Lasa-l ma ca vorba aia... fericiti cei saraci cu duhul... Eu nu ii zic nimic tanarului imberb de mai sus, caci i-am promis ca-l ignor si sunt baiat de cuvant. Dar spune-i din partea mea ca dupa 6 ani de facultate si unul de stagiu, si multi altii de lucrat efectiv, am tras concluzia( buna-rea nu stiu) ca aia care invatau 12 ore pe zi si mai aveau si timp de forumuri au iesit cei mai slabi doctori. Mai spune-i te rog ca ar fi de bun simt sa emita pareri dupa ce va lucra efectiv in sistemul medical, macar vreo 2 ani asa, nu dupa ce l-au lasat si pe el la mi sa se joace cu stetoscopul si sa faca o anamneza...
Semnat:
un baiat care a facut facultatea aia pe vremea cand se facea scoala( am picat cu 8.95 in primul an) si care a lucrat vreo 6 ani in ro inainte sa-si ia lumea in cap. si nu ma cacam pe mine pe forumuri sa dau sfaturi, elegant spus, idioate, unor colegi care s-au izbit de sistem.
PS mai spune-i ca peste hotare nu sunt numai sclavi sunt si baieti care dupa 2 ani si ceva de inghitit flegme isi fac demersuri si vor avea la anul un englez care va munci pt un roman... nu-i zi si ca nu tot ce zboara se mananca, il va invata viata, sper... unii nu invata niciodata din pacate
Mie mi-e sila si sa-i spun hai sictir...spune-i tu daca vrei
PS2 si intreaba-l care-i faza cu aerul conditionat la examene? e stresat, transpira mult?
PS3 mai intreaba-i si pe moderatori cam cat timp ii mai permit acestui specimen sa te faca loaza si sa te ia cu hai sictir in conditiile in care ti-ai dat si tu cu parerea fara sa jignesti pe nimeni
Sper sa nu fie vreun blestem, ii doresc numai bine specimenului, dar sunt curios daca cineva din neamu lui ar avea o problema ca mama ta sau a lui tupac, sau a multor.. tot asa tare-n gura ar fi?
cand vad din astia imi doresc sa ne ia Ue dreptul la vot, sa nu ne primeaca in Schengen, si din astia sa iasa din tara cu viza