FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

cum ar fi un amical de inaugurare pe ghencea cu barcelona...

«12»
michael05.04.2006 00:01
Un meci cu Barca ar saraci bugetul Stelei cu 1 milion de euroi.Credeti ca aia vin degeaba ?

Intra-adevar, dar la un stadion cu 40k - 50k de locuri si cu drepturile de televizare (plus reclamele) isi scoate Gigi lejer banii. Plus ca beneficiem si noi de spectacol.

Ionutdal05.04.2006 02:13

Ar fi ideal , oricum Barca este echipa mea de suflet din spania , pana la urma nu conteaza daca jucam cu Barca sau Bilbao conteaza sa avem amicale cu echipe cat mai bune EX : Villiareal .

I.N.Money05.04.2006 16:47

Eu nu vreau sa chemam Barcelona sau orice alta echipa,doresc ca marile echipe ale Europei sa ofere bani grei sa joace cu Steaua,asta ar insemna ceva :wink:

weeezer_2005.04.2006 16:49
Eu nu vreau sa chemam Barcelona sau orice alta echipa,doresc ca marile echipe ale Europei sa ofere bani grei sa joace cu Steaua,asta ar insemna ceva  :wink:

a, pai aici se faceau planuri pe termen scurt... in timp ce asta ce spui tu suna mai degraba pe termen... mediu :)

I.N.Money05.04.2006 16:50

Da,dar suna bine.... :P

1on06.04.2006 05:25
Un meci cu Barca ar saraci bugetul Stelei cu 1 milion de euroi.Credeti ca aia vin degeaba ?

Intra-adevar, dar la un stadion cu 40k - 50k de locuri si cu drepturile de televizare (plus reclamele) isi scoate Gigi lejer banii. Plus ca beneficiem si noi de spectacol.

Nu cred ca cer aia 1 milion euro. Juventus cand a jucat anul trecut cu Poli AEK a luat vrea 200.000.

Da las ca o sa jucam noi meci oficial cu Barcelona la inceputul sezonului viitor in Supercupa Europei. :)

antonika06.04.2006 06:43

Nu cred ca cer aia 1 milion euro. Juventus cand a jucat anul trecut cu Poli AEK a luat vrea 200.000.

Da las ca o sa jucam noi meci oficial cu Barcelona la inceputul sezonului viitor in Supercupa Europei. :)

AMIN!! SA DEA DOMNU' !!

Papp06.04.2006 14:01

DE CE SA JUCAM AMICAL CU BARÇA CAND O SA JUCAM UN OFICIAL

IN SUPERCUPA EUROPEI! :D:D:D:D

«12»