FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCM Tg. Mures - Steaua 1-0 (1-0)

«12»
Daniel-Ionut20.03.2012 17:20

FCM Tg. Mures - FC Steaua Bucuresti

red&blue_boy20.03.2012 20:06

Abia astept urmatorul pas spre titlu! :)

Up, up, up !

Edutzzu21.03.2012 13:06

de ce se joaca maine?are nationala meci in weekend?

Kellerman21.03.2012 15:14

se joaca maine ca sa poata bossul de kellerman sa ajunga si el la meci :D

Lari21.03.2012 15:22

Pai nu se termina prea tarziu? Nu ti-e frica de ultrasii locali? :rolleyes:

S.S.Lazio21.03.2012 20:44

e etapa intermediara doar..asa o sa se mai joace de acum inainte ! raspuns pt nenea ala de zicea ceva cu nationala ..

JohnCO222.03.2012 09:10

Ne asteapta un meci greu... e o motivatie in plus cand se schimba antrenorul, mai ales ca vine Sabau, care cunoaste echipa si este un foarte bun tactician!

Sper sa nu se termine egal si sa reusim inca o victorie la un gol diferenta!

Maye22.03.2012 09:41

Ce dracu` ma? Nu mai e Laca antrenor la Mures?

Lari22.03.2012 10:01

La ce rezultate a avut, nici nu prea a fost. :D

(0-1 cu CFR Cluj (d), 0-0 cu Vointa Sibiu (a) si 0-0 (d) cu Mioveni)

Adrian22.03.2012 10:11

Daca Steaua bate deseara, are prima sansa la titlu, lucru care va duce la absolvirea tuturor pacatelor oaiei albaneze in ochii a 99% din suporteri, care vor simti nevoia sa ii acorde o sansa in plus in sezonul viitor.

Poate ca unii vor crede ca vorbesc prostii. Eu sunt doar pragmatic si realist. Campionatul e extrem de slab iar Steaua are cel mai bun lot, chiar daca nu formeaza inca o echipa. Si probabil ca nu va forma niciodata daca lucrurile continua tot asa, cu n jucatori achizitionati si m jucatori dati in fiecare pauza competitionala. Mai ales daca la plecari sunt trecuti jucatori care au tras echipa in spate in scurtul timp petrecut in ... rosu si albastru(ca Ghencea nu pot zice). Ma refer aici la Brandan, cel mai bun om al Stelei in tur, cel putin statistic.

Cel mai bun lot nu inseamna neaparat un lot foarte valoros. Doar cel mai bun dintr-un campionat de rahat.

Steaua, de obicei, o da in bara cand o dau in bara si contracandidatele. Apropierea Tg. Muresului de Cluj m-ar face sa zic ca s-ar putea sa puna probleme. Insa nu am incredere intr-o echipa care l-a adus pe Lacatus ca antrenor. L-au dat afara, corect, dar l-au si adus acolo ca sa strice tot.

CFR si dinam0 sunt sub Steaua cu mult. CFR il are pe Kapetanos care trage echipa dupa el. dinam0 il avea pe Borcea. Dar de cand cu DNA-ul si inimioara, a inceput haita sa piarda puncte.

Eu nu vad cu ochi buni o eventuala victorie a Stelei si nici castigarea unui campionat.

O sa duca doar la mai multe suferinte si umilinte.

Maye22.03.2012 10:17
La ce rezultate a avut, nici nu prea a fost. :D

Pai bai baiatule, a jucat cu Sibiul, nu cu orice echipe :D

ALEXIS.194722.03.2012 12:18

Un meci dificil , la fel cum a fost si ultimul de pe terenul lor .

-merg pe un x2 . :) Spre 24 !

red&blue_boy22.03.2012 12:29
Ce dracu` ma? Nu mai e Laca antrenor la Mures?

Iti faceai planul pentru 3 puncte obtinute usor, este? :P

Steaua are cel mai bun lot

La mijloc, chiar si in atac (in afara de Rusescu), nu stam prea bine...

blindica22.03.2012 12:50

red&blue_boy : din punctul meu de vedere,la mijloc nu stam bine fiindca intervin interesele impresarilor,ale lui becali,slabiciunile lui Stan...Daca mi-ar fi spus cineva ca-i putem avea in echipa pe Chipciu si Balan,n-as fi crezut! Dar ce sanse au jucatorii daca n-au stabilitate la club...asta ramane de vazut.

In ceea ce priveste meciul,cred ca se va termina la egalitate.

red&blue_boy22.03.2012 12:55

Da, ai dreptatea ta, dar pe de alta parte ma gandesc ca Balan sau chiar Radut nu confirma si din alte cauze...Nu stiu, nu se adapteaza, se accidenteaza prea des...

Si mie mi-a placut Balan, dar nu pot sa spun ca la Steaua...

ebonyc22.03.2012 15:35

Pronostic: 1-0, baga 10 milioane, face echipa sa spulbere tot, etc.

Adrian22.03.2012 17:37

Balan si Radut nu confirma din aceleasi motive pentru care nu mai confirma nici Gardos.

Degeaba au calitati daca nu au pile.

