FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

F.C. Steaua - F.C. ''U'' Cluj 5-1 (1-0)

«12»
blindica28.07.2012 13:42

steaua_u.jpg

- partida va fi transmisa de unul din posturile DigiSport

- s-a hotarat, sunteti chemati la meci tot pe National Arena

Preturile biletelor pentru meciul FC Steaua - Universitatea Cluj sunt urmatoarele:

Peluze 5 lei

Tribuna II 10 lei

VIP 2 40 lei

VIP 1 50 lei

Loja 400 lei

Parcare 50 lei

Ultimele partide dintre Steaua si ''U''

31 mai 1997 "U" Cluj - Steaua 1-7

2 august 1997 Steaua - "U" Cluj 2-1

7 august 1998 Steaua - "U" Cluj 4-0

29 noiembrie 1998 "U" Cluj - Steaua 2-3

13 martie 1999 "U" - Steaua 0-2

27 octombrie 2007 "U" - Steaua 2-1

14 aprilie 2008 Steaua - "U" Cluj 4-0

25 iulie 2010 "U" Cluj - Steaua 1-2

6 decembrie 2010 Steaua- "U" Cluj 3-0

14 august 2011 Steaua - "U" Cluj 2-1

12 martie 2012 ''U'' Cluj - Steaua 0-1

Virgil03.08.2012 08:22

Meciul Stelei cu slovacii, a fost un exemplu de urmat de toate echipele mici din campionatul nostru. Baga "autobaza" in fata portii si incearca sa dea gol pe contraatac.

As putea sa garantez ca acest lucru va fi facut si de napoceni, mai ales ca si madama lui Reghe, Anamaria, s-a aflat pe arena bucuresteana, a vazut totul si a bagat la cap. Stiu, nu ea antreneaza Clujul, dar s-ar putea sa-si influenteze antrenorul sa o faca. Mai ales ca U, o revelatie a editiei anterioare de campionat, a ajuns un fel de pielea penisului, cum se spune prin popor.

E posibil ca U sa nu reuseasca ce a reusit Trnava, pentru ca nu-i asa, sunt echipe de talie diferita, cu antrenori diferiti si cu conceptie de viata si de sport diferite. Dar nu se stie niciodata.

Steaua e in degringolada. Cum, jocul ei infailibil nu a condus-o spre o victorie clara, la scor si asteptata de absolut toata lumea si mai ales de El Ciobandante? Cum, Reghe a fost invins dupa numai doua etape? Ce fel de Guardiola esti mosule? Cred ca si Tito Villanova ne putea aduce victoria.

Tot vrem victorii, victorii si iar victorii, dar nu tinem de loc seama de faptul ca jucatorii Stelei sunt prost platiti! Mai pleca Geraldo daca nu incercai sa-i umbli la bani, cioban cretin? Mai pleca bulgarul? Cu ei in echipa golul acela ar fi fost evitat 100%. Cu ei in echipa Steaua ar fi marcat cel putin un gol din noianul de corneruri executate de Bourceanu.

N-ar fi dat cel putin un gol Kapetanos? L-ai dat ca un prost afara si au profitat ungurii.

Cu un conducator prost Steaua nu va mai fi niciodata ce a fost. Vom privi cu totii la televizor meciurile altora in Cupele Europene.

POsibil rezultat Steaua- U Cluj-Napoca: 1,x, 2.

emil8604.08.2012 14:07

Steaua nu reuseste sa lege mai mult de 2-3 meciuri bune. Daca am jucat slab cu Trnava, poate ii batem pe clujeni..

Tupac Amaru04.08.2012 14:53
Steaua nu reuseste sa lege mai mult de 2-3 meciuri bune. Daca am jucat slab cu Trnava, poate ii batem pe clujeni..

2-3 meciuri bune? Care-i ultimul ca, cinstit, nu-mi amintesc?

Stai! Zi-mi mai bine ce inseamna "meci bun" pentru tine....victorie, nu? Pun pariu!

Victorie cu noroc, victorie cu gol din ofsaid, victorie cu invocarea lui Dumnezeu. Victorie prin orice mijloace, nu?

