FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

" ALEO, ALEO, TOTI ARBITRII FURA PENTRU DINAMO" !

«12»
THE RADICAL26.03.2006 13:58

"Aleo, aleo, toti arbitrii fura pentru Dinamo"

Propun ca asta sa fie sloganul galeriei si al spectatorilor pentru acest reutur, in care, dupa ce ca noi suntem macelariti si propriu si la figurat (vezi 3 penaltiuri din Cotroceni care cu siguranta ar fi insemnat 3 puncte), banditii cu fluier in gura ii impiing efectiv pe baiatii lui Sapaliga (asa echipa, asa antrenor) spre un nou titlu talharit. Ce a facut Salomir aseara nu e o noutate,e o obisnuinta de acum.In trei minute, trei greseli grosolane pentru

Militie: hEnt clar pe atacul Farului la 18 m de poarta! Nedat! Imediat, hent la gol la zicu-lindicu ! Salomir nimic. Hent apoi in careul javrelor, la faza urmatoare!!!Cheliosul "rezista" si de data asta! Meci tras la indigou cu cel de acum 2 ani cand in min. 93 Corpodean le-o punea la var cu o nemernicie si o nesimtrie specifica numai celor de aeiasi teapa!

Nu mai enumar nenorocirile din ultimii ani facute de aceasta mizerabila echipa. Ar insemna sa scriu pana diseara si sa nu mai ajung la meci. Ii las pe cei care mai continua topicul sa aminteasca cate un jaf. Oricum fiecare trofeu al lor are un istoric aparte.

Ce vreau eu sa spun ,iar acest lucru l-am mai scris aici in nenumarate ori, este ca daca esti stelist adevarat NU RAMANE CU MAINILE IN SAN. Lobbyul in ziua de azi face totul in orice domeniu, iar acesta trebuie facut in toate locurile si prin toate mijloacele pentru a arata lumii ce se intampla. Trebuie convinsi si altii ca in acest fel nu mai avem nici o sansa la trofee interne fiindca echipa MI-ului nu si-a schimbat deloc mijloacele folosite de zeci de ani.S-au schimbat doar ministrii, generalii,metodele au ramas si toti pun umarul la tinerea in viata artificial a acestui club.Ultimul exemplu:

"Ministerul Administraţiei şi Internelor, reprezentat de ministrul Blaga, şi Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Dinamo 1948 SA, au convenit ca din vară clubul să intre într-o nouă eră şi să fie condus de un investitor superpotent financiar. " GSP.

Ei ,uite ce-l fute pe acest nou ministru acum! Sa gaseasca un sponsor barosan pentru ei .Si cand te gandesti ca sub el sunt un toma zaharia sau un Nicolae berechet din consiliu de administratie al clubului, persoane ale caror nume doar, provoaca spaima multora in tara asta nu te mai miri de ce face ce face salomir,deaconu,corpodean sau balas, de ce au ei cei mai multi sponsori desi audienta la meciurile de acasa au cat Gloria sau Sportul!

Asadar trebuie facut ceva. Asa cum gunoierii de sub pod desi sunt mult mai putini, urla pe stadion la Sandu si Dragomir cand e cazul, dau telefoane la ziare, la emisiuni TV, dau buzna in studio daca e cazul (ba mai informeaza si la Bruxelles prin reprezentantii sai de acolo ca-s persecutati in Romania :wink: ) si noi ar trebi sa incetam odata cu prostelile "da n-avem echipa dom'ne, nu jucam nimic, nu dam goluri, jucam defensiv" Eu nu zic ca suntem perfecti Doamne fereste si ca Steaua n-are si ea o gramada de lipsuri, dar multe rezultate si ierarhii pe plan intern sunt consecinta principala a ceea ce am scris mai sus.

