FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

" ALEO, ALEO, TOTI ARBITRII FURA PENTRU DINAMO" !

«12»
strezahuzum01.04.2006 18:32
Pot sa spun si eu ceva?

Sunteti prea frustrati mah baieti ca Dinamo e pe primul loc k sa aveti argumente reale.

questiile astea cu arbitrii corupti parca mergeau prin 95, dar acum nu mai judecati clar,va streseaza,va scoate din minti faptul ca sunteti pe locul 2.

Vine el, meciul din "Groapa" si atunci sa vedem valoarea celor 2 echipe in meciul direct,

Eu zic sa fugi la baie, sa te dai cu apa foarte rece pe nasuc si ochi si sa te uiti atent la repriza a 2-a. Sa admiri cum jucatorii Iasiului se feresc, saracutii sa-i atace pe ai vostri si sa te intrebi unde s-a dus toata agresivitatea aia a lor ...

Si poate dupa aia te mai intrebi de ce v-au batut Levski, Omonia, Everton si cam oricine a jucat cu voi pe bune.

Hai pa, vad ca preferi tactica strutului. Daca as vedea asa ceva la Steaua, a doua zi as spune : Rusine, nu asa castiga o echipa cinstita.

radu201.04.2006 19:21

Au uitat sa cumpere si celalat tusier?

bebeto01.04.2006 19:25

aoleu,aoleu..ce facu dinamu may?!!! ce tristete fratilooooor.noroc cu arbitru care a vazut ofside in minutul 91 ca altfel o luam in barba...bai ce potai penale suntem...gata ma fac stelist ca echipa asta e prea penibila...si mai are si nume bolsevic :lol:

Andrei_VIP01.04.2006 19:39

Primul gol al cainilor a fost offside clar !!!!!!

radoi8601.04.2006 19:53

La cum joaca Dinamo, poate sa cumpere si arbitrul in meciul cu noi ca tot ii batem de le suna apa in cap! FORZA Steaua!!!

cocoapuff_Steaua02.04.2006 01:07
aoleu,aoleu..ce facu Dinamo may?!!! ce tristete fratilooooor.noroc cu arbitru care a vazut ofside in minutul 91 ca altfel o luam in barba...bai ce potai penale suntem...gata ma fac stelist ca echipa asta e prea penibila...si mai are si nume bolsevic   :lol:
se vede de la o posta ca nu ai nici o treaba cu fotbalul... la cum judeci tu lucrurile, ai putea sa te iei de patinaj artistic pe iarba
bobby_ecko8302.04.2006 13:07
Pot sa spun si eu ceva?

Sunteti prea frustrati mah baieti ca Dinamo e pe primul loc ca sa aveti argumente reale.

questiile astea cu arbitrii corupti parca mergeau prin 95, dar acum nu mai judecati clar,va streseaza,va scoate din minti faptul ca sunteti pe locul 2.

Vine el, meciul din "Groapa" si atunci sa vedem valoarea celor 2 echipe in meciul direct,

Eu zic sa fugi la baie, sa te dai cu apa foarte rece pe nasuc si ochi si sa te uiti atent la repriza a 2-a. Sa admiri cum jucatorii Iasiului se feresc, saracutii sa-i atace pe ai vostri si sa te intrebi unde s-a dus toata agresivitatea aia a lor ...

Si poate dupa aia te mai intrebi de ce v-au batut Levski, Omonia, Everton si cam oricine a jucat cu voi pe bune.

Hai pa, vad ca preferi tactica strutului. Daca as vedea asa ceva la Steaua, a doua zi as spune : Rusine, nu asa castiga o echipa cinstita.

Omule pe de-o parte ai dreptate!

Dar stii ca meciurile adevarate sunt cele cu miza sau derby-urile!

Cum am spus si anterior vom vedea duminica valoarea celor 2 echipe!

Sper sa fie un meci fara faze litigioase ca m-am saturat de cati dintre voi se plang de faza ca arbitrii, "Militica" Dragomir sau FRF trag cu noi!

Intr-adevar,echipa e intr-un con de umbra, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa o mai sustii! Mai piu!

"Fie vreme buna,fie vreme rea

Cu Dinamo pana la moarte si dincolo de ea"

Voi sa aveti grija cu Otelul ca acolo joaca "superstarul" Baltoi! :D

Va salut!

Motanu D02.04.2006 13:56
Primul gol al cainilor a fost offside clar !!!!!!

Uite ca nu a fost offside !

bebeto02.04.2006 16:32
aoleu,aoleu..ce facu Dinamo may?!!! ce tristete fratilooooor.noroc cu arbitru care a vazut ofside in minutul 91 ca altfel o luam in barba...bai ce potai penale suntem...gata ma fac stelist ca echipa asta e prea penibila...si mai are si nume bolsevic   :lol:
se vede de la o posta ca nu ai nici o treaba cu fotbalul... la cum judeci tu lucrurile, ai putea sa te iei de patinaj artistic pe iarba

daca esti potaie nu ma deranjez sa-ti mai raspund,daca esti stelist...frate esti greu de cap?sau te prefaci?

bijoux_bz02.04.2006 16:34

anti-Dinamo!!!!!!!!!!!!

«12»