nota 10 pt caracterizare. cu chestia asta ar merita sa le hackuim site-ul si macar pt o ora sa apara descrierea ta pe prima pagina...
nota 10 pt caracterizare. cu chestia asta ar merita sa le hackuim site-ul si macar pt o ora sa apara descrierea ta pe prima pagina...
ha, acum e momentul. Hagi a revenit la echipa cu masuri drastice: i-a exclus din lot pe Alin Stoica si pe Caramarin. I-a trimis la a doua, dar mai mult ca sigur vor pleca de la echipa. Ce mai asteptam?
Ma deranjeaza faptul ca va legati mereu de Steaua de parca noi v-am fi trimis in B in trecut si nu Dinamo. Toata ura pe care o aveati pentru Dinamo o redirectionati impotriva noastra. Si chiar nu aveti de ce. Nu va cere nimeni sa scandati pro-Steaua, insa cel mai indicat ar fi sa va incurajati strict propria echipa.
Stai linistit Bogdane, ca ne-o incurajam, insa nu poti ramane indiferent la toata aceasta isterie nationala pro-Steaua de parca toata tara ar trebui sa fim acum stelisti.
Respect Steaua pentru performanta atinsa insa nu o sa tolerez nici eu si nici amicii mei manifestari de bucurie neautorizate in orasul nostru. Dupa meciul cu Betis studentii din caminele Complexului Studentesc s-au constituit intr-un grup de aproximativ 300 (majoritatea severineni) si au ocupat intr-o manifestare neautorizata Piata Operei, un simbol pentru orasul nostru. Este normal cand vezi ca ca jandarmeria nu ia nici o masura pentru respectarea legii 60 ce reglementeaza si manifestarile publice sa reactionezi intr-un fel.
Dupa meciul cu Rapid ne-am sunat intre noi si nu am mai permis acest lucru. Am fost caracterizati de presa drept huligani dupa ce doi oltenasi cu numere de serverin s-au simtit baieti si s-au coborat din masina sa-si masoare fortele cu ai nostri. Acesta a fost singurul incident, amplificat presa mult de catre presa. Acum imi amintesc, cum in zilele revolutiei eram caracterizati la fel..
Incidente de genul doi pumni si un geam ciobit se intampla cu sutele zi de zi in trafic. Pur si simplu te trezesti ca se dau jos doi din masina cu un par si-ti face parbrizul varza. Astea de ce nu le vad zi de zi pe TV?
Nu pomenteste nimeni insa de admiratorii vostrii din camine ce pe traseu lor spre centru dupa calificare cu Betis au agresati persoane ce aveau la ei materiale cu Poli, oameni simpli ce mergeau spre casa. Nu zice nimeni de trivialitatile adresate orasului de admiratorii vostrii, oras care le creaza de multe ori conditii mai bune decat au ei acasa.
Manifestari neautorizate... :roll:
Timisoara a fost singurul oras din tara in care s-a intamplat asa ceva. Steaua s-a calificat in semifinale si era normal sa ne exprimam cu totii bucuria(ma refer la suporterii stelisti). As fi inteles daca va eliminam pe voi...
Si daca se califica Rapidul in semifinale,incepeati sa sarbatoriti alaturi de ei,nu??? si va declarati anti Bucuresti,desi dupa meciul de acum o saptamana Lucescu Jr a criticat totul la voi spunand ca sunteti o echipa de brute care a lovit intentionat jucatorii Giulesteni....si voi tot ii sustineti..
Vezi tu....cand prin manifestarile lor ii lezeaza pe suporterii majoritari ai orasului e mai bine sa nu permiti astfel de adunari publice deoarece e clar ca mai e doar un pas pana degenereaza situatia. Jandarmii nu au realizat acest lucru dupa calificare cu Betis....iar acum e cam tarziu, deoarece si dupa urmatoarele meciuri o sa fie la fel...
As mai zice macar daca ar fi timisoreni ....