In final vreau sa amintesc ca pe San Siro, acum vreo cativa ani, la finele campionatului cand Inter terminase pe locul 2, in peluza lor a aparut un banner cat toate zilele. Situatia din Italia fusese similara:

"ARBITRII AU DECIS!!!INCA UN TITLU PENTRU JUVE!!!

jaap26.03.2006 14:15

ai perfecta dreptate, dar eu nu cred in reformarea profunda a clubului MI..singura solutie ramane DESFIINTAREA!

jordan26.03.2006 14:19

e grav ce se intampla cu divizia A..e dureros sa te lupti 90 de minute si la final sa realizezi ca si daca ai castigat totul e degeaba pentru ca exista un alt club ajutat prin toate mijloacele sa fie deasupra tuturor..si asta se vede in cupele europene..pacat..ar trebui pedepsiti exemplar pentru halul in care fura

jaap26.03.2006 14:21

pentru admin: e posibil sa fie postat articolul lui THE RADICAL pe main page/cover article?

thanks,

:wink:

strezahuzum27.03.2006 12:03

Indraznesc si eu un mic articolas ...despre subiectul in chestiune :D , plus alte cateva adevaruri despre echipa din "Groapa de gunoi"

Se va spune ca suntem frustrati. Ca nu ne vedem de echipa noastra si ne bagam nasul unde nu ne fierbe oala. Ca nu putem fi obiectivi in chestiune.

Unele din afirmatiile de mai sus sunt adevarate. Da, nu indraznesc sa afirm ca am fi 100% obiectivi. Da, ne bagam nasul in "ograda" altora. Daca am avea un campionat corect 100%, nu ne-am permite acest lucru. Dar adevarul e altul.

Nu suntem "oameni de fotbal". Nu avem diplome care sa ateste priceperea noastra, precum Jackie Ionescu, sau Cornel Dinu. DAR avem si noi dreptul la modesta noastra opinie ... pentru ca nu suntem orbi. Si nici muti sau redusi mintal.

Ce ne deranjeaza ?

Ne deranjeaza ca de 3-4 ani rivalii nostri sunt in mod constant pe primul loc in topul echipelor ajutate de arbitri.. Nota bene : afirmatia de mai sus nu e scoasa din burta. Atat Prosport cat si GSP au efectuat numaratori separate care au dus la acelasi rezultat : in ultimii 3 ani, Dinamo conduce detasat in acest top rusinos. Si nu este un accident. Un an de zile, sau un tur, s-ar putea admite asa ceva. La urma urmei, cineva trebuie sa iasa pe locul 1. Dar 3 ani la rand e prea mult. Banala curba a lui Gauss, care nu minte niciodata, ne spune limpede ca aici nu e nici un accident ( nu domnilor Netoiu si Borcea, nu e o injuratura, curba lui Gauss e ceva de la matematica ).

De altfel, in multe cazuri nu Steaua a fost victima fluierasilor, dar rezultatul alterat de acestia ne afecteaza in mod direct. Asa ca problema ne cam priveste. Din acest sezon ma marginesc sa mentionez in topul greselilor pro-Dinamo doar faultul lui Gaev in meciul cu CFR ( la 0-0, moment in care urma in mod normal penalty pentru CFR si cel putin 1 cartonas galben ), placajele lui Dauda in meciul cu Argesul, faultul evident al lui Baltoi la golul 2 in derby, eliminarea lui Mansour de la Poli intr-o faza in care mai curand Moti merita un rosu ( sau daca Mansour trebuia eliminat, atunci si Moti merita aceeasi sanctiune ),cele 2 henturi evidente la meciul cu Farul de la Constanta. Acestea sunt doar cele mai flagrante exemple, sunt convins ca s-ar putea enumera multe altele. Si sunt "greseli omenesti" care au influentat cu siguranta rezultatele meciurilor in chestiune.

Ne deranjeaza aerele sfidatoare ale echipei din "Groapa". De la Borcea la ultimul jucator exportat prin China,Mongolia sau alte astfel de destinatii exotice, cuvantul de ordine pare a fi "nasul pe sus" si "nu recunoasteti niciodata". Intrebat daca a comis hent in meciul cu Farul, mega-vedeta Zicu n-a gasit curajul sa recunoasca adevarul. Ce l-ar fi costat ? Absolut nimic, pentru ca rezultatul meciului nu mai putea fi schimbat nici daca afirma ca a fugit cu mingea in brate de la mijlocul terenului. Dar astia sunt marii jucatori ai lui Dinamo.

