FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Concordia Chiajna - Steaua Bucuresti

«12»
Lari07.05.2012 16:25

@pcsbb

Nu mai poate Iliev sa dea un gol spectaculos, nu mai poate incerca 3/4 din echipa executii din foarfeca, nu mai poate ataca Concordia dupa principiu' "Multe goluri sa marcam, da Doamne sa ratam" ca gaaatttaaa, e blat! :ce_oameni:

Lasand gluma la o parte, mie nu mi se pare ca Reghecampfii joaca prea diferit fata de meciurile cu Rapid si Dinamo, serios.

danimarcu07.05.2012 16:38
Dani, ti-a placut golu' lu' Iliev? :whistle:

Da,un gol fabulos!Nici nu pot sa imi inchipui cum a reusit Iliev sa scape din marcajul ca o menghina al celor de la Chiajna!... :gathering:

Acum a luat rosu Chipciu...Prevad un meci al dracului de greu de aici pana la final.Dar cu determinare,cu respectarea sfaturilor tehnico-tactice a lui Stoichita, cu multa multa munca disciplina sunt convins ca se poate!... :whistle:

Lari07.05.2012 16:52

Dani, e ultima oara cand ma mictionez contra vantului pe acest topic: nu sunt diferente prea mari intre jocul Concordiei de acum si alte meciuri cu echipele din fruntea Ligii I.

Mai putin cu ala de la Vaslui, cand au mancat bataie cu 4-0, dupa o partida... pufoasa. :D

pcsbb07.05.2012 16:56

Ce soarta trista, in ziua in care ar trebui sa sarbatorim 26 de ani de la momentul nostru magic "sarbatorim" printr-un blat cu Chiajna. :confused:

Lari07.05.2012 17:02

Pcsbb, in 2001, daca nu ma insel, am "sarbatorit" cu un 1-3 de "poveste" in Groapa, in returul semifinalelor Cupei Romaniei, dupa un 0-1 in Ghencea. In anii in care Borcea stapanea si vantu'...

Iar, in drumul spre Piata Romana se scanda "Sevilla, ne e dor de Ea!".

Daca as face o comparatie, as zice ca e ca si cum te-ar intreba unu' pe masa de tortura: ce vrei? Sa-ti scoatem ochii, sau sa-ti punem fieru' inrosit pe ei?

Ronnie07.05.2012 17:22

Mama, ce blat ordinar. Si prostul de Stoichita cred ca e singurul care nu se prinde ca meciul e aranjat. Ce schimbari idioate.

Aztek07.05.2012 17:26

Sunt pur si simplu scarbit de echipa asta. Golul 2 o mizerie.

Lari07.05.2012 17:33

Ne-a facut rost Tatu de un subiect la topicul "Umor Pentru Microbisti". :thumbup:

Kapetan0s07.05.2012 17:37

Ce meci jenibil :))....sunt meciuri cu o mai buna calitate tehnico-tactica in Liga a 3 a din Anglia :wall:

chester12307.05.2012 17:56

Tatu best striker.

Ronnie07.05.2012 18:03

Dupa 9gag.

Rusescu: Sunt golgheter si am devenit rezerva.

Costea: Sunt al doilea golgheter si sunt rezerva meci de meci.

Tatu: Bitch, please! Dau gol din an in Paste si primul 11 incepe cu mine. :D

red&blue_boy07.05.2012 18:14

Vreau sa le multumesc baietilor si in special antrenorilor, ne-a Jiji si nea Lippi, ca au cinstit cum trebuie ziua de 7 mai, chiar daca multi dintre ei nici nu stiu ce inseamna. Bravo baieti, stiu c-a fost greu, dar v-ati mobilizat exemplar. Pacat ca nu mai sunt vreo 15 etape, ca sigur ati fi luat titlul. Oricum, pentru mine sunteti campioni dupa meciul de azi.

Referitor la ratarea lui Tatu, stiu ca multi spun cum a putut sa rateze de-acolo. Eu cred ca el a dat dovada de mult fair-play, de ce sa iti umilesti un adversar care ti-a fost prieten 90 de minute? Plus ca specialitatea lui nu e golul, daca nu ati retinut el e un fel de Xavi sau Iniesta.

danimarcu07.05.2012 18:29
Referitor la ratarea lui Tatu, stiu ca multi spun cum a putut sa rateze de-acolo. Eu cred ca el a dat dovada de mult fair-play, de ce sa iti umilesti un adversar care ti-a fost prieten 90 de minute? Plus ca specialitatea lui nu e golul, daca nu ati retinut el e un fel de Xavi sau Iniesta.