Ei, exact asta incerc eu sa va spun ca nu a facut Steaua (aproape) niciodata. Dar sunteti din ce in ce mai multi, din ce in ce mai agresivi, asa ca o sa renunt, probabil, ir-un final....

PS. Doar nu crezi ca Ana - Maria i-ar face vreun rau lui Reghe...

danimarcu04.08.2012 15:34

Asta e un meci de 1 solist,dupa parerea mea.

Nu numai ca e Prodanca acolo,dar clujenii sunt prea slabi ca sa emita pretentii...

Lari04.08.2012 15:53
Steaua e in degringolada. Cum, jocul ei infailibil nu a condus-o spre o victorie clara, la scor si asteptata de absolut toata lumea si mai ales de El Ciobandante? Cum, Reghe a fost invins dupa numai doua etape? Ce fel de Guardiola esti mosule? Cred ca si Tito Villanova ne putea aduce victoria.

Tot vrem victorii, victorii si iar victorii, dar nu tinem de loc seama de faptul ca jucatorii Stelei sunt prost platiti! Mai pleca Geraldo daca nu incercai sa-i umbli la bani, cioban cretin? Mai pleca bulgarul? Cu ei in echipa golul acela ar fi fost evitat 100%. Cu ei in echipa Steaua ar fi marcat cel putin un gol din noianul de corneruri executate de Bourceanu.

N-ar fi dat cel putin un gol Kapetanos? L-ai dat ca un prost afara si au profitat ungurii.

Cu un conducator prost Steaua nu va mai fi niciodata ce a fost. Vom privi cu totii la televizor meciurile altora, in Cupele Europene.

Nene Virgile, dac-ai stii cat de larg am zambit la cele mai sus... Coltu' buzelor inca imi gadila lobii urechilor.

Pe matale te numarau unii la "becalistii sitului". Si, totusi... :rolleyes:

Prefer ORICAND un "becalist" ca matale unui "Guie Migi"-ist fervent.

ebonyc04.08.2012 18:24

Imi permit sa te corectez: Steaua nu reuseste sa faca un meci bun.

vevebr04.08.2012 22:44

Pentru spalatii pe creier orice victorie inseamna meci bun, nu conteaza in ce maniera sau cu cine joaca...Pai meciul cu slovacii a fost primu meci din sezonu asta pentru echipa ciobanului, meciul cu chiajna a fost un circ ieftin, le era frica sa centreze in careul Stelei sa nu cumva s-o comita tatarusanu. Meciu cu astra nu l-am vazut dar am inteles ca fundasii astrei au fost foarte suparati pe atacanti ca de fiecare data cand acestia inscriau fara sa vrea, ei trebuiau sa mimeze din nou ca se apara. Deci prima echipa care a vrut cu adevarat sa bata Steaua, a batut-o. Norocu lu reghe e ca vine meciu cu u Cluj, si cu un 3, 4-0 ii impaca pe spalatii pe creier. Scria cineva mai sus ca Steaua o sa castige lejer, nu neaparat ca e prodanca acolo, da u Cluj are si echipa slaba, de parca Steaua e vreo forta :)). Eu zic ca e un meci bun pt reghe sa mai faca niste bani la pariuri, asa ca prevad de la 3-0 in sus sau o nebunie gen 2 pauza 1 final. Poate facem si noi ceva bani, zic.

iulian2305.08.2012 14:04

Cei de la Cluj sunt amatori in opinia mea, mai ales dupa ce au plecat Walter si compania...

red&blue_boy05.08.2012 14:22
Cei de la Cluj sunt amatori in opinia mea

Ciudat, ca pentru multi la fel parem si noi ....

Virgil05.08.2012 14:23

Steaua va incepe meciul cu:

Stanca - Dumitras, Gardos, Chiriches, Latovlevici - Filip, Bourceanu - Chipciu, Balan, F. Costea - Rusescu

Rezerve: Tatarusanu, Pintilii, Tanase, Martinovici, Parvulescu, Nastasie, Rocha

Absenti: Prepelita, Doru Bratu, G. Matei, Machado (accidentati), M. Costea (neinclus in lot)

Arsenal1886Steaua194705.08.2012 19:24

Am trecut pe langa stadion cu vreo ora inainte sa inceapa meciul si erau destui samantari care se inghesuiau sa vada stadionul :) deci inca un meci din care ciobanoidul scoate bani :no:

Aztek05.08.2012 20:00

Bai eu ma asteptam la blat, dar nici chiar in asa hal.