Si daca se califica Rapidul in semifinale,incepeati sa sarbatoriti alaturi de ei,nu??? si va declarati anti Bucuresti,desi dupa meciul de acum o saptamana Lucescu Jr a criticat totul la voi spunand ca sunteti o echipa de brute care a lovit intentionat jucatorii Giulesteni....si voi tot ii sustineti..
...scopul a fost impiedicarea manifestarilor in oras, nu sa sustinem pe cineva.
Lasa-i Bogdane. Oamenii si-au propus sa fie "fruncea" si la scandaluri si sunt pe cale de a reusi. Chiar daca si acolo se lupta cu Dinamo.
Sa-i intelegem si pe ei. Nu e usor sa vrei si sa vezi ca pe moment esti neputincios !
Pacat...
O singura intrebare pentru toti fanii timisoreni: daca s-ar fi calificat Rapid, i-ati fi luat la bataie si pe Rapidisti pentru manifestari neautorizate ?
(Apropo amice, da' manifestarile voastre cine naiba le-a autorizat?! In nici un caz bunul simt !)
...scopul a fost impiedicarea manifestarilor in oras, nu sa sustinem pe cineva.
Nu m0am referit numai la acele manifestari...iti amintesti ce a strigat tot stadionul in meciul Poli-Rapid??? ati strigat toti rapidu bate pe Steaua...
@sefu-clasei: nu spune nimeni ca toti acesti oameni care s-au bucurat joi seara sunt suporteri fideli ai Stelei, care sustin echipa si la bine si la rau. Suporterii adevarati se vad atunci cand echipa da de greu.
Insa e normal ca bucuria sa fie generala, pentru ca, in fond, Steaua reprezinta momentan Romania in Cupa UEFA. Poate peste 2-3 ani va fi Poli acolo, daca lucrurile merg bine pentru voi.
Referitor la suporteri: si Poli are multi sustinatori de conjunctura. Am o gramada de colegi(nu din Timisoara) la Poli care tin cu echipa din Timisoara doar de cand a venit Iancu si Poli are pretentii, cel putin teoretic, la titlu sau la locuri fruntase.
Intrebati daca ar mai tine cu Poli daca ar retrograda in B, raspunsul a fost unul singur: NU.
Ma, da cine sunteti voi sa mentineti linistea in oras? O sa vedeti voi ce inseamna ultrasie de acum, pe unde veti merge prin tara veti fi batuti, injurati, apostrofati, garda o sa fie pe voi si mai grele meciuri veti face echipei.
Voi nu stiti ce e aia presiune, toata lumea sa vrea sa va bata(si in joc si pe strada) pentru a obtine gloria si ... meci de meci deplasare de deplasare tot orasul sa se intoarca cu ura 90 de minute impotriva ta . Voi sunteti mici, prea putin importanti si cu toate gesturile astea faceti rau echipei voaste.
- oltenii mult mai experimentati si versati au cedat psihic un sezon, aveti mare grija sa nu cedati voi forever si sa nu mai aveti vreo 25 de ani fotbal in Timisoara(nu ca nu mi-ar placea)
- Daca nu Steaua atunci cine ne reprezinta ? Poli, Dinamo, sau echipa nationala ci Piti si Ov. Petre ?
Ma, da cine sunteti voi sa mentineti linistea in oras? O sa vedeti voi ce inseamna ultrasie de acum, pe unde veti merge prin tara veti fi batuti, injurati, apostrofati, garda o sa fie pe voi si mai grele meciuri veti face echipei.Voi nu stiti ce e aia presiune, toata lumea sa vrea sa va bata(si in joc si pe strada) pentru a obtine gloria si ... meci de meci deplasare de deplasare tot orasul sa se intoarca cu ura 90 de minute impotriva ta . Voi sunteti mici, prea putin importanti si cu toate gesturile astea faceti rau echipei voaste.
- oltenii mult mai experimentati si versati au cedat psihic un sezon, aveti mare grija sa nu cedati voi forever si sa nu mai aveti vreo 25 de ani fotbal in Timisoara(nu ca nu mi-ar placea)
- Daca nu Steaua atunci cine ne reprezinta ? Poli, Dinamo, sau echipa nationala cu Piti si Ov. Petre ?