Eu as spune ca specialitatea lui e ratarea... :)

Arsenal1886Steaua194707.05.2012 18:33

Nu mah... nu ne-am prins noi...dar Tatu a fost fair play si a ratat in compensatie pentru faza in care nu a dat Tanase mingea afara ;)

pcsbb07.05.2012 18:42

Ciobi: Tatu uraste sa dea gol, e anti-gol. fular-campionii oleee oleee oleeee.

danimarcu07.05.2012 18:51
Mama, ce blat ordinar. Si prostul de Stoichita cred ca e singurul care nu se prinde ca meciul e aranjat. Ce schimbari idioate.

Daca nu te-as cunoaste as crede ca vorbesti serios... :)

Reghe e as in materie de blaturi, stie el bine sa faca o regie atat de buna incat sa nu se vada de la o posta.

Eu nu am avut niciun dubiu in privinta pronosticului,blatul asta se putea citi printre randuri in tot ce s-a zis inainte de meci prin presa...

Pacat totusi ca exista atat de multi naivi si ignoranti pe lumea asta!Din cauza voastra blaturile astea trec neobservate,din cauza voastra politicienii ne dau ue zi de zi,din cauza voastra sistemul in care 1% ii conduce si ii manipuleaza pe ceilalti 99% functioneaza ...

Ronnie07.05.2012 19:39

Chiar eram serios :)) Sau n-am prins eu ideea :D

danimarcu07.05.2012 20:02
Chiar eram serios :)) Sau n-am prins eu ideea :D

Scuze,inseamna ca m-am inselat eu cand am spus ca erai ironic! :rolleyes:

Pana una alta,m-o fi ascultat cineva?

Pariati tot ce aveti pe 2! :)

Ca pe mine m-a mancat in coor sa-l combin cu alte 2 meciuri,dintre care unul pierzator... :death:

Stryker07.05.2012 20:54

@ danimarcu

Urmaresc si cunosc destul de bine fotbalul da la noi, ca sa stiu ca cum stau treburile, urmareste comentariile mele daca e si ai sa-ti dai seama.

Reghe nu cred ca este un "as in materie de blaturi" cum spui tu. 4-2-ul din Gruia a fost blat? 1-0-ul cu rapizii a fost blat? Probabil ca spui ca nu aveau cum sa piarda acasa cu javrele, ca acolo ar fi fost aranjamentul, insa fotbalul are diverse parodoxuri, niciun meci nu seamana cu altul.

Pana nu exista dovezi clare, nu putem merge pe premise si supozitii. Chiajna atat a putut azi, aveau 3 victorii consecutivem era greu sa o obtina si pe a 4-a.

Eu va inteleg pe cei care spuneti ca ar fi fost "aranjament" ca a venit ciobanul cu valiza, il urati la fel de tare ca si mine si cred ca in ziua in care va pleca, cu toti o sa fim foarte fericiti, insa nu cred ca trebuie sa mergem pana acolo, incat sa spunem si sa credem ca Steaua de azi a ajuns sa aiba nevoie sa faca blat cu echipele mici, ca sa invinga. Pur si simplu e exagerat.

Sa nu uitam ca in urma cu cativa ani, ciobanul a pierdut doua puncte decisive in lupta pentru titlu, tocmai in meciul de la Gloria Buzau, care era practic satelitul lui !

Legat de pariuri, imi pare rau pentru tine ca nu ai jucat o suma mare pe acest solist. Puteai sa-l combini cu victoria lui Vaslui si acum plecai mai repede in vacanta.

danimarcu07.05.2012 22:06
Legat de pariuri, imi pare rau pentru tine ca nu ai jucat o suma mare pe acest solist. Puteai sa-l combini cu victoria lui Vaslui si acum plecai mai repede in vacanta.

Fii serios,banii ce-i joc eu nu ajung pentru vacante... :)

Dspre a fost/nu a fost blat nu ajungem la niciun numitor comun,fiecare cu parerea lui!

Esti culmea daca vrei sa-ti aduc dovezi cand spun despre un meci ca mi se pare a fi blat!Daca le-as avea le-as da DNA-ului cu mare placere!

Stii si tu ca un antrenor poate deregla foarte usor jocul propriei sale echipe,ajunge sa aibe 2 jucatori pe o mana cu el.Cred ca Reghe e un tip inteligent si face aproape ce vrea cu echipele pe la care trece.

Ce familie norocoasa,el antrenor,ea impresar de fotbalisti+ ca impreuna activeaza la aceeasi echipa...Peste tot pe unde trece el lasa in urma meciuri dubioase, iar acum cand joaca impotriva regelui necuratului a jucat corect?Sa fim seriosi,blatul asta e pregatit de mult timp...

Stryker07.05.2012 22:56

Mie unul imi ajunge sa vad pe site-urile asa ziselor publicatii sportive, comentarile acide ale haterilor franari, zburatori, patrupezi si alte specimene non-steliste, astfel incat imi pare rau cand intru pe site-ul suporteriilor stelisti sa citesc comentarii asemanatoare, ma refer aici cele legate de acest asa zis "blat".

