VS
VS
daca jucam acelasi fotbal fenomenal ca in meciul cu galacticii de la mioveni, ne bate Bostina singur cu 5-0.
Bostina? Hahalera aia care salva pe drogati in amicalul ala?
L-au pus luni fiindca joi avem meci in Europa League ?
Bostina? Hahalera aia care salva pe drogati in amicalul ala?
da, hahalera aia care si beat si venit de la curve tot da mai multe pase de gol intr-un meci decat toti mijlocasii Stelei intr-un campionat intreg!
noroc ca l-am luat de la u Cluj pe machado, i-am destabilizat pe aia, fara acst fost ibrahimovici al lor sunt terminati :-)
Eram ironic. Bostina a avut vreun an calendaristic cand era fantastic, dar atat.
Salutare, tuturor stelistilor adevarati.
Sunt din Bucuresti, dar la ora meciului voi fi in Cluj. Unde ar trebui sa-mi iau bilet pentru a fi cat mai aproape de suporterii Stelei ? In ce sector al stadionului, sau de la cine ?
Stie careva ? Multumesc.
Salutare, tuturor stelistilor adevarati.Sunt din Bucuresti, dar la ora meciului voi fi in Cluj. Unde ar trebui sa-mi iau bilet pentru a fi cat mai aproape de suporterii Stelei ? In ce sector al stadionului, sau de la cine ?
Stie careva ? Multumesc.
Salutare tuturor "stelistilor adevarati" ! ![]()
Salutare, tuturor stelistilor adevarati.Sunt din Bucuresti, dar la ora meciului voi fi in Cluj. Unde ar trebui sa-mi iau bilet pentru a fi cat mai aproape de suporterii Stelei ? In ce sector al stadionului, sau de la cine ?
Stie careva ? Multumesc.
eu sunt un stelist neadevarat, dar pot sa-ti dau un sfat prietenesc: iati bilet langa loja, ca s-a fi mai aproape de ne-a Jiji!
Sus pe maibah!
hai bre, nu fiti rai, are abia 15 ani saracu...poate mai are scapare:))![]()
) mai rau cu aia de 30+
eu sunt un stelist neadevarat, dar pot sa-ti dau un sfat prietenesc: iati bilet langa loja, ca s-a fi mai aproape de ne-a Jiji!
Sus pe maibah!
Atentie la limbaj !
de cand e noul actionariat la U am avut meciuri foarte usoare cu ei - vezi mai ales acel 3-0 de pe Ghencea cand cei din Cluj au facut decat act de prezenta.
Daca jucam tot asa ca la Mioveni , ne crapa aia cu 3/4-0!
Steaua bate la Cluj. Prea se face prea mult circ in jurul acestui meci. In fapt, Behaila si-a cumparat cele 3 puncte de la u Cluj in momentul cand a platit 550.000 euro pe machado, un pafarist complet. machado va pleca in vara, ori gratis, ori pe 50.000 euro, cat face el de fapt probabil.
asta e parerea mea. vom vedea maine. pana la ora meciului a fost circ, in timpul meciului vom avea teatru.
inca un motiv pentru care prostul pamantului trebuie sa dispara cat mai repede, de la Steaua si chiar de pe suprafata pamantului daca s-ar putea
daca jucam acelasi fotbal fenomenal ca in meciul cu galacticii de la mioveni, ne bate Bostina singur cu 5-0.
Te contrazic,in atac Steaua chiar a aratat clasa!!!Si-a creat ocazii imense doar ca le-a ratat,in defensiva benzile cam lasa de dorit
EPIC !!!!!!!!!!!
Steaua chiar a aratat clasa!!!Si-a creat ocazii imense doar ca le-a ratat
Clasa adevarata, frate !
Am emotii pe seara. Meci foarte, foarte important.Batem si luam campionatul.Nu ma intereseaza suspiciunile ce planeaza asupra meciului, stiu ca la echipa sunt oameni cinstiti.
Ocazii imense stiu ca o sa avem, stiu ca o sa le si ratam.
Dar asta e, face parte din faptul sa ai clasaaa !
ZIUA de Cluj: Domnule Vigu, "U" - Steaua a ajuns un derby pentru un loc in cupele europene.
