"Aleo, aleo, toti arbitrii fura pentru Dinamo"
Propun ca asta sa fie sloganul galeriei si al spectatorilor pentru acest reutur, in care, dupa ce ca noi suntem macelariti si propriu si la figurat (vezi 3 penaltiuri din Cotroceni care cu siguranta ar fi insemnat 3 puncte), banditii cu fluier in gura ii impiing efectiv pe baiatii lui Sapaliga (asa echipa, asa antrenor) spre un nou titlu talharit. Ce a facut Salomir aseara nu e o noutate,e o obisnuinta de acum.In trei minute, trei greseli grosolane pentru
Militie: hEnt clar pe atacul Farului la 18 m de poarta! Nedat! Imediat, hent la gol la zicu-lindicu ! Salomir nimic. Hent apoi in careul javrelor, la faza urmatoare!!!Cheliosul "rezista" si de data asta! Meci tras la indigou cu cel de acum 2 ani cand in min. 93 Corpodean le-o punea la var cu o nemernicie si o nesimtrie specifica numai celor de aeiasi teapa!
Nu mai enumar nenorocirile din ultimii ani facute de aceasta mizerabila echipa. Ar insemna sa scriu pana diseara si sa nu mai ajung la meci. Ii las pe cei care mai continua topicul sa aminteasca cate un jaf. Oricum fiecare trofeu al lor are un istoric aparte.
Ce vreau eu sa spun ,iar acest lucru l-am mai scris aici in nenumarate ori, este ca daca esti stelist adevarat NU RAMANE CU MAINILE IN SAN. Lobbyul in ziua de azi face totul in orice domeniu, iar acesta trebuie facut in toate locurile si prin toate mijloacele pentru a arata lumii ce se intampla. Trebuie convinsi si altii ca in acest fel nu mai avem nici o sansa la trofee interne fiindca echipa MI-ului nu si-a schimbat deloc mijloacele folosite de zeci de ani.S-au schimbat doar ministrii, generalii,metodele au ramas si toti pun umarul la tinerea in viata artificial a acestui club.Ultimul exemplu:
"Ministerul Administraţiei şi Internelor, reprezentat de ministrul Blaga, şi Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Dinamo 1948 SA, au convenit ca din vară clubul să intre într-o nouă eră şi să fie condus de un investitor superpotent financiar. " GSP.
Ei ,uite ce-l fute pe acest nou ministru acum! Sa gaseasca un sponsor barosan pentru ei .Si cand te gandesti ca sub el sunt un toma zaharia sau un Nicolae berechet din consiliu de administratie al clubului, persoane ale caror nume doar, provoaca spaima multora in tara asta nu te mai miri de ce face ce face salomir,deaconu,corpodean sau balas, de ce au ei cei mai multi sponsori desi audienta la meciurile de acasa au cat Gloria sau Sportul!
Asadar trebuie facut ceva. Asa cum gunoierii de sub pod desi sunt mult mai putini, urla pe stadion la Sandu si Dragomir cand e cazul, dau telefoane la ziare, la emisiuni TV, dau buzna in studio daca e cazul (ba mai informeaza si la Bruxelles prin reprezentantii sai de acolo ca-s persecutati in Romania :wink: ) si noi ar trebi sa incetam odata cu prostelile "da n-avem echipa dom'ne, nu jucam nimic, nu dam goluri, jucam defensiv" Eu nu zic ca suntem perfecti Doamne fereste si ca Steaua n-are si ea o gramada de lipsuri, dar multe rezultate si ierarhii pe plan intern sunt consecinta principala a ceea ce am scris mai sus.
In final vreau sa amintesc ca pe San Siro, acum vreo cativa ani, la finele campionatului cand Inter terminase pe locul 2, in peluza lor a aparut un banner cat toate zilele. Situatia din Italia fusese similara:
"ARBITRII AU DECIS!!!INCA UN TITLU PENTRU JUVE!!!