FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

poli cardisoara

«12»
onlySteaua07.04.2006 13:29

este cu adevarat Rusinos ce s-a intamplat la Timisoara!!!

RUSINE RUSINE RUSINE!!!

si cine au fost cei care s-au comportat asa?!?!

exact cei care se cred :? "fruntea tarii","kilometrul nr.1 al democratiei",bla bla bla....

de fapt ce sa ma mai mir?s-a vazut klar si dupa meci ca rrapidistii au fost Negrii de suparare.

nu vreau sa-i bag in aceeasi oala pe toti timisorenii si imi cer scuze fata de restul,dar pentru cardul ala de asa zisi "suporteri"..............

sorin_77707.04.2006 14:07

Eu cred ca din cea mai Fair Play galerie or sa ajunga hulitii Romaniei acesti oameni cu "frunce lata"... Nu vreau sa mai aud de ei. Sunt cei mai josnici oameni din lume... O rusine a intregii tari au ajuns polistii... RUSINE!!!!

I.N.Money07.04.2006 14:29

De cand a venit Iancu cu banii la ei s-a terminat cu fair-play-ul lor,pacat de ei..oricum ei mereu o sa fie frustrati pentru ca nu vor fi vreodata echipa numarul 1 a tarii...ba mai mult...nu sunt nici prima echipa a Banatului...

Dj07.04.2006 14:32

si o sa ramana frustrati mult timp pana cand Poli va lua campionatul...daca il va lua vreodata

KroNos^07.04.2006 14:34

Acum 2 ani chiar ii apreciam la acel Poli-Steaua 1-8 cum au putut sa stea in ploaie si sa o sustzina pe Poli chiar daca au fost umilitzi de Steaua. Dar de cand ei se cred cei mai buni si ii injura pe totzi nu-i mai suport. Incep incet incet sa se faca de ras. Eram sigur ca atunci cand or sa dea putzin de primele locuri or sa se piarda si n-or sa mai stie ce sa faca si logic primul lucru e sa ii injure pe ceilaltzi din fruntea clasamentului desi ei sunt niste intrusi in primele 5 locuri. Dar sa ii bata pe stelistii din Timisoara ca au vrut sa sarbatoreasaca calificarea Stelei e prea de tot. Astia devin din ce in ce mai patetici. Unde e civilizatzia cu care se laudau? Saracii nu intzeleg ca ei n-au loc intre granzii Romaniei: Steaua, Dinamo, rapid si Craiova.

Steaua a fost sustzinuta aseara de suporteri ai lui TSKA Sofia. Steaua nu e doar o echipa natzionala ci e o echipa Internatzionala. Steaua nu are doar suporteri romani ci are suporteri si din alte tzari si acestia nu sunt romani. Poli Timisoara n-o sa aibe niciodata fani in afara tzarii, mai bine zis in afara Timisoarei.

P.S.: La statul in ploaie si ninsori noi suntem campionii: Southhampton, Liverpool, Villarreal.

Dj07.04.2006 14:36
Steaua nu are doar suporteri romani ci are suporteri si din alte tzari si acestia nu sunt romani. Poli Timisoara n-o sa aibe niciodata fani in afara tzarii, mai bine zis in afara Timisoarei.

ei si prazarii...iubiti doar in orasele lor...

bine spus

IONUTZ-CIPRIAN07.04.2006 14:47

:evil: >>>RUSINE.....IMPUSCATIVA.....lasat-i oamnei sa fie fericiti,daca voua echipa aia nu va aduce bucurii,macar lasati pe altii sa se bucure,nu sunteti singuri in orasul ala!!!>>>> :twisted:

***alex***07.04.2006 15:48

Am ramas uimit cand am vazut la TV, se pare ca aici s-a demonstrat ca galeria timisoreana nu e cea mai fair-play din tara!RUSINE RUSINE RUSINE!!!

Virgil07.04.2006 18:49

Multumim fanilor Stelisti din Timisoara care au incercat sa sarbatoareasca liber calificarea echipei iubite in semifinalele Cupei UEFA.

Din pacate,in Timisoara traiesc alaturi de oameni adevarati,si scursuri ale societatii care pateaza imaginea unui oras civilizat.Cum s-ar spune,padure fara uscatura nu exista.Ne-o veni odata bine si om pune uscaturile pe foc.

Ionutdal07.04.2006 22:59
Multumim fanilor Stelisti din Timisoara care au incercat sa sarbatoareasca liber calificarea echipei iubite in semifinalele Cupei UEFA.

Din pacate' date='in Timisoara traiesc alaturi de oameni adevarati,si scursuri ale societatii care pateaza imaginea unui oras civilizat.Cum s-ar spune,padure fara uscatura nu exista.Ne-o veni odata bine si om pune uscaturile pe foc.

Ai perfecta dreptate . Mai ales ca dusmanii declarati ai ''uscaturilor'' erau cateii , acum se pare ca Steaua a trecut pe primul loc .

[b']TOT RESPECTUL PENTRU STELISTII DIN Timisoara CARE AU IESIT IN STRADA

dbd08.04.2006 05:46

RUSINE !!! sper sa-si ei intre ei masuri !!!

dar nu ii inteleg...vor sa iasa si ei in evidenta sau ce naiba ?

weeezer_2008.04.2006 08:32

Timisoara are doi dusmani in lumea fotbalistica din Romania, aceiasi ca si in tribune: UTA si Dinamo. Cel putin Poli Timisoara, care se zbate pe undeva prin "C". Dar nu asta-i ideea.

