Mie unul imi ajunge sa vad pe site-urile asa ziselor publicatii sportive, comentarile acide ale haterilor franari, zburatori, patrupezi si alte specimene non-steliste, astfel incat imi pare rau cand intru pe site-ul suporteriilor stelisti sa citesc comentarii asemanatoare, ma refer aici cele legate de acest asa zis "blat".
Nu stie ce meciuri asa de dubiose zici ca a lasat in urma Reghe, dar eu pana la proba contrarie il consider curat, i-a batut dupa cum am spus pe rapizi si pe franari si cred ca a demonstrat ca este de incredere dupa aceste partide.
El antrenor, ea imprasar, impreuna au facut treaba buna la aceasta modesta echipa Chiajna, care la sfarsitul turului avea doar 10(zece) puncte in 17 etape. Nu cred ca se putea ridic prin blaturi, cine ar fi facut blat sa se lase batut de Chiajna?
Din ce am apucat sa vad din acest meci, nu cred ca a fost blat si nu vad de ce ar fi avut nevoie Steaua de un blat impotriva unei echipe Chiajna care avea si ceva indisponibili ...
Si pana la urma ce putea sa faca Steaua ? Sa nu bata ? Daca nu batea nu mai zicea nimeni nimic fi sigur. In fine dupa cum ai zis nu ajungem la nici un numitor comun aici, fiecare ramane cu parerea lui ... asa ca nu are sens sa ne mai pierdem timpul cu comentarii in plus.
Oricum pana una alta, e pacat ca Steaua e acuzata ca face blat, cand alte echipe se pare ca au aproape facut tortul ...