu Trnava si 1-1 cu Gaz Metan.

Rezultate intamplatoare. Asa a fost sa fie. Nu e meritul lui Reghe, poate al jucatorilor, dar si mai sigur, poate al adversarilor ca au fost slabuti.

Cand e Steaua, Steaua?

Pana acum nu a fost. Pe stilul ei de joc nu te poti baza. Pe Reghe, promotorul acestui stil nici atat.

Reghe e Stoichita la patrat. Cica daca ii face Ciobanul echipa, ii usureaza munca!

Cat va mai ramane Reghe la Steaua?

Si Meme? Care-i treaba lui pe acolo?

Cine suge plua, Gigi?

Ronnie13.08.2012 08:30

Eu cred ca Steaua evolueaza mai bine de la meci la meci. 1-1 la Medias este un rezultat mincinos, Steaua a fost mult peste. Problema e la finalizare, ratam foarte mult.

clausblaus14.08.2012 05:29

Degeaba ne dam noi cu parerea,Reghe o sa fie antrenorul Stelei atat cat o sa vrea Dumnezeu.

In momentul in care Dumnezeu se plictiseste de tactica lui Reghe,ii transmite decizia de "transfer" prin putatorul de cuvant,Jiji!

«12»