FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Cluj - Steaua 0-1 (0-1)

«12»
Razvypitesti12.03.2012 16:09

nu da U meciul mai baietii, si-au facut stadion, au suporteri, e clar ca vor sa vada Europa din stadionul lor. daca vom castiga asta se va intampla pe bune. meciul se va termina egal dupa parerea mea.

gio_stgloria12.03.2012 17:52

0-1 la pauza la Cluj , gol Raul .

Cui nu-i merge linkul de pe prima pagina poate sa incerce si aici :

http://www.lshtv.tk/

red&blue_boy12.03.2012 18:53

Victorie meritata, dupa un gol superb...

Sa inceapa nebunia la TV, circul!

Batem tot, luam titlul, etc...

blindica12.03.2012 18:57

red&blue_boy : totul este adevarat din ce-ai scris in legatura cu meciul ,sau doar a 2 a parte?

red&blue_boy12.03.2012 19:04
red&blue_boy : totul este adevarat din ce-ai scris in legatura cu meciul ,sau doar a 2 a parte?

Da, totul e adevarat.

Doar ca la prima parte trebuie puse ghilimelele. :)

mountytoma12.03.2012 19:09

s-a incheiat conform contractului. plata s-a facut, marfa a fost livrata (cele 3 puncte)

prea cadeau singuri aia de la U Cluj, si prea isi puneau mainile in cap dupa fiecare faza.

dupa mine a fost un aranjament clar.

blindica12.03.2012 19:16

Iesiti la inaintare,stimati colegi! Dorim sa mai auzim si alte pareri,a fost sau nu aranjament?

Eu mi-am exprimat-o inainte de meci : doua echipe tipice fotbalului romanesc din zilele noastre.

@Red&blue_boy : deci n-a fost frumos golul? Cu victoria meritata in ghilimele nu te contrazic,nu am urmarit foarte mult partida,am vazut doar niste ocazii destul de mari ale lui ''U'' Cluj.Tatarusanu s-a descurcat binisor astazi,dar pe fondul neputintei alora,care nu prea pareau foarte hotarati sa marcheze. Poate doar Pacurar,la acel sut din ultimele minute,probabil incercand o razbunare,se stie,el fiind doar unul din jucatorii inlaturati de la Steaua Bucuresti la ordinele lui Becali si ale acolitilor sai.

red&blue_boy12.03.2012 19:28
@Red&blue_boy : deci n-a fost frumos golul?

Pentru mine n-a fost. :)

Dorim sa mai auzim si alte pareri,a fost sau nu aranjament?

Cu victoria meritata in ghilimele nu te contrazic,nu am urmarit foarte mult partida,am vazut doar niste ocazii destul de mari ale lui ''U'' Cluj.

Cam la asta se refereau ghilimelele.

punk12.03.2012 19:38

eu zic ca a fost blat(anumiti jucatori)

Ronnie12.03.2012 19:42

Si daca a fost blat chiar conteaza? Oricum imaginea clubului era la pamant si inainte de acest meci.

zob7912.03.2012 20:01

Blindica, am si eu doua intrebari pentru tine:

1. crezi c-a fost blat?

2. daca tu crezi ca n-a fost, intelegi esenta mesajului pe care l-ai sters azi-noapte?

red&blue_boy12.03.2012 20:11

Chiar nu stii ce sa crezi, te poti astepta la orice.

Dar, cum spune si Ronnie...

Si daca a fost blat chiar conteaza? Oricum imaginea clubului era la pamant si inainte de acest meci.
blindica12.03.2012 20:13

zob79 : raspunsul meu il gasesti un pic mai sus,e scris inainte de inceperea meciului.

1.Eu nu m-avant sa spun c-ar fi fost blat si nici nu insinuez,dar nu exclud aceasta varianta avand in vedere ''palmaresul'' oamenilor care ''finanteaza'' cluburile si nu uit ca ei si-au ''dezvoltat'' obiceiurile intr-o Liga condusa de un personaj cu state vechi in ''domeniu''.

2.(off) Ai avut mesaj privat cu motivatia stergerii acelui mesaj,pentru care nu te-am contrazis,doar te-am rugat sa-l formulezi in asa fel incat sa nu existe certuri in loc de discutii normale.

red&blue_boy12.03.2012 20:18

Noi p-aici ca a fost sau nu ceva murdar la mijloc, iar cineva (persoana importanta :D) a spus ca in 4 etape vom fi pe primul loc! Esteee! 1 !!!

zob7912.03.2012 20:23

@ blindica: Da, stiu, am citit mesajul acela. Te intrebam doar, fara nici un fel de patima, daca poti intelege si sentimentele cuiva care vede astfel de posturi inaintea fiecarui meci. Daca autorul ar avea amanunte concrete, dac-ar sti lucruri pe care noi nu le stim, demersul sau ar fi salutar. In schimb, sa construiesti o teorie saraca in duh doar pt a-ti bate joc de munca unor oameni care n-au nici o vina mi se pare un aspect deja patologic. Ti s-a intimplat vreodata asta, in viata ta? ca un ra*** sa-si bata joc de munca ta?

@red: nu-l mai baga in seama, da-l in MM lui de cioban dement. Pentru cine postezi reactiile lui? pe cine crezi ca intereseaza? te-ai gindit vreodata ca devii dependent de personajul asta?

Ronnie12.03.2012 20:57

Am si eu o curiozitate care as putea spune ca nu are nicio legatura cu fotobalul: Dorinel Popa fundas stanga la U?!

*Alecs*12.03.2012 21:28

Mi-a placut atacantul ala de la Steaua, Szukala. E nou?

red&blue_boy12.03.2012 21:30
@red: nu-l mai baga in seama, da-l in MM lui de cioban dement. Pentru cine postezi reactiile lui? pe cine crezi ca intereseaza? te-ai gindit vreodata ca devii dependent de personajul asta?

Nu, nu devin dependent, nu-ti fa griji. Am vazut titlul respectiv la o stire pe un site, dupa meci. Ca la TV nu-l urmaresc.Nu-l mai bag de mult timp in seama, doar ca mai ma amuza cateodata ineptiile sale, mai imi dau motiv de un zambet amar...

mountytoma12.03.2012 22:03
Te contrazic,in atac Steaua chiar a aratat clasa!!!Si-a creat ocazii imense doar ca le-a ratat,in defensiva benzile cam lasa de dorit

ma scuzi, dar nu stiu despre ce clasa vorbesti. "clasa" pentru mine inseamna ceva extraordinar. daca la tine exisa 5 clase, si Steaua a reusit sa arate impotriva Mioveniului ca apartine de clasa a 4-a, atunci da, Steaua a aratat clasa.

daca imi aduc eu bine aminte, clasa avea echipa "aia" care tragea 38 de suturi la poarta intr-un meci :-)

nu ar strica sa vrei mai mult de la echipa ta favorita! parerea mea.

MadFroG13.03.2012 11:17

Multumesc fotbalului modern pentru ca ne-a dat dvd-uri si jucatori portughezi sub impresari romani ...fara Tatu nu mai aveam fotbal in Romania

«12»