Linia de mijloc e batuta in cuie. Balan nu are pe cine sa scoata de acolo. Ca el nu e prieten cu ciobanasul.

La fel si in aparare.

Nu vreau sa spun ca e mai bun ca Geraldo dar, in conditiile in care Geraldo se pregateste de plecare, un antrenor care lucreaza intr-un mediu normal l-ar pune pe Gardos langa Chiriches, ca sa sudeze un cuplu de fundasi centrali pe care sa se bazeze in viitor. Insa Gardos e ultima solutie pentru ca la Steaua conteaza doar rezultatele, nu viitorul.

Geraldo nu poate fi scos din echipa pentru ca e prea bun, la fel cum era Kapetanos. Ciobanul va scapa insa de el asa cum a scapat de un alt fotbalist bun, Mendoza.

Cand Chiriches si Gardos vor juca impreuna in cele din urma, la prima greseala ciobanul va fi cu gura pe ei. Totul se va strica pentru ca fotbalistii sunt foarte emotivi si, zic eu, un pic cam prosti din moment ce il baga in seama pe urangutan. Ar trebui sa isi vada de fotbalul lor si sa il ignore pe fraier. Apoi sa plece la prima oferta sau sa ceara rezilierea contractului in momentul in care stiu ca au sanse sa prinda ceva.

Repet. Steaua are cel mai bun lot din tara.

Fratii Costea, desi sunt injurati si nu joaca nimic, au calitate. Orice echipa i-ar lua daca fraierul i-ar pune pe liber.

Ei nu joaca pentru ca sunt la echipa ciobanului. E simplu.

Ca sa nu mai vorbim ca Florin Costea e folosit pe un post total aiurea. E pus acolo datorita lui Piturca. Ca aia e ideea lui, de a folosi atacantul pe flanc, sa-l faci sa intre cu mingea la picior in centru si sa traga.

La cat de slabi sunt adversarii, in conditii normale, cu lotul asta, Steaua ar trebui sa castige campionatul la 20 de puncte de locul 2. Insa...

Si lumea isi va da seama de asta la anul.

red&blue_boy22.03.2012 19:06

Nu vad lotul Stelei ca fiind cel mai bun, cel putin nu la asa mare diferenta fata de cateva echipe...

Nu stiu, am rezerve cu privire la calitatile lui Radut. La fel cand e vorba despre Mihai Costea.Iar despre Florin inclin sa cred ca nu mai e ce-a fost dupa accidentarea avuta nu demult.

blindica22.03.2012 19:57

FCM Targu Mures a deschis scorul prin R. Ilyeș in minutul 13. Gazdele au beneficiat de o lovitura libera din preajma careului de 16 m,lateral stanga pe directia de atac a acestora. Ilyes a profitat de o inexactitate pe iesirea la centrare a portarului Tatarusanu,dar si de lipsa marcajului asupra sa,inscriind cu usurinta de la aproximativ 10 m.

zloty22.03.2012 21:03

Inca insista cu Tatu?? wtf

red&blue_boy22.03.2012 21:32

In seara asta n-avem tiki-taka, nici sus, sus, sus !

mountytoma22.03.2012 21:37

inca un meci de c.a.c.a.t. facut de o echipa asezata in teren de prostul pamantului. ajunsa pe mana unui dobitoc pe care nici nu stiu cum il mai rabda pamantul, Steaua a ajuns sa joace cel mai urat fotbal din toata istoria ei. singurele pase exacte sunt cele la propriul portar. toata lumea se ascunde de minge, astfel ca intotdeauna cel mai bine demarcat este tatarusanu. care tatarusanu puncteaza din nou la capitolul assist-uri. inca o pasa de gol data de tatarusanu! ce conteaza ca este la adversar...

de cand Steaua a ajuns in proprietatea lui Behaila, prostia a pus stapanire pe Steaua. cand Steaua va scapa de Behaila, va avea sanse sa faca din nou performanta. pana atunci, jucatorii vor inota pe teren rugandu-se ca mingea sa nu ajunga la ei, ca nu cumva sa li se taie din salariu!

o mentiune si pentru Ilie Stan: Ilie se imbraca totusi foarte elegant. daca tot nu are voie sa faca echipa, daca tot nu are voie sa dea interviuri, macar sa se imbrace si el frumos, la costum, sa il vada lumea la televizor cand alearga dupa minge in locul copiilor de mingi.

Ronnie22.03.2012 21:39

Daca la victorii nu ne bucuram la infrangeri de ce trebuie sa fim suparati?

red&blue_boy22.03.2012 21:42

Asta e realitatea, valoarea reala a super-echipei facute de Becali...Intr-un campionat asa slab ajungi sa te plangi de arbitraj dupa un meci cu o echipa ce se zbate sa scape de retrogradare...

Asta asa, ca sa nu ne mai extaziem aiurea dupa o victorie cu Astra...

danimarcu22.03.2012 21:43

Seara trista pentru turma!

Nu mai e nici Dumnezeu ce-a fost !

Sa-i faca el una ca asta lui Gigi chiar in postul pastelui?...

«12»