Iosif Vigu: Va fi un meci foarte greu. Clujul are o echipă foarte buna Îmi place toată echipa, e inchegata Universitatea putea să câștige in Giulesti, dacă Tony nu ar fi trimis mingea in bara Pe varful acesta nigerian l-am remarcat si la Turda, cand am fost observator. Protejează foarte bine balonul, are viteza Și e tanar, dar cu jucatorii de culoare nu esti niciodată sigur ce varstă au.
Cum va fi jocul?
Universitatea va avea mai mult posesia mingii, chiar dacă si Steaua va incerca să controleze partida. Steaua joacă insă crispat, din disperare. Universitatea are prima sansă in meciul de luni (azi - n. red.). "U" este o echipă de perspectiva care va produce jucatori. Poate prinde cupele europene. Are un joc spectaculos si bine gandit. Ionuț Badea e un tactician foarte bun. Steaua va avea rezultate cand va reveni Gică Hagi si va muta in Ghencea echipa sa "Viitorul".
Ce nu vă place in jocul "Șepcilor rosii"?
Din cauză că joacă foarte calculat, ritmul incetineste si am observat că lipseste ultima pasă si că se ratează foarte mult.
Credeti că Universitatea are un atu in acest meci datorită lui Ionuț Badea? E mai bun decat Stan?
Nu se compară! Badea e deja un antrenor confirmat. Ilie Stan e baiatul lui nea' Puiu Iordanescu, l-a proptit acolo. Stan a fost un jucator cerebral, deci ar fi capabil să le transmită fotbalistilor informatii utile. Jocul Stelei e o brambureală totala Au ambitie, dar jocul nu se leagă de nici o culoare.
Există vreun fotbalist capabil să facă diferenta?
Cred că diferenta o va face echipa. Cred că Universitatea va câștiga, pentru că este o echipă mai inchegata
Ati fost 14 ani capitanul Stelei. Merită Florin Costea să poarte banderola?
Florin Costea mi-a placut cand era la Craiova. Și la Steaua a avut cateva realizari. Tatarusanu e un portar foarte bun, dar nu prea vorbeste in teren. Capitanul trebuie să fie un fotbalist constant, pe care să-l asculte echipa, un tip cerebral, sufletist, care dă totul pe teren. În mod normal, un jucator de la linia de mijloc in sus trebuie să poarte banderola.
Pai, dumneavoastră ati fost capitanul Stelei si jucati pe postul de fundaș stanga.
Da, tata dar eu mă duceam si in atac. Dacă primeam gol pană mă intorceam in transee, il bagam in sedință pe Satmareanu, Dumnezeu să-l ierte, sau pe cine trebuia să mă dubleze.
Grecu merita să fie convocat de Victor Piturca
Da! E un fundaș stanga cu foarte bună viteză de reactie. Urcă bine si in atac.
Ce parere aveti despre Latovlevici, jucatorul care evoluează pe postul dumneavoastra
Nu-mi place! Nu face nici faza de atac, nici faza de aparare. Nu e un jucator de calibrul Stelei. Știi cine imi place?
Cine?
"Printul"! Cristea dă recital, e creierul echipei, un superfotbalist. Mai dispare uneori din joc, e putin cam lenes zeflemitor, dar stie fotbal.
Cum comentati excluderea din lot a lui Nikolici, fiindcă a petrecut noaptea cu femei si a venit baut la antrenament?
E un tantalau! Trebuia să meargă in altă localitate, azi esti urmarit peste tot. Cine stie ce e in mintea lui? Pacat, pentru că e un varf autentic, de perspectiva Eu trageam două sticle de vin rosu la refacere si eram mai in vana Fotbalistii de azi, cu toate vitaminele si perfuziile ce le iau, tot dau cu stangul in dreptul! Azi sunt si tentatiile foarte mari, cand vezi fetele astea superbe, trebuie să fii de lemn ca să rezisti ispitei.
Universitatea Cluj a intrat in silenzio stampa pină după meciul de luni. Credeti că o astfel de hotarare ajută fotbalistii să se concentreze mai bine?
Ei, pisici! E o aiureală totala Aiurea! Să vorbeasca sunt oameni cu personalitate. E cea mai mare tampenie. Cum să nu se concentreze pentru partida E viata lor in joc, vor să câștige, se automotiveaza Antrenorul trebuie doar să-i aseze corect in teren.
