Un scenariu plauzibil..dupa performanta asta , Gigi pe masina in universitatii:
"Datorita excesului de performanta facuta de mine la acest club m-am decis sa VAND Steaua"
Un scenariu plauzibil..dupa performanta asta , Gigi pe masina in universitatii:
"Datorita excesului de performanta facuta de mine la acest club m-am decis sa VAND Steaua"
O sa treaca Twente fluierand de descultii din National arena...
0-2 acasa, 2-0 in deplasare pentru Twente.
sincer,facem egal acasa,dar totusi la ei o sa fie foarte greu...
sper la o surpriza
Noi suntem surpriza..ce surprize de aici incolo...
Steaua-Twente 1-0 Twente -Steaua 2-0
Steaua 147-1 Twente ; Twente 146-0 Steaua.
Apropo
McCLaren s-ar putea sa semneze cu Twente. Ha! ![]()
propun ban acestui user.
De-abia am iesit dintr-o grupa amarata si ma uit ca la TV se vorbeste deja despre finala. Twente este o formatie de calitate, care daca joaca relaxat nu se poate impiedica de Steaua. Ultima oara cand am ajuns intr-o semifinala echipa chiar juca fotbal, acum parerea mea este ca merge pe un drum bun alaturi de Ilie Stan, dar mai are nevoie de timp pentru a ajunge la un intreg.
Nu va mai faceti atatea scenarii pentru ca nu aveti baza necesara a le sustine.
Abia ce am terminat anul cu Steaua si iar incepem cu Steaua , blaturi , finale si titluri ![]()
Go Go South!
ii scoatem pe Twente si ce? ne linisteste Schalke in optimi;
Migi "Cu Chipciu si Parvulescu ne vom juca cu Twente ca la pitici" , cand vin aia si ne dau 2 toti muti ![]()
Chiar daca viseaza migi povesti dintrastea , acesti doi jucatori nu stiu daca au destula experineta in fotbalul european si la acest nivel.Parerea mea despre meci este care are mai multa stabilitate la echipa si mai multa agresivitate in teren , pe langa faptul ca trebuie sa isi doreasca si mai mult calificarea... va iesi invingatare din aceasta dubla.
http://www.gsp.ro/international/europa-lea...lei-294588.html
e bine preturi accesibile..Aveti idee unde va sta galeria?adica inel superior sau inferior?bine ma gandesc ca nici eu nu s-au decis inca..
Eu as spune, 0-0 in primul meci..si 2-0 in al 2-lea. FORZA Steaua
!
Ne-ai dat pe spate cu tot ce-ai scris , intrebarea mea este: ai gandit bine inainte sa scri?
ON: Cu putina sansa poate ne calificam , oricum ne scoate Schalke asa ca ce rost are , "Forza Steaua , sus pe maybach!" daca ne calificam. ![]()
Eu as spune, 0-0 in primul meci..si 2-0 in al 2-lea. FORZA Steaua
!
deci...egal acasa si luam bataie cu 2-0 in deplasare ![]()
![]()
cred ca batem la un gol la Bucuresti, apoi luam o caruta in Olanda
iar se scoarte jijel la pariuri ![]()
Un meci foarte greu...in fata unui adversar superior noua la toate capitolele. ![]()
![]()
Un meci foarte greu...in fata unui adversar superior noua la toate capitolele.![]()
Sa i-o spui lu' Jiji asta! ![]()
N-ai auzit ca Twente e echipa lenta, paseaza si ei putin, in rest nimiiiic! ![]()
Tiki-taka, pac-pac!!!
buna,
am inteles ca biletele la acest meci se vor vinde si on-line, insa nu am gasit pe nici un site ...![]()
imi puteti spune de unde pot cumpara bilete on-line?
multumesc mult!
@red&bule_boy Imi pare rau sa te dezamagesc dar eu nu frecventez site-uri de genul sport.ro,gsp,cancan,etc.Asa ca Jiji poate sa o suga in continuu...pana o vrea Domnul. ![]()
![]()
Stie careva cand se vor pune biletele in vanzare pentru meciul cu Twente, si pe ce site-uri ?
Multumesc Anticipat !
@red&bule_boy Imi pare rau sa te dezamagesc dar eu nu frecventez site-uri de genul sport.ro,gsp,cancan,etc.
De ce sa ma dezamagesti? Chiar ma bucur ca e asa, e un lucru bun.
Incercam si eu o gluma, n-am avut intentie sa iti aduc vreo ofensa. ![]()
Daca erau mare echipa ii vedeam si noi prim sferturile CL , finala europeana ceva , nu mi se pare cu nimic mai presus decat Galatasaray in 2007 si echipa aia a Stelei ca lot nu era peste asta , va fi greu oricum , sper sa castigam si ciobanul sa faca infarct de fericire ca a mai castigat niste miare si sa intre in coma vro enshpe mii de ani