Pai vad reluari din niste unghiuri cum numai prin Liga mai vezi plus camere in miscare. Mi se pare ca dispun de tehnologie mai buna.
Pai vad reluari din niste unghiuri cum numai prin Liga mai vezi plus camere in miscare. Mi se pare ca dispun de tehnologie mai buna.
Nu pot sa te contrazic la reluari, poate m-am ramolit eu si m-am obisnuit cu diji. Da`si aia au punctele lor forte.
Una peste asta, victoria a venit cu Rusescu si Nikolic pe teren, oare de ce nu ma mira?
O victorie care va mentine aprinse sperantele celor care pot trece cu vederea ca nu se vor da banii pe Nikolic in aceasta vara si ca Rusescu a fost trecut rezerva dupa o doza de jigniri.
Lumea tot inchide ochii in timp ce dezamagirile vin discret...
ba unde pot sa vad clasamentul?
suporterbetiv : da click aici pentru clasament.
Victorie mareee obtinuta in seara asta. Chiar nu credeam. Ma bucur ca ne-a Jiji si nea Lippi au facut tot posibilul pentru victorie.
Presupun ca Nikolic nu mai pleaca dupa etapa asta de la Steaua. Pana etapa viitoare. ![]()
Tatarusanu primeste in medie aprox un gol pe meci si tinand cont ca are in fata cea mai buna aparare din Liga 1 atat ca nume cat si ca cifre statistice e cam VARZA. E nasol pt orice echipa sa intre de la 1-0 pentru adversar. Cateodata doarme in poarta, dati-i acid folic si memo plus:)
Tatu e util dar doar teoretic, Nicolic ca pivot e mai util si mai si da goluri cateodata. Cand au fost in teren Nicolic si Rusescu era mult mai puternic atacul. Nicolic ca singur atacant e varza.
Florin Costea stie juca un singur post: atacant si indiferent de ce forma ar fi nu e de Steaua tocmai din aceasta cauza ca poate juca doar un singur post.
Nu inteleg ce e cu cretinitatea asta cu fiecare meci o finala, vai ce program greu !
Pai de la inceput ati vrut camiponatul, dinainte sa incepa, nu?
Atunci nu era firesc sa te gandesti sa ii cam bati pe toti? sau cum vroiai titlul cu egaluri cu contracandidatele?
Vreau titlul ca ii bat pe toti dar cand vine meciul vai da e greu, fiecare meci e o finala ??????
Numai dupa minte lui Jiji egalul din Giulesti e un punct de aur !
Noroc ca sunt si altii mai tantalai si mai sunt sanse matematice, deci daca vreti titlul bateti tot si mai ales in deplasare ca o campioana cu asa putine puncte stranse in deplasare nu se poate !
Si mai ales acum cand urmatoarele meciuri vor fi cu echipe care joaca deschis, poate exceptie va fi doar Ceahlaul, sansa la titlu ar trebui sa fie mai mare daca chiar ai valoare nu mai mica ca vai e program greu. pentru ca daca esti mai bun ca toti, deci esti campion, nu de valoarea lor te temi ci de anti-joc ! Vor fi meciuri deschise, pe bune, trebuie doar sa demonstrati ca sunteti valorosi, si valoarea nu sta in cati bani a platit Jiji pe voi ci in acuratetea si precizia executilor. Vrei sa fi cel mai bun demonstreaza ca dai cele mai multe pase precise, cele mai multe suturi pe poarta, cele mai multe goluri ! Daca nu poati asta nu meriti titlul !
Aoleu ce erectii cred ca au oile dupa meciul asta! Campionatul e relansat, e clar, avem sanse.
Eu recunosc, n-am vazut a doua repriza. Am vazut ce a fost de vazut pana la pauza, adica faptul ca echipa de pe locul 15 te tine in sah la tine acasa, am plecat.
Ma bucur insa pentru ne-a Gigi. El tot timpul a zis ca vrea sa aiba cele mai multe oi din lume. Acum a avut un stadion plin de oi.
Felicitari lui Nikolici! Din pacate, golul lui a facut rau Stelei. Dar macar a fost o palma data miilor de oi care l-au huiduit doar pentru ca becalii nu il place.
Cica Anghel Iordanescu ar fi stat in peluza la meciul asta si l-ar fi injurat pe Stoichita si ca ar fi zis ca trebuie sa plece Gigica . Mi-a aratat cineva o poza facuta cu el astazi in peluza .
poze de la meci ?!
poze de la meci ?!
Daca te referi la ceea ce am spus eu mai sus , atunci o sa incerc maine sa fac rost de poza aceea si o voi posta aici .
Daca te referi la ceea ce am spus eu mai sus , atunci o sa incerc maine sa fac rost de poza aceea si o voi posta aici .
nu mane poze in general . ![]()
Le gasesti la sectiunea cu imagini , primul album .
Conform unei anumite publicatii pe care se spune ca ciobanica s-a suparat recent :
62,1 - posesie (%) - 37,9
22 - suturi - 9
9 - suturi pe poartă - 4
6 - cornere - 2
Nu am vazut meciul, dar am vazut rezumatul si uitandu-ma si pe aceasta statistica ajung la conlcuzia ca Steaua chiar a jucat ceva fotbal in repriza secunda, e drept ca adversarul este unul de la retrogradare, insa Steaua la momentul de fata e peste dinam0 si chefere la capitolul joc.
dar in continuare nu are cine sa dea gol la Steaua.
Tatarusanu primeste in medie aprox un gol pe meci si tinand cont ca are in fata cea mai buna aparare din Liga 1 atat ca nume cat si ca cifre statistice e cam VARZA. E nasol pt orice echipa sa intre de la 1-0 pentru adversar. Cateodata doarme in poarta, dati-i acid folic si memo plus:)
Tatu e util dar doar teoretic, Nicolic ca pivot e mai util si mai si da goluri cateodata. Cand au fost in teren Nicolic si Rusescu era mult mai puternic atacul. Nicolic ca singur atacant e varza.
Florin Costea stie juca un singur post: atacant si indiferent de ce forma ar fi nu e de Steaua tocmai din aceasta cauza ca poate juca doar un singur post.
Nu inteleg ce e cu cretinitatea asta cu fiecare meci o finala, vai ce program greu !
Pai de la inceput ati vrut camiponatul, dinainte sa incepa, nu?
Atunci nu era firesc sa te gandesti sa ii cam bati pe toti? sau cum vroiai titlul cu egaluri cu contracandidatele?
Vreau titlul ca ii bat pe toti dar cand vine meciul vai da e greu, fiecare meci e o finala ??????
Numai dupa minte lui Jiji egalul din Giulesti e un punct de aur !
Noroc ca sunt si altii mai tantalai si mai sunt sanse matematice, deci daca vreti titlul bateti tot si mai ales in deplasare ca o campioana cu asa putine puncte stranse in deplasare nu se poate !
Si mai ales acum cand urmatoarele meciuri vor fi cu echipe care joaca deschis, poate exceptie va fi doar Ceahlaul, sansa la titlu ar trebui sa fie mai mare daca chiar ai valoare nu mai mica ca vai e program greu. pentru ca daca esti mai bun ca toti, deci esti campion, nu de valoarea lor te temi ci de anti-joc ! Vor fi meciuri deschise, pe bune, trebuie doar sa demonstrati ca sunteti valorosi, si valoarea nu sta in cati bani a platit Jiji pe voi ci in acuratetea si precizia executilor. Vrei sa fi cel mai bun demonstreaza ca dai cele mai multe pase precise, cele mai multe suturi pe poarta, cele mai multe goluri ! Daca nu poati asta nu meriti titlul !