Dupa limitele aratate ca antrenor in meciul pierdut cu Spartak Trnava, hotarator pentru accederea in Liga Europa, eu personal cred ca Reghe are zilele numarate la Steaua.
Cate or fi urmeaza sa spuna ce crede fiecare dintre noi, in urma unor motive formulate la adresa lui Laur, cum ii spune nevasta-sa.
Eu cred ca la primele doua meciuri pierdute, Ciobanul o sa se ia cu mainile de cap intr-un gest de disperare si o sa-si intrebe apropiatii, pentru ca el nu e capabil sa dea nici doi bani pe propria judecata. Trebuie sa fie influentat.
Daca as fi in preajma lui, eu, dupa acest prim esec l-as trage de maneca si i-as sopti ca Laur e de-a dreptul loser si ca trebuie inlocuit imediat cu Stoichita. Sau cu Lacatus. Sau cu Gica Hagi. Fiindca pentru el aria antrenorilor se reduce la acestia, pentru ca cer bani putini si poate face din ei slugi docile. Cu exceptia lui Hagi.
Dar sincer sa fiu, desi e vorba de Reghe, i-as spune chiar lui, ciobanului, Gigi lasa-te! Fotbalul si branza sunt doua notiuni care se bat cap in cap. A, dar stiu, tie nu-ti pasa de fotbal ci de castigurile obtinute din truda fotbalistilor, pentru ca stim cu totii ca din branza, chiar de ai vinde tone, nu o sa castigi vreodata, odata, 6 000 000 de euro.
In concluzie, Reghe a calcat deja pe bec, e privit cu scepticism, se afla pe muchie de cutit. Nu cred ca-l prinde pardesiul. Sunt cam dur dar il cunosc prea bine pe Cioban.