Ideea e ca de cand cu puscariasul de Iancu (pateaza un nume istoric...) la conducere, suporterii aia parca sunt drogati, deja ei se vad in randul "lumii bine", cu noi, cu rapid, cu Dinamo... si incep si ei sa aiba pretentii, incep sa fie "rebeli" si "libertini"... pai credeti ca daca era vechea Poli Timisoara, o echipa de mijlocul clasamentului, fara banii murdari ai lui Iancu si fara suporterii "convertiti", mai faceau asa?

flo220308.04.2006 08:47
RUSINE !!! sper sa-si ei intre ei masuri !!!

dar nu ii inteleg...vor sa iasa si ei in evidenta sau ce naiba ?

mai tragic mi se pare faptul ca intra si Hagi in hora asta cu "echipa pe care nu o vor granzii din Bucuresti!cand de fapt antreneaza niste papagali cu mandolina!

michael08.04.2006 14:28

Si-au dat timisorenii arama pe fata. De fapt daca intrati pe forumul oficial al suporterilor timisoreni o sa vedeti ca si-au dat-o de mult. Injuratuirile sunt la ordinea zilei iar explicatia lor pentru tolerarea obscenitatilor este urmatoarea:

"Pe forum avem voie sa ne exprimam cum vrem, ca doar suntem la noi acasa. In galerie e alta treaba".

Cu alte cuvinte in public sa ne comportam civilizat ca doar toata tara este cu ochii pe noi, insa in realitate sa ne dezlantuim. Sau ca s-o pun in termeni biblici, ei spala paharul pe dinafara, insa pe dinauntru este plin de mizerie.

Pacat de ei. Chiar aveam respect fata de galeria timisoreana, insa de cand a venit Iancu cu banii si performantele inceteaza sa apara, gelozia le-a ajuns pana la os. Drept urmare, si-au gasit ura fata de performanta altor echipe ca mijloc de refulare a frustrarii lor.

Cand o sa luam Cupa UEFA, cand o sa ne calificam in grupele CL, cand o sa jucam onorabil cu granzii Europei, cum va reactiona Timisoara? Acolo o sa fie stransul si scrasnitul dintiilor...

PS. Aprecierile mele catre conducerea fcsteaua.ro fiindca au adoptat o atitudine anti-rasism si pro-civilizatie. Sper sa contaminati pe cat mai multi suporteri stelisti.

antonika08.04.2006 16:14

la meciu urmator cu Timisoara, ar trebui sa organizam o brigada cam 100 de oameni chair mai si sai invatam ce nu iau invatat parintii, sa nu se puna cu noi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bogdan4Steaua08.04.2006 18:18

Deocamdata se vede clar ca "Dumnezeu nu bate cu bota". La pauza, Poli - CFR Cluj 0-2. :wink:

Toate rautatile se intorc impotriva lor.

antonika08.04.2006 18:23

si no sa fie singura oara cand ii asupreste....... :twisted: :twisted: :twisted:

Bogdan4Steaua08.04.2006 18:45

Oooo, dar ce se aude? Incredibil....suporterii lui Poli isi fluiera favoritii...hmmm...asta DA civilizatie. Cat fair-play! Trup si suflet pentru echipa, nu? :roll:

Dj08.04.2006 19:38

:lol: :lol:

Andrei_VIP08.04.2006 20:08

A demisionat Hagi!

După 2-2 acasă cu CFR Cluj, antrenorul lui Poli Timişoara şi-a anunţat demisia!

radoi8608.04.2006 20:22

Sa se duca la Dinamo!!! Ca maine dupa meci il vor da afara pe Ion,andreea,Florin sau ce Marin o mai fi acum p-acolo!

weeezer_2008.04.2006 21:56

n-auzi ca cica Dinamo i-ar fi oferit lui Pitzi 1.4 milioane pe 2 ani jumate de contract... si cica Pitzi ar fi refuzat ca e ambitios si vrea sa se duca la europene si la mondiale... cu nationala :D

penibil, dar mai tare ar fi sa-i faca oferta lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]h :D:D:D:D

andrei_8708.04.2006 23:28

i-am urat pe timisoreni de cand ne-au batut in ghnecea 1-0 cu Oli antrenor acum 3 ani si...

bat campii in fiecare an ca ii bat pe Dinamo si, pana la urma tot pe noi ne incurca!

nici macar O DATA nu au reusit sa bata pe Dinamo!

numai gura e de ei!

Banatu nu e fruncea, e c***!

Bogdan4Steaua09.04.2006 00:23

Se pare ca la meciul cu CFR au afisat din nou un banner anti-Steaua. Sunt penibili.

cristian01409.04.2006 06:21

Niste suporteri fara echipa.Niste inconstienti care se lauda ca vor sa aduca titlul in provincie, si ei in 3 etape, dintre care 2 acasa au acumulat 1 pct si ala amarat, revenind de la 0-2 in a 2a repriza.

O echipa infiata de un oras frumos, dar cu niste suporteri penibili care nu stiu sa respecte blazonul unei echipe precum Steaua, si mai ales nu stiu ce inseamna principiul de libera alegere pe care ni l-au oferit cei care si-au dat viata chiar pe malul Begai in urma cu 17 ani.

Poli Timisoara - momentan cu marele Iancu in puscarie si fara antrenor.Tot asa baieti ! Imi sunteti simpatici, 'ti-ai dreaqu sa fiti' !

Steaua da la infinit m*** lui Poli si Rapid !

«12»