@ Mo
FC Brasov este o echipa modesta, in cel mai bun caz de mijlocul clasamentului, singurul jucator mai bun, cat de cat este Felgueiras, imprumutat de la Braga, restul sunt jucatori modesti.
De acord cu tine. In iarna au dat putinii jucatori care mai erau de Doamne-ajuta. Dar, oare, cate echipe de astea cu jucatori modesti ne-au luat puncte in ultimii 2-3 ani? Nu cumva am pierdut mereu puncte cu aproape toate echipele care au ajuns sa retrogradeze? Ce-i drept, din retrogradate, anul asta n-am pierdut puncte decat cu Tg Mures....
Mai mult, in returul asta, Brasov a batut acasa pe rapid si Dinamo si in deplasare la Vaslui.
Ceea ce uitati voi, cei care ati spus ca meciul a fost suspect, este ca Brasov, NU AVEA MIZA in acest meci. De ce si-ar fi dat viata pe teren sa impiedice Steaua, poate doar daca ar fi primit "sponsorizare" din exterior, insa cum asta cel mai probabil nu s-a intamplat, nu au avut de ce sa traga mai tare.
De acord cu asta. Dar si eu pot sa vin si sa zic ca tocmai asta e ideea: neavand miza nu aveau de ce sa joace crispat sa greseasca aiurea. Decat daca asa trebuiau sa joace.
Fiind scapati de la retrogradare, a vrut si Niculae sa faca un ban. Cum face de obicei!
Steaua este o echipa mai buna la fazele fixe, au stiut cum sa stea in careu, daca stegarii nu au stiut sa faca un marcaj mai bun, asta e treaba lor.
Pe vremea lui Hagi eram cunoscuti pentru fazele fixe. Acum nu mai e vremea lui Hagi. Cum se face ca, de obicei, suntem cam penibili la fazele fixe si acum a intrat tot?
Au pasat aiurea la adevrsari, pai asta se intampla in orice partida, terenul a fost si ud si hai sa fim seriosi, ce mari pasatori ce au Brasov in echipa ...
Intamplator sau nu, am mai vazut meciuri de-ale Brasovului sezonul asta. Deci am termen de comparatie. Si nu am vazut niciodata ceva atat de penibil
Brasov a presat atat cat a putut, la golul marcat de ei, Iliev a fost oarecum presat de Moutinho si a gafat. Pe de alta parte, nu cred ca Brasovul este cunoscuta ca find una din echipele care face un presing ucigator in campionat.
Nu conteaza daca e cunoscuta sau nu. Cum naiba sa nu faci tu pressing cand joci acasa cu o echipa care se bate la titlu, esti condus cu 2-1, ei sunt vulnerabili si tu nu ai nimic de pierdut(dupa cum ai zis mai devreme)? Ce fotbalist, ce antrenor nu ar profita de situatie?
Ei nu numai ca n-au facut pressing ci au facut un joc de genul "na-ti-o tie, da-mi-o mie"
Toti stegarii care au plecat la pauza, au facut-o pentru ca echipa lor era condusa cu 2-0 si aveau sperante nule in perspectiva reprizei secunde. Cred ca era mai fair-play sa recunoasca neputinta propriei echipe decat sa acuze manevre "neortodoxe".
Nu. Crede-ma, cand biletele au fost de 3-4 ori mai scumpe decat sunt de obicei nu ar fi plecat nimeni la pauza pentru ca echipa era condusa cu 2-0.
Au plecat pentru ca nu suportau sa stea in ploaie, dupa ce au dat 30-40 de lei pe bilet sa-si bata joc aia din teren de ei. Daca, printr-o minune, as fi fost in galeria Stelei la meciul asta as fi facut la fel. Si nu are nici o legatura cu ploaia, a plouat toata ziua deci lumea stia ca va ploua si a venit pregatita
Principiul dovezilor este cel mai bun, nu ne legam de alta cazuri aici si nu ducem la extrem un anumit rationament doar ca sa demontam o alta afirmatie. Cu Lucescu si dinam0 este o alta istorie, dinam0 in majoritatea cazurilor in care a castigat dubios, a facut-o cu arbitrii din cate stiu eu sau in urma unor prestatii foarte ciudate ale jucatorilor adversi, ceea ce nu cred ca am putut vedea la Brasov-Steaua.
Asa este, dar nici atunci nu au existat dovezi. Pai hai sa zic si eu cum zici tu: cine erau gloria, bacau, Ceahlaul, brasovul cand ii batea Dinamo tur-retur? Erau niste echipe slabe, cu jucatori slabi, fara griji (victoriile dintre ele le cam asigurau prezenta in Liga 1). Deci prestatiile jucatorilor de la echipele astea in meciurile cu spurcatii erau la fel de normale cum a fost cea a stegarilor in meciul de duminica.
Tocmai asta spun si eu, ca prestatia stegarilor duminica a fost extraordinar de ciudata. Nici macar nu s-au chinuit prea tare sa ascunda...