@lari, siteurile respective sunt de sport in general, nu doar targhetat pe Steaua. oamenii prefera sa se informeze din trusturi mari media decat de pe siteul nostru. care isi aduc oameni din enspe mii de locuri iar la noi vin natural.
chiar si asa am fi in primele 10 siteuri de sport, ca sa nu zic chiar mai bine 
In primii 10, da, stam de vorba. Mi se pare ca am stat chiar mai bine de-atat, mai ales in perioada de proteste. Nu?
Am trecut cu vederea gluma cu "siteurile respective sunt de sport in general, nu doar targhetat pe Steaua". Nu de alta, dar eu, in inima mea neagra de pe ceru' gurii zmoala, eu simt ca acest site in fruntea categoriei "Steaua" de pe orice site de masurat trafic din lume. Sa nu-mi ziceti Marian daca nu e asa!
Aia cu nr1 era o gluma, se pare ca nu mai stiti nici macar de gluma in ultima vreme.
Ba stiu. Chestiile scrise de Axl mi s-au parut pe cat de amuzante, pe atat de true.
Plus de asta, el atingea probleme cat se poate de palpabile, spre deosebire de matale, faraonu' care va ridica acest site pana dincolo de imaginatia noastra.
Toata lumea muncea, Steaua castiga, suporterii prosperau, ce sa mai era asa ceva de vis. Eu nu imi aduc aminte chiar asa, dar mah rog, ti-am zis am memoria mai scurta.
Asa e: la site era un redactor juma' (si ala, pentru ca se acrise, dadea paste la cronici de meci de pe Agerpres), doar 2, maxim unu' juma', moderau, Steaua nu inregistra performante istorice, suporterii erau muuult mai divizati ca acu'.
Apropo in momentul de fata vreo 15% din suporterii de pe fcsteaua, alora de le-am tot explicat de ce e cici nociv cred ca meritul pt calificare e al lui Gigi. Am zis vreo 15 ca mai sunt si votari la misto (ca al meu de exemplu) si consider ca mai mult de 9% din 24 sunt la misto, nici nu vreau sa ma gandesc altfel.
Gata, mi-a revenit simtu' umorului. Hai sa purtam discutii serioase bazandu-ne pe un sondaj pe care unu' cu IP dinamic, de exemplu, poate vota de 80 de ori pe minut. Ba nu, de 1000 de ori pe minut. Ba nu, de 98474087 de ori pe miime.