Batem lejer
steagro
Batem cu 2-0
daca jucam bine i batem ![]()
![]()
De unde atat optimism ? Mai lasati bai nene televizoarele alea.
bate Steaua ca nu sunt sanatosi.
la petrolul antreneaza multescu? ala care a castigat cu Ceahlaul in Ghencea cu 3-1? ma duc sa pariez pe petrolul. cruciatii lui Behaila au castigat deja meciul asta, ei se gandesc la titlu, nu la urmatorul meci, care trebuie castigat...
Atentie cu optimismul!
Vine Petrolul, astia au boala naturala pe capitala. Vin cu suporteri?
Multescu antreneaza cam 1-2 echipe pe an, are un bogat trecut dinamovist, echipa gazda de la acest meci a pierdut partida din tur.
Daca vin iar toti rasi in cap, e groasa!!!
Please hook me up with Stoichita's phone No. I would like to hint him witch player to use ![]()
Acuma nu pe bune , 1-2 scor corect.
minim 150-0 , la pauza..
P.S. 1-2 !
E greu cu petrolistii. Eu zic un 1-0 gol Rusescu.
E greu cu petrolistii. Eu zic un 1-0 gol Rusescu.
mult mai greu e cu voi, oile.
Eu spun ca n-avem ce pierde, sa jucam relaxat, fara presiune. Locul 5 ni-e asigurat, nu ne mai ajunge Otelul sau U Cluj . Europa League here we come ! :)D
Nu conteaza scorul, nnuie lu' Petrolu' !
De unde atat optimism ? Mai lasati bai nene televizoarele alea.
e pe dolce, deci vor lasa televizorul. ![]()
Petrolul e o echipa schimbata aproape total fata de cea din tur, au multi jucatori noi, au un antrenor nou si in mod cert joaca mai bine decat in prima parte a campionatului.
Lupii au deja 8 partide consecutive in care au punctat, Steaua are 5 partide consecutive in care a incasat macar un gol ... deci ar fi oarecum de asteptat un gol al oaspetiilor in acest meci.
In plus Petrolul s-au aparat destul de bine in ultimile 5 meciuri, cand au incasat maxim un gol pe meci, e drept ca au jucat cu Mioveni sau Brasov dar au intalnit si pe CFR si dinam0.
Steaua are dupa statitica cea mai buna aparare din Liga 1, a incasat maxim un gol pe meci in ultimele 10 partide, insa in ultimele 5 din acestea, a primit de fiecare data gol in urma unor greseli destul de clare in defensiva. Un oarecare paradox al fotbalului.
Petrolul pare in mod cert o echipa care poate pune probleme in Ghencea in aceasta seara, atacul lor merge destul de bine, aparare este destul de buna. Steaua va trebui sa munceasca serios pentru toate cele 3 puncte in acest meci.
Pronostic : marcheaza ambele, asta bineinteles, daca nu face Hamu o partida mare la "revenirea" in Ghencea.
nu stiu cine va castiga, dar sigur Hamza Younes va marca.
Batem cu 2-0daca jucam bine i batem
Gata, va da Jiji bani sa intrati si pe teren?
DOLCE SPORT HD - http://www.p2phd.eu/6391/1/Steaua-bucurest...l-ploiesti.html
v-am zis io
tiki-taka barcelonaa tiki taka Barcelona cu asa joc vom castiga un campionat de pastele cailor ![]()
L.E.: Sa ii spuna cineva lui Florin Costea ca nu e singur in echipa ![]()
parca il aud pe Stoichita dupa meci "la fel ca in partida cu Vaslui, am primit gol la o faza ce nu anunta nimic!"
Mi se pare mie sau transmisia e de o mie de ori mai buna ca pe Gigisport/Ghiulsepe/Antena0?
Parerea mea este ca ti se pare.
Poate daca zici de ultimele doua, dar prima sigur e peste.