Brasovul par genul de echipa care alterneaza evolutii bune cu cele slabe, au deja doua victorii la rand deci e de asteptat oarecum sa vina un meci slab pentru ei.
Cota pe victoria Stelei a scazut "dramatic" la acest meci, de la 2.1 undeva la 1.60, semn ca s-a pariat la greu pe Steaua. Nu stiu daca e un meci asa de sigur. Cred ca va conta foarte mult strategia pe care o va folosi dinamovistul Badea, Brasovul este o echipa care de regula, incaseaza destul de putine goluri acasa si daca se apara pe azi pe doua linii, Steaua ar putea intampina dificultati reale in atac.
Nu joaca Ilijoski la stegari, dar va fi in teren Felgueiras, portarul imprumutat de la Braga, care in ultimile 6 partide nu a incasat decat 3 goluri. Un portar care in opinia mea, nu este cu nimic mai prejos decat Tatarusanu. Daca ne gandim la ce eficienta au atacantii Stelei in ultimele meciuri ... se anunta probleme.
In orice caz, un meci de calitate cred ca este cam exclus. Daca va castiga Steaua, cel mai probabil o va face la un scor strans, printr-un joc prudent si lipsit de farmec si stralucire.
@ ssinpadureacualune
Nu are cum sa joace derbiul cu stadionul gol, pentru ca ciobanul si-a luat masuri : a pus biletele la vanzare din timp si din cate se pare, s-ar fi dat deja 15.000, iar pana la ora meciului de la Brasov e posibil sa se mai dea macar 5.000.