FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fantasy Premier League

«123»
blindica24.07.2012 15:49

Am deschis topicul acesta pentru userii site-ului fcSteaua.ro care participa la concursul Fantasy Premier League, gazduit de premierleague.com.

Topicul este deschis pentru discutii bazate pe concursul respectiv, prezentare a echipelor personale, pareri despre formule de joc, transferuri in joc, etc.

Se poate face cont accesand http://fantasy.premierleague.com/.

Regulamentul concursului poate fi accesat aici: http://fantasy.premierleague.com/rules/

Toata treaba o fac ei, noi trebuie doar sa ne concentram inspiratia intr-un lot de 15 jucatori, iar la final de etapa sau de sezon, sa ne laudam cu ce puncte am facut, asta daca ne tine rabdarea sau ne ajuta si timpul pentru a juca pana la capat.

Pana acum se cunosc cativa useri care au echipa:

1. iNsTiGaToR

2. Ronnie

3. gio_stgloria

4. blindica

5. SergioAguero

6. tonygr99

7. pda88

8. drvladyk

Am creat in cadrul Fantasy Premier League sectiunea FCSteaua.ro League.

Pentru a primi invitatie in aceasta Liga, voi trimite userilor interesati un cod special cu care va puteti face intrarea.

The-Final-Whistle-Premier-League-201112-

iNsTiGaToR24.07.2012 21:51

Acolo sunt :))

SergioAguero25.07.2012 06:14

Pot sa joc si eu? :kisstogether:

blindica25.07.2012 07:15

@ SergioAguero: da, normal! fa-ti cont, echipa si anunta-ma sa-ti trimit cod pentru a intra in FCSteaua.ro League.

SergioAguero25.07.2012 07:17
@ SergioAguero: da, normal! fa-ti cont, echipa si anunta-ma sa-ti trimit cod pentru a intra in FCSteaua.ro League.

Mi-am facut contul.Astept codul.

tonygr9909.08.2012 15:03

Salut! Trimite-mi si mie,te rog, codul pt a intra alaturi de voi in Fantasy Premiere League. Multumesc anticipat!!!

Echipa mea se numeste steaua1986.Multumesc!

iNsTiGaToR17.08.2012 09:20

Am si eu o intrebare in legatura cu Fantasy asta.

Cum intra rezervele mele in teren daca eu nu pot face modificari in timpul Gameweek-ului?

Am vazut ceva pe acolo de schimbari automate dar n-am inteles mare lucru.

blindius17.08.2012 09:30

Nici eu n-am inteles, cred ca din prostie sau lene, fiindca engleza o stapanesc.

In orice caz, nu ma bazez prea tare pe rezerve, dar in afara de portar, le-am pus pe toate in asa ordine incat sa intre prima cea mai buna rezerva, asa mi s-a parut ca se ia calcul.

Cu alte cuvinte, habar nu am. :wall:

iNsTiGaToR17.08.2012 09:34

Pai cam aia am inteles si eu :))

Am impresia ca, si ar fi bine sa fie asa, o rezerva intra in locul unuia care deja a jucat .

De exemplu eu ii am in primu 11 in aparare pe Vertonghen,Skrtel si Riise. Toti joaca maine.

Ca rezerva il mai am pe Ferdinand care joaca luni. Deci in mod logic Ferdinand ar ''intra'' in locul unuia din aparare in ziua meciului.

Adrian17.08.2012 09:35

Schimbarile sunt facute automat cu conditia ca un jucator din primul 11 sa nu joace deloc.

Atunci intra rezervele in ordinea in care sunt puse.

Exista o exceptie. E obligatoriu sa joci cu cel putin 3 fundasi tot timpul.

Daca tu joci 3-4-3 si prima ta rezerva e un mijlocas, celelalte 2 fiind fundasi, in cazul in care nu iti joaca un fundas din primul 11, in locul lui va intra primul fundas, nu prima rezerva. De asemenea, daca ai ghinionul sa nu-ti joace toti 3 fundasii din primul 11, mijlocasul nu va intra pe teren. Vor intra doar cei 2 fundasi pe care ii ai rezerve, ramanand ca unul din cei 3 sa iti faca 0 puncte.

Sper ca v-am lamurit :)

iNsTiGaToR17.08.2012 09:37

Deci.

Daca un jucator pe care il am in primul 11 nu joaca DELOC o etapa, atunci va intra o rezerva?

Sau daca un jucator a jucat astazi, maine/poimaine va intra rezerva?

blindius17.08.2012 09:39

100%, merci!

Inseamna ca i-am pus bine, stiam de minim 3 fundasi, joc 4-3-3 si-mi pusesem un mijlocas ca prima schimbare, sa se schimbe sistemul.

Adrian17.08.2012 09:56
Deci.

Daca un jucator pe care il am in primul 11 nu joaca DELOC o etapa, atunci va intra o rezerva?