Referitor la suporteri: si Poli are multi sustinatori de conjunctura. Am o gramada de colegi(nu din Timisoara) la Poli care tin cu echipa din Timisoara doar de cand a venit Iancu si Poli are pretentii, cel putin teoretic, la titlu sau la locuri fruntase.
Hai ca esti simpatic....pai voi vorbiti de suporteri de conjunctura? Poli are o medie de 12-15.000 de suporteri pe meci (in ultimii 4 ani, nu numai de cand a venit BKP) ce vin, platesc biletul si isi incurajeaza echipa.....mai fac si vreo 4-5 deplasari nu numar de 1.000 de suporteri, toti timisoreni.
Despre ei e greu sa zici ca sunt suporteri de conjunctura. Cei de conjunctura au fost cei prezenti la amicalul cu Juventus sau vreo 10.000 ce vin cand se umple stadionul.
Sa analizam Steaua....la meciul cu Argesul cati erati in tribuna? Pana la momentul Valencia care era media de spectatori in Ghencea? Iti zic eu....in afara de meciurile cu Rapid si Dinamo batea vantul....
Prefer 12.000 meci de meci langa echipa decat 6 milioane care cu greu stiu 5 jucatori de la Steaua.
Asta spuneam si eu:
"@sefu-clasei: nu spune nimeni ca toti acesti oameni care s-au bucurat joi seara sunt suporteri fideli ai Stelei, care sustin echipa si la bine si la rau. Suporterii adevarati se vad atunci cand echipa da de greu."
Fiecare echipa are suporteri de conjunctura, care se inmultesc atunci cand echipa inregistreaza succese.
Ma bag si eu in discutia asta ca vad ca unii chiar nu inteleg cum sta treaba...
Vb de suporteri ... Poli e sustinuta de un intreg oras, Craiova la fel plus alte 4 judete pe cand aici la noi sunt 2 echipe mari(dpdv al spetatorilor) si 2 mici. Steaua cea mai importanta echipa are sustinatori (nu fani) in toata tara inclusiv la timsoara, Iasi, constanta etc
La meciul cu FC Arges a fost o conjunctura nefavorabila vremea, jocul echipei din meciul cu Betis, ora tarzie, neancrederea in antrenor iar spectatorii nu s-au inghesuit sa vina. Dar ideea este dc iese UNUL in strada aici la buc in cazul in care europoli are vre un rezultat notabil, nu stiu, nu cred ca misca pe cineva.
Imi pare rau sa-ti spun dar tu cam denoti un pic de fustrare ca si mesajul acela... Bafta
Cu privire la Poli aek Timisoara, incepand de la patron si pana la ultimul suporter, ipoteza valabila si pentru Rapid, exista o frustrare cum ca vezi Doamne regimul comunist nu i-a lasat pe ei sa castige. Ok, recunoscand ca inainte de '90 a existat asa ceva, de ce dupa revolutie nici rrapidul si nici Poli nu au castigat mai multe titluri decat Steaua? Poli a ajuns in C iar rrapidul a castigat 2 titluri in 16 ani, plus 2 cupe si o supercupa parca. Cine v-a oprit pe voi sa castigati? Va spun eu valoarea si altele dar mi-e sila acum sa stau sa ma gandesc la alte motive din simplul motiv ca va dam prea multa importanta si nu meritati.
P.S. Fara nicio ironie, cate titluri sau trofee pe plan intern are Poli pentru ca pur si simplu chiar nu stiu, daca are? Singura echipa din Timisoara de care am auzit ca are astfel de trofee este Ripensia.
sefu-clasei,sa "restabiliti ordinea" in calitate de ce?
s-au dus de mult timpurile alea.si din cate s-a vazut,in toate orasele,cei care au iesit in strada s-au comportat civilizat.asa ca nu cred ca era cazul sa fiti chiar asa "ingrijorati".
mai bine ai recunoaste ca sunteti frustrati din cauza neputintei si de asemenea,morti de invidie.
intr-un fel este si normal.la asa performante....