Ne deranjeaza modul evident in care LPF sau alte organisme de conducere trag spuza pe turta lui Dinamo. Amintim doar decizia de a-l suspenda pe Ovidiu Petre exact inaintea unui meci pe care Dinamo avea nevoie disperata sa-l castige, sau bizarul somn care i-a cuprins pe toti combatantii anti-rasism dupa episodul "Daouda si bananele".

Ce e mai trist in toata povestea de mai sus e felul in care unii suporteri se incapataneaza sa nu vada realitatea. Cum unii sustinatori ai "cainilor" tot mai cred ca e vorba de paranoia din partea noastra, ca ne-am cauta scuze pentru evolutiile uneori mai slabe, etc. NU. Nu e cazul. E pacat fiindca refuza sa realizeze ceva evident : conducerea acestui club e interesata doar sa-si "vopseasca" vedetele expirate pentru noi transferuri prin China, Vietnam, Bantustan, ect. Oriunde, numai bani sa iasa. Pentru acest scop, au nevoie de o eticheta : "Campion al Romaniei cu echipa Dinamo Bucuresti". Si nu se vor da in laturi de la nimic sa o obtina. Cupe europene ? Calificari in primavara europeana ? Astea nu aduc bani decat dupa mult timp, e greu sa te califici, etc. Deci nu prea sunt interesante.

Sa fim intelesi : nici un suporter adevarat al Stelei nu vrea ca echipa noastra sa fie avantajata. Vrem un singur lucru : acelasi regulament, acelasi tratament pentru toata lumea. Altfel, ne vom fura caciula singuri la nesfarsit.

SSK27.03.2006 12:27

@strezahuzum

Felicitari !

Stryker27.03.2006 13:11

Excelent spus strezahuzum...

Dinam0--->campioana minciuniilor,blaturilor si transferurilor frauduloase, cea mai detestabila si detestata echipa din Romania.

bure27.03.2006 19:35

Dinam0--->campioana minciuniilor,blaturilor si transferurilor frauduloase, cea mai detestabila si detestata echipa din Romania.

Da, putem sa zicem un fel de Juventus al Romaniei...

bure27.03.2006 19:35

Oto27.03.2006 22:57

Am curaj sa fac pariu cu toti ca Dinamo va pierde (daca va pierde) doar meciurile cu echipele din fruntea clasamentului ;) Are cineva vreun dubiu ?

Motanu D27.03.2006 23:04

Da, pentru ca nu ai adus nici un argument. Chiar daca Steaua, Rapid sau Poli joaca fotbal comparativ cu Dinamo. Si chiar daca Dinamo nu e departe de echipe mediocre precum CFR, Poli Iasi, Sportul.

Sper insa sa nu ai dreptate!

_yang27.03.2006 23:41

Ma uit la meciurile din Divizia A si arbitrii gresesc si de o parte si de alta in majoritatea meciurilor...Nu si la Dinamo . Hent la Zicu,penalty pentru Farul refuzat si asta e doar un rezumat al fazelor cu semnul intrebarii din meciul de la Constanta.

Asta nu ma deranjeaza cand nu e implicata Steaua(pana la urma daca noi castigam toate meciurile ce mai conteaza ce face Dinamo).

Dar in ultima vreme nu pot sa urmaresc un meci al Stelei fara sa incep sa injur arbitrul care ne refuza 3 penaltyuri intr-un meci,valideaza un gol(frumos de altfel)dupa un fault la Cristocea da o indirecta dupa o deposedare a lui Nesu fara nici o urma de intentie de a pasa portarului etc.

Si mai vad ca si rRapidului i s intampla acelasi lucru...

Nu mai suport ...

Mi-e greu sa recunosc dar o fac : Gigi a avut dreptate!!!