Mi-e scarba.....

red&blue_boy05.08.2012 20:00

Victorie mare pentru Jiji, ma astept si la un "sus,sus,sus ! " dupa partida...

Si asa sperantele noastre intr-o schimbare sunt tot mai mici...

optarul05.08.2012 20:09

incredibil cata lume a fost la un astfel de meci :(

Ronnie05.08.2012 20:11

TTIIIKKIIII TAAAKKKAAAA BARCEEELOOONAAAAA !!! Rocha demential, Rusescu briliant. Iar Tanase, Tanase noul Hagi!

gio_stgloria05.08.2012 20:13

Am vazut doar repriza a 2-a, am jucat foarte bine , pase din prima , rapid , tanase 2X :confused: , dar toate astea cu o echipa care probabil ca o va tine din infrangere in infrangere turul acesta de campionat.

Arsenal1886Steaua194705.08.2012 20:18

Parca venea Mourinho la meciul asta.... ar trebui sa isi caute echipa Ronaldo daca a vazut Mourinho cum joaca Dodel ...

red&blue_boy05.08.2012 20:19

Exact asta e mai rau, ca lumea se extaziaza iarasi dupa o victorie cu o echipa slaba, in frunte cu cel din loja, pentru care cred ca toti jucatorii dupa partida de astazi sunt senzationali, ca mai apoi la prima infrangere sa le dea iarasi in cap.

Arsenal1886Steaua194705.08.2012 20:26

Pai mi se facuse greata cand am vazut cum se bucurau ciobanu' si gasca aia a lui de scalvi ... zici ca bateau Barcelona... nu o echipa aproape desfiintata ...

Deja a inceput cu aberatiile caracteristice :thumbdown::chair:

"Sunt fericit pentru ca revin dupa mult timp la ceea ce a spus Mihai Viteazu, asta e Steaua ce o pohtesc eu. Fara niciun fel de lauda si cu putin subiectivism, la ora asta echipa nationala a Romaniei este la Steaua, cu 2-3 modificari: fundas dreapta si probabil atacant de careu, Marius Niculae.

Rusescu e cel mai bun atacant, nu de careu, e cel mai bun al doilea atacant.

Am zis la pauza: stai ca intra Rusescu si le dam 4-5. Cum a intrat le dam gol. Il felicit pe Reghecampf pentru ca a facut niste schimbari extraordinare. Intai l-a schimbat pe Nikolici, ca sa il odihneasca, apoi pe Bourceanu ca sa il odihneasca, si apoi pe Chipciu la fel. E un lucru extraordinar. Echipa daca nu are presiune, echipa verticalizeaza. In curand vom avea diferenta de puncte.

Filip e un mijlocas etraordinar. Pintilii e de nedescris, de mare, mare clasa. Tanase e magnific, Rusescu la fel. Rocha e pe drumul cel bun dar mai are pana e titular la Steaua.

Gica Popescu mi-a spus ca Reghe poate sa traga din caciula cine sa joace titular, asa de puternici suntem. Revin Matei si Prepelita, revine si Machado, lotul Stelei o sa se intareasca si mai mult.", a spus Becali la Digi.

blindica05.08.2012 21:35

Am fost pana acolo si...

becali__mars.jpg

Adi Buzamet06.08.2012 02:34

cat sa va lamentati?echipa a jucat bine.se vede un progres.se poate accepta si ideea ca Steaua reuseste sa faca un meci peste medie

clausblaus06.08.2012 03:56

....cu o echipa sub medi(ocra)e!!!!

red&blue_boy06.08.2012 04:02
Am fost pana acolo si...

Frumos !!!

SirBlack06.08.2012 16:52

Mi-a placut meciul. Mai avem de castigat 32 de meciuri , iar campionatul e al nostru :D!

«12»