Ce jucator ar putea fi surpriza acestui meci?
Grozav! E supertalent. L-am vazut si cand a ratat la Targu-Mures L-aș promova cu tot riscul rezultatelor. Are viteză buna mobilitate in teren, dribling. Se vede de la o postă că are clasa
Ce amintiri aveti din partidele cu "U" Cluj?
Îmi amintesc că Remus Campeanu arunca mingea la aut asa de puternic, de parcă o lovea cu piciorul. Am dus lupte grele cu Anca si cu Uifaleanu. Intram in clinciuri, mai intram la intimidare, doar eram la fotbal, nu la balet. Meciurile cu Universitatea erau echilibrate, ne mai si bateau, chiar dacă trageam la titlu.
Cine e Iosif ViguS-a nascut pe 15 mai 1946 la Șimian (jud. Bihor)
Posturi pe care a jucat: fundaș stanga, mijlocaș stanga, fundaș central
A jucat la Crisana (1963-1964), Crisul (1964-1966), Steaua (1966-1973, 1974-1980), FC Constanta (1973-1974), ASA Tg. Mureș (1980-1981), ASA Chimia Buzau (1981-1982)
Dee, ia zi, cu cine tii in seara asta? Nu fii purcel si nu minti
.
M-ai mai intrebat tu odata cu cine tin daca joaca U cu Steaua.
Raspunsul a ramas acelasi ![]()
Dumnezeu sa-l ierte pe ziaristul mult prea imbecil ca Noaptea de Cluj si care a scris Satmareanu in loc de Sames!
In fine, ce mi-e UE, ce mi-e URSS, ce mi-e SUA, ce mi-e Israel?
Nu va mirati ca ne chinuim cu "echipele mici " , jucatori lor fata de stelisti muncesc , in schimb stelisti sunt " fotbalisti mari " le sta gandul numai la bani , femei si cluburi . Rusine !!!! Rusine ca va bateti joc in halul asta de legendele Stelei , cei care au adus renume Stelei rusine ca acuma ori ce betiv ajunge la Steaua ... Nu zic sunt si jucatori la Steaua care joaca dar prea putini ...
Dezbatere!
S-a vorbit inaintea acestui meci de aranjament in favoarea Stelei pentru ca:
1. Sa distraga atentia de la ce se va intampla cu adevarat, toata lumea sa parieze Steaua si de fapt sa castige U Cluj
2. Sa nu apara vorbe dupa meci, astfel au lansat ei dinainte zvonul, si va castiga Steaua
3. Sunt doar minciuni
Hai ca sunt nehotarat ce sa pariez...
Pariaza pe Steaua.. am eu o presimtire si nu ma bazez pe jocul echipei si nici pe bulan.
Dubioasa treaba la ''U'',cu certitudine dubioasa la Steaua = Meci deschis oricarui rezultat.
Sa valoreze un meci care nu decide cam nimic atat de mult incat achizitionarea lui Machado sa fie ''plata''?
De ce s-ar da ''U'' la o parte? Pai,patronii acestia,doi la numar,desi la numaratoarea de oameni ne da alt rezultat,or fi ei prieteni/amici/combinatori,da` branza-i pe bani.Branza de Europa League,branza de televizare de la Liga,branza de oaie.
De ce s-ar da Walter la o parte? E clar ca intre ei fac misto-uri de genul ''bai,Waltere,beheheheh,Waltere,ti-am zis ma ca te bat ,ma,chiar si cu Machado in teren?'' Walter n-are suporterii lui CFR , omuletul acela cu ochelari are ''sepcile rosii'' in spate. Astia au un orgoliu istoric,sa vrea probleme cu respectivii?
In orice caz,''U'' este un fel de Malaga.Cumpara si ei niste jucatori c-o anume valoare,cumpara exclusi din alte loturi,mercenari, nu are garantia ca se va dezvolta ceva de succes. Plus ca,l-au dat pe acel Badea afara si l-au reprimit...ceva tipic pentru fotbalul nostru.
Privind aceste aspecte,stiind haosul de la Steaua,revin la ideea de la inceput : meci deschis oricarui rezultat.