[/code]

bure28.03.2006 09:41

Gigi a avut de foarte multe ori dreptate, dar multi fac glume pe seama lui.

Daca ne uitam bine la Borcea, nici macar ochii lui nu stau bine...se crede smekeras de cartier, dar defapt este varza...cu mutra lui de 2 lei.

Stryker28.03.2006 10:59

Nu prea...Juventus are performante mari pe plan european,un stadion super, si vreo 28 de titluri...

I.N.Money28.03.2006 11:58

Se referea la faptul ca atat Juventus cat si Dinamo sunt avantajate de arbitrii...istoria lui Juve nu poate fi pusa la indoiala..

Motanu D28.03.2006 12:02

Ca Juve e avantajata de arbitrii... asta se stie si ma indoiesc ca se va schimba ceva. Dar nu am auzit de adversari care sa-si doreasca mai putin victoria in meciurile directe cu ei ! Asta e marea diferenta fata de Dinamo.

Mihai Somanescu28.03.2006 12:10

Dinamo e juventus a Romaniei! doar juve mai fura cum face Dinamo. ce performante europene are juve? pai are 2 cupe ale campionilor, fata de cele 6 ale lui Milan. de ce in campionat domina ca nr de titluri si in Europa nu? nu cumva pt ca in cupele europene nu mai sunt alde Paparesta si Trefolloni sa-i ajute? Juve este si ca spectatori la fel ca Dinamo: fata de Milan sau inter au o medie extrem de scazuta, comparabila cu cea a rivalilor de la Toro care sunt, inca, in serie B...

FANATIK RED-BLUE28.03.2006 18:51

Oricum, asta nu e o nautate!

Motanu D01.04.2006 17:52

Inca un gol din offside pentru Dinamo. 20% din golurile marcate de Dinamo anul asta au fost ilicite !

I.N.Money01.04.2006 17:57

Da...cred ca acum merita sa-l felicitam pe Florin Lungu de la Farul,care dupa meciul cu Dinamo a spus el vreo 2 legate de corectitudinea arbitrajului nostru si legat de acest club mizerabil...

horse3701.04.2006 18:02

si cum nu s-a intamplat nimic. inca un gol marcat din off-side acum ceva minute cu iasul. autor Danciulescu.

strezahuzum01.04.2006 18:16

Chill man. La cum joaca iasiul, mai da Dinamo vreo 3. BLAT PENIBIL, DAR PENIBIL RAU. Iasiul da impresia ca-si cere scuze ca e pe teren, nu alta.

RUSINE, RUSINE, RUSINE. Maine o sa auzim ca vor in grupele "SAMPION LIG". Unii nu vor sa priceapa o idee simpla : EUROPA INTERZISA BLATISTILOR.

bobby_ecko8301.04.2006 18:19

Pot sa spun si eu ceva?

Sunteti prea frustrati mah baieti ca Dinamo e pe primul loc ca sa aveti argumente reale.

questiile astea cu arbitrii corupti parca mergeau prin 95, dar acum nu mai judecati clar,va streseaza,va scoate din minti faptul ca sunteti pe locul 2.

Vine el, meciul din "Groapa" si atunci sa vedem valoarea celor 2 echipe in meciul direct,

PS: raspund unui user care zicea ceva mai devreme de Cristi "Crimbo Shakira" Borcea : crezi ca MM Stoica e mai breaz? Reflecteaza la questia asta!

Motanu D01.04.2006 18:26
Chill man. La cum joaca iasiul, mai da Dinamo vreo 3. BLAT PENIBIL, DAR PENIBIL RAU. Iasiul da impresia ca-si cere scuze ca e pe teren, nu alta.

RUSINE, RUSINE, RUSINE. Maine o sa auzim ca vor in grupele "SAMPION LIG". Unii nu vor sa priceapa o idee simpla : EUROPA INTERZISA BLATISTILOR.

Se pare ca zvonurile de pe aici se confirma...

***alex***01.04.2006 18:32

Sa fim corecti, dupa reluarile din pauza eu zic ca sunt pe linie.

«12»