FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCM Tg. Mures - Steaua 1-0 (1-0)

«12»
Korado22.03.2012 21:44

Dupa jocul echipei cam cat trebuia sa fie scorul 0-2 , dupa mine Steaua nu a jucat nimic si merita ce a primit.

ebonyc22.03.2012 21:45
Pronostic: 1-0, baga 10 milioane, face echipa sa spulbere tot, etc.

Sa-mi zica si mie careva daca a iesit cu clasicele declaratii "fac echipa sa spulbere tot etc" sa stiu daca asa fi castigat la pariuri in Asia, ca vad ca la scor am nimerit-o.

dalexandru2022.03.2012 21:45

Daca la victorii se urca pe masina, nu ar fi normal, decent si corect ca la infrangeri, sa se afle sub rotile masinii?

mountytoma22.03.2012 21:51
Nu mai e nici Dumnezeu ce-a fost !

Sa-i faca el una ca asta lui Gigi chiar in postul pastelui?...

in postul pastelui prostul prostilor trebuia sa o ia urat la bot, mai exista totusi dreptate pe lumea asta :-)

Daca la victorii se urca pe masina, nu ar fi normal, decent si corect ca la infrangeri, sa se afle sub rotile masinii?

hai sa nu fim rai. sub rotile trenului ar fi mai cool si mai uman! am fi siguri ca nu scapa...

Ronnie22.03.2012 21:56

Mi-a placut mult atitudinea lui Chipciu cand a sairt la gatul lu' Chiritza. Sper doar sa confirme si ca fotbalist si sa nu se transforme intr-un nou Szekely.

Kellerman22.03.2012 21:56

Ce muiala le-am oferit lui nea Jiji, teia Sponte si Argaseala la iesire din stadion. :D

red&blue_boy22.03.2012 21:58

Daca nu stiati, avem un campionat super-tare, avem o echipa super-tare...Doar arbitrajele ne sunt potrivnice. :)

Blackzie22.03.2012 22:44

Exact cand trebuia sa profitam si noi de greselile altora..am luat-o de la Targu Mures auzi si tu. off doamne

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE22.03.2012 22:44

Asta este clar cat e domnul fecali la echipa Steaua nu va mai castiga campionatul pe teren, el a venit la Steaua NUMAI PENTRU BANI care ii incaseaza pe jucatori,pe bilete mai ales meciurile internationale,de la UEFA,zice el ca a bagat 40 de milioane dar mai mult de 15 milioane de euro nu a bagat.

udaradu23.03.2012 07:26

SANT DIN TG-MURES, am fost la meci impreuna cu fii si nepoata mea ,stelisti pina-n maduva oaselor.Jur ca din

citi suporteri au fost la meci cel putin jumatate sant stelisti. Toata lumea se astepta la un scor de 4;5-0 pentru Steaua dar dupa tot ce am vazut in teren:arbitraj,daruire,tactica de joc,etc.muresul a meritat victoria.

Dar nu asta vroiam sa sa scot in evidenta.M-a socat cit de bine se vede amestecul Ciobanului in alcatuirea echipei si cit de evidenta este comanda care o primeste Stan de la el.As vrea din tot sufletul ca Steaua sa ia campionatul ,dar daca antrenorul nu este lasat sa-si faca munca lui acest lucru nu se va intimpla.

Blackzie23.03.2012 10:05

Hai sa nu fim rautaciosi poate sa fie doar o simpla greseala cand a tastat..

Kellerman23.03.2012 14:48
SANT DIN TG-MURES, am fost la meci impreuna cu fii si nepoata mea ,stelisti pina-n maduva oaselor.Jur ca din

citi suporteri au fost la meci cel putin jumatate sant stelisti. Toata lumea se astepta la un scor de 4;5-0 pentru Steaua dar dupa tot ce am vazut in teren:arbitraj,daruire,tactica de joc,etc.muresul a meritat victoria.

Dar nu asta vroiam sa sa scot in evidenta.M-a socat cit de bine se vede amestecul Ciobanului in alcatuirea echipei si cit de evidenta este comanda care o primeste Stan de la el.As vrea din tot sufletul ca Steaua sa ia campionatul ,dar daca antrenorul nu este lasat sa-si faca munca lui acest lucru nu se va intimpla.

Da da da, stelisti pana in maduva oaselor... pe dracu. Grasi burtosi cu fularul lui Steaua si punga de nutline in mana, care 50% din meci se uitau la oficiala dupa nea Gigi.

Special m-am pus la tribuna de sub oficiala ca sa ii pot striga ciobanului de bine tot meciul. Nu stiu cum dar cand am inceput singur sa o strig pe aia cu "becali deschide geamul s-auzi cum iti tufem neamu" au mai strigat vreo 2 si au venit langa mine, deci eram 3. 2 anonimi pe care nu ii cunosteam, stelisti si ei, PANA IN MADUVA OASELOR.

Si acu serios, astia care ati reprezentat "galeria" Stelei ati fost jalnici, v-au dominat pdl-istii.

Despre meci, numai chestii nasoale am de zis. Varza ambele echipe, dar mai varza FC Steaua.

Trebuie totusi sa recunosc ca au fost nesimtiti in ultimul hal astia de la FCM. La pauza i-am vazut cum mestereau sa scoata aerul din mingi, iar pe final de meci trimiteau mingi spre tatarusanu, ca sa fie mai multe in teren. Sa nu mai zic de tavaliri pe jos si trageri nesimtite de timp.