Nu stie ce meciuri asa de dubiose zici ca a lasat in urma Reghe, dar eu pana la proba contrarie il consider curat, i-a batut dupa cum am spus pe rapizi si pe franari si cred ca a demonstrat ca este de incredere dupa aceste partide.

El antrenor, ea imprasar, impreuna au facut treaba buna la aceasta modesta echipa Chiajna, care la sfarsitul turului avea doar 10(zece) puncte in 17 etape. Nu cred ca se putea ridic prin blaturi, cine ar fi facut blat sa se lase batut de Chiajna?

Din ce am apucat sa vad din acest meci, nu cred ca a fost blat si nu vad de ce ar fi avut nevoie Steaua de un blat impotriva unei echipe Chiajna care avea si ceva indisponibili ...

Si pana la urma ce putea sa faca Steaua ? Sa nu bata ? Daca nu batea nu mai zicea nimeni nimic fi sigur. In fine dupa cum ai zis nu ajungem la nici un numitor comun aici, fiecare ramane cu parerea lui ... asa ca nu are sens sa ne mai pierdem timpul cu comentarii in plus.

Oricum pana una alta, e pacat ca Steaua e acuzata ca face blat, cand alte echipe se pare ca au aproape facut tortul ...

danimarcu08.05.2012 17:07
Stii si tu ca un antrenor poate deregla foarte usor jocul propriei sale echipe...

Antrenorul Concordiei Chiajna, Laurentiu Reghecampf, consideră că a gresit tactica in meciul cu Steaua si de asta echipa sa nu a mai reusit si in fata roș-albastrilor prestatia din fata CFR-ului.

"Eu sunt multumit că am mai ramas cu 6 jucatori valizi. În conditiile in care noi am jucat cu 4 fotbalisti intr-un picior, Steaua trebuia să facă mai multe. Meciul nostru cu CFR a fost un cu totul alt joc. Atunci am avut mai multe spatii, pe cand Steaua s-a aparat pe două linii in fata noastra foarte, foarte bine. A fost greseala mea că nu am stat si eu pe două randuri să astept să vad ce face Steaua. Am zis să nu schimb nimic. Balan a jucat bine, chiar dacă cei de la Steaua l-au inlocuit pană in finalul primei reprize. Este greu să tii de balon la Chiajna, pentru că noi facem un pressing foarte agresiv", a spus Reghecampf la DigiSport.

Stryker08.05.2012 21:54

Chiajna a abordat mai toate partidele din acest retur, cu un joc deschis, ofensiv, la fel au facut si in acest meci, Steaua a marcat repede si pe urma a trecut pe aparare, asta e stilul lui st0ichita.

Problemele lor de lot, nu au fost problema lui Steaua, daca Reghe a titularizat pe cineva care nu era refacut 100% a gresit, dar nu poate fi acuzat de blat. La fel cum St0ichita nu poate fi acuzat de blat cu Vaslui, ca l-a pus pe Tatu sa-l marcheze la acel corner pe Wesley.

Sa fim seriosi, Steaua asa cum a ajuns ea saraca in ziua de azi, nu are totusi nevoie sa faca blaturi mizere cu echipele de duzina ale campionatului, pentru a castiga niste meciuri in care pleaca ca favorita.

danimarcu nu am nimic cu tine, iti impartesesc ura fata de Fecali, dar nu poti sa apari dupa fiecare meci pe care-l castiga Steaua in acest campionat si sa spui ca a fost blat, este ilogic si malitios ...

danimarcu08.05.2012 22:08
danimarcu nu am nimic cu tine, iti impartesesc ura fata de Fecali, dar nu poti sa apari dupa fiecare meci pe care-l castiga Steaua in acest campionat si sa spui ca a fost blat, este ilogic si malitios ...

Nici nu am facut-o dupa fiecare meci ,sa fim seriosi!

O fac doar cand simt sau vad ca e asa.Si cam sunt cam 3-4 pe sezon pe care echipa asta le face de cativa ani incoace!...

Stryker08.05.2012 22:17

Ok am exagerat un pic, nu a fost chiar dupa fiecare meci, dar de fiecare data cand ai spus ca a fost blat, mi s-a parut ca ai fost deplasat.

Sfatul meu, este ca data viitoare cand simti ca va fi un blat, sa iei toate economiile pe care le ai si sa le pariezi cu incredere pe Steaua.

In rest noi sa fim sanatosi si sa speram ca Steaua o sa scape de cancerul Fecali cat mai curand cu putinta.

P.S. : Vezi ca blaturile adevarate le pregatesc altii, pentru tortul cel mare de la sfarsit de sezon. :)

«12»