Sau daca un jucator a jucat astazi, maine/poimaine va intra rezerva?

Daca in etapa cu numarul 6 nu joaca un jucator, la sfarsit, cand sunt stabilite clasamentele si punctele, echipa iti va fi facuta cu rezerva introdusa automat.

Totusi, asta nu inseamna ca o sa iti faca schimbarea automat pentru etapa urmatoare.

Jucatorul care nu a jucat in etapa 6 o sa fie in primul 11 si in etapa 7 si va fi schimbat automat si atunci, daca nu joaca. Ca sa fii sigur ca ai un prim 11 de titulari, trebuie sa faci tu schimbarile.

iNsTiGaToR17.08.2012 10:01
Daca in etapa cu numarul 6 nu joaca un jucator, la sfarsit, cand sunt stabilite clasamentele si punctele, echipa iti va fi facuta cu rezerva introdusa automat.

Totusi, asta nu inseamna ca o sa iti faca schimbarea automat pentru etapa urmatoare.

Jucatorul care nu a jucat in etapa 6 o sa fie in primul 11 si in etapa 7 si va fi schimbat automat si atunci, daca nu joaca. Ca sa fii sigur ca ai un prim 11 de titulari, trebuie sa faci tu schimbarile.

Bun, am inteles care e ideea daca un jucator nu joaca.

Dar, sa dau un exemplu concret :

Am 3 fundasi in primul 11 care vor juca maine cu siguranta.

Am un al 4-lea fundas ca rezerva (Ferdinand) care joaca luni (pe 20). Daca toti jucatorii vor juca pe 18 si pe 19, ala de joaca pe 20 va mai intra sau va ramane pe bara?

Adrian17.08.2012 10:22

O etapa se joaca pe mai multe zile. Prima etapa tine de maine pana pe 22 august. Nu e pe zile, e pe etape.

Daca iti joaca toti jucatorii din primii 11, rezervele pot sa puncteze cat vor ele ca nu vor intra deloc in etapa respectiva.

iNsTiGaToR17.08.2012 10:24
Daca iti joaca toti jucatorii din primii 11, rezervele pot sa puncteze cat vor ele ca nu vor intra deloc in etapa respectiva.

Acum m-am lamurit. Multumesc!

blindius18.08.2012 11:15
Szczesny-Djourou, Koscielny, Vermaelen, Gibbs -Ramsey, Song-Walcott, Cazorla, Podolski-Giroud

Conform goal.com cam asa ar arata primul 11 al lui Arsenal din meciul cu Sunderland. Promitator .

Toata saptamana am citit despre Koscielny ca este accidentat. L-am scos, l-am transferat pe Mertesacker si vin sectantii astia de la goal.com sa strice socotelile. :chair:

gio_stgloria18.08.2012 11:27
Toata saptamana am citit despre Koscielny ca este accidentat. L-am scos, l-am transferat pe Mertesacker si vin sectantii astia de la goal.com sa strice socotelile. :chair:

Nu e 100% ca joaca Koscienlny , spre exemplu eu stiam ca nu joaca song pentru ca pleaca la barca , dar e in primul 11 conform goal.com

drvladyk18.08.2012 12:16

I'm in blindius

iNsTiGaToR18.08.2012 13:42

Care e faza cu Free Transfer si Wildcard?

Cand citesc explicatiile de acolo ma simt de parca nu stiu o boaba de engleza.

blindius19.08.2012 07:39

Wilcard-ul, daca il ai, din cate am inteles eu, iti permite sa faci transferuri nelimitate in timpul unei etape si isi pierde valabilitatea odata cu confirmarea transferurilor.

La Free Transfer cica poti face unul sau cate ai la free, dar intre etape, si pentru fiecare transfer in plus fata de acestea ''free'', iti scad astia cate 4 puncte din zestre.

Nu bag mana in foc ca e corect.

:hmmm:

iNsTiGaToR19.08.2012 08:20

La o a doua citire pe-acolo, cam asta pare sa fie.

E util Wildcardu cand sunt multi indisponibili si trebuie sa schimbi o parte din echipa.

Si e cam aiurea pusa denumirea de Free Transfer, are sens intr-un fel, dar nu prea.

drvladyk19.08.2012 14:44

dar bani din aia virtuali se fac? ca pe mine m-a ucis atacul ala galactic, si ma gandesc cum mai pot lua ceva de valoare?

iNsTiGaToR19.08.2012 15:24

Ce teapa mi-am luat cu Aguero...

@drvladyk Nu cred ca poti sa faci bani

blindius19.08.2012 15:30

Mai trag o speranta cu Silva si Nasri, Cahill si Ramires la Chelsea nu mi-au jucat.

Inceput dezamagitor. :chair:

Ati vazut ''dream-team-ul'' din ce ''saraci'' este format...

«123»