Cireasa de pe tort a fost insa Giani Kirita, omul era fericit de parca a castigat Liga Campionilor. S-au dus spre pdl-isti sa strige NUIE Steaua impreuna cu ei, ca un dinamovist adevarat, in timp ce aia i-au raspuns cu "NUIE Dinamo". Ceva superb acel moment...

Lari23.03.2012 20:43

"Trebuia acordat penalti la Subotici si la faultul asupra lui Tatarusanu! Au fost două situatii de penalti. Eram atent la minge, era important să vad unde ajunge, dar e cert ca trebuia acordat penalti pentru că Ciprian e tinut. Într-o oarecare masură am fost influentat si de faza din suprafata de pedeapsă a Stelei. Am avut dubii la ambele faze. Nu stiu cand o să mă invăț minte să nu mai las jocul liber. Din Dorinta de a face un meci cat mai frumos, cad in capcană si pățesc astfel de lucruri. La acest meci, mai ales in repriza a doua, jucatorii au ramas mult pe terenul de joc, au tras de timp, de aceea am dat 10 minute de prelungire. S-a facut antijoc. Dacă eram incorect, nu acordam 10 minute de prelungire, nu?

Cei care tipă au incercat să ajungă la arbitri! Dacă nu au reusit să ajungă la mine, la Tudor sau la Deaconu in 10 ani, iși dau seama că nu vor reusi niciodata Aceste declaratii si strigate sunt singurele modalități prin care vor să influenteze arbitajul, alte cai nu au!", a spus Cristi Balaj la Sport.ro

Stanici24.03.2012 07:18

Cica au dezumflat muresenii basicile. Asta e cea mai tare. Acum, totul se leaga. Plus ca inclinasera nebunii si terenul spre poarta noastra. Cica insusi balaj ar fi dat la cric in timpul pauzei. Asta + ca incompetentii astia ai nostri nu au fost in stare sa calculeze sinusurile si vectorii potriviti pentru noua situatie astfel incat sa o scoata cu bine la capat. A zis bine Domnul George Biecali, idolul cimpanzeilor care cred ca tin cu Steaua, ca ne trebuie jucatori inteligenti. Gata, de acum sa vina dividiurile de la Facultatea de Fizica si totul va fi bine.

@udaradu - ce e cu santul din din Tg-Mures

Lari24.03.2012 15:58

Povestea mingilor dezumflate care au impiedicat-o pe Steaua să câștige in orasul fostei Stele a Ardealului, ASA Tg Mures intră in finala la Romanii au talent la chestii caraghioase in fotbal. În această finala Steaua se infruntă cu cine altcineva dacă nu cu Dinamo, care a venit cu contestarea copilului de 16 ani titularizat la Sportul in victoria din Groapa

Dezumflarea mingilor s-ar fi produs la pauza meciului. Interesant mi se pare faptul că Steaua a jucat mai bine in repriza cu mingile dezumflate decat in cea in care baloanele erau umflate ca ale prietenei ... dar să nu mai rasucesc cutitul in rana sentimentală din lotul Stelei. Demonstratiile balistice ale lui Raduț si Tanase s-au produs in repriza dezumflata.. O nuantare a teoriei dezumflarii agresive produsă de Steaua este ca de fapt, problema era că se pierdea timp in repriza a doua cu inlocuirea mingilor pe care jucatorii Stelei le descopereau a fi dezumflate. Între timp arbitrului de centru, arbitrului de rezerva observatorului de joc, nimanui nu i s-a atras atentia asupra acestui lucru in timpul meciului. Asta după declaratia lui Ilie Stan care spune, culmea pitorescului, ca dacă s-ar fi atras atentia, mingile dezumflate ar fi fost inlocuite cu altele si mai dezumflate. După declaratiile altor persoane, s-a atras atentia si mingea respectivă a fost retrasă pur si simplu din joc. Mă rog, o poveste scoasă la final ca o scuză stravezie pentru ce se intamplase pe teren...

Cred ca in realitate, Ilie Stan ar vrea ca presiunea care există asupra lui să existe si in alte spatii, macar in mingi. Probabil că mingile au fost dezumflate la pauza pentru că Ilie Stan admite că iin prima repriză mingile au fost ok. Asta chiar dacă arbitrul Balaj a spus că toate baloanele cu care s-a inceput partida, au ramas in pauză pe teren, la copiii de mingi. Dar, ce s-a dezumflat cu siguranță la Targu Mureș este mitul echipei Stelei care incepuse să fie prezentată ca o formatie de nestavilit după niste victorii totusi la limită cu echipe lipsite de mare relevanță, Mioveni, U Cluj si Astra. "Jucatorii Stelei au intrat moi in meciul de la Targu Mureș", spune Helmuth Duckadam, iar cel care ar fi trebuit să pompeze in starea de concentrare a acestor jucatori vine si ne vorbeste despre mingi dezumflate.

La Targu Mureș s-a frant zborul celui care a decolat de pe masină la finalul meciului cu Astra. S-a dezumflat balonul cu care plutea peste plebea din Liga I. Zburatorul nostru banuieste că Iuliu Muresan si Ion Craciunescu l-au pus pe Balaj să-i dezumfle balonul cu un ac. Omul ar trebui să fie insă mai atent in jurul sau prin nacela Că la Targu Mureș a avut cam mult balast in Tatarusanu, Florin Costea, Rusescu, Tatu... Că jucatorul lui de clasă mondiala cum ni l-a prezentat pe Chipciu după deplasarea de la Cluj, e umflat cu pompa, ca să ramanem in registru... A fost o aterizare fortată dar, luni, cu 3 puncte de Gaz Metan, balonul se poate umfla din nou si să vezi atunci tiki-taka, taka-paka, cika-laka...

Mihai Mironica

«12»