FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Schalke 04 - Steaua 2-1 (1-1)

«123»
Lari01.12.2011 18:44

E 1-1, Adevaratule Bucurestean. :D

Ce conteaza ce e? Nu vezi cat de mult s-a bucurat pentru golu' lu' Raul (Rusescu)? :hai_steaua:

Bai, ati vazut ce batuta a facut Mihaitz a lu' Costea in careu' advers? Mi se pare foarte tare sa demonstreze ca e un roman adevarat printr-o bucurie atat de sincer romaneasca, intr-un astfel de moment al jocului. :w00t:

red&blue_boy01.12.2011 18:44
Lari,aia din film e o mamba neagra?.................cat e scoru ca eu joc remi pe net?

Nici nu stii ce pierzi, joaca Steaua demential ! :D

Au avut noroc cei de la Schalke, ca e doar 1-1 pana acum.

Lari01.12.2011 19:15

E 2-1 pentru Schalke si 2-0 pentru AEK in meciu' cu Larnaca.

Nu va fie frica,

Maccabi e si mai mica

Decat Steaua lu' gigica.

red&blue_boy01.12.2011 19:29

Pai cum e 2-1 pentru aia? N-a dat tot Raul gol? :)

12stefy01.12.2011 19:56

Suntem favoriti sa ne calificam in fata lui maccabi, din moment ce ei joaca cu schalke si noi cu larnaca. Acum depinde...cand e vorba de Steaua, orice se poate intampla :|

anti gigi01.12.2011 22:10
Suntem favoriti sa ne calificam in fata lui maccabi, din moment ce ei joaca cu schalke si noi cu larnaca. Acum depinde...cand e vorba de Steaua, orice se poate intampla :|

si eu care credeam ca Argaseala e plecat cu echipa

Lays02.12.2011 21:19

cine?

a! Aragazu'. mai traieste?

capitala_noastra03.12.2011 00:06

anti-jijisti de tastatura altceva decat sarcasm si glume de 2 lei mai stiti ? eu zic sa continuati pe nota asta mai scrieti un vpm ceva poate se uita ciobanul pe forum si pleaca la Steaua o sa scrie si presa: "Ciobanul pleaca de la Steaua din cauza incredibilului anti-Gigi de pe forumul fcs"...voi sunteti mai obsedati cu Jiji decat pro-jijistii...penibililor...mai bine ati schimba echipa, tineti cu Juventus Bucuresti sau ceva daca vreti sa ramaneti stelisti sustineti echipa ca asa face orice suporter indifirent cine este la conducere sau cine este femeia de servici...

Liviu: VPM03.12.2011 00:17
anti-jijisti de tastatura altceva decat sarcasm si glume de 2 lei mai stiti ? eu zic sa continuati pe nota asta mai scrieti un vpm ceva poate se uita ciobanul pe forum si pleaca la Steaua o sa scrie si presa: "Ciobanul pleaca de la Steaua din cauza incredibilului anti-Gigi de pe forumul fcs"...voi sunteti mai obsedati cu Jiji decat pro-jijistii...penibililor...mai bine ati schimba echipa, tineti cu Juventus Bucuresti sau ceva daca vreti sa ramaneti stelisti sustineti echipa ca asa face orice suporter indifirent cine este la conducere sau cine este femeia de servici...

suntem niste frustrati mici, nu te supara... :kisstogether:

STARforce03.12.2011 00:59

bravo, bravo capitala_noastra asa,zi-le la dobitocii astia,arata-le cat de distrusi sunt:)))))))

Prostilor,echipa se sustine indiferent ca o conduce un cioban sau o femeie de servici!Asta e stelism adevarat!;]

:hump:

capitala_noastra03.12.2011 02:22
bravo, bravo capitala_noastra asa,zi-le la dobitocii astia,arata-le cat de distrusi sunt:)))))))

Prostilor,echipa se sustine indiferent ca o conduce un cioban sau o femeie de servici!Asta e stelism adevarat!;]

:hump:

si tu esti de la sud ma ? mama frate la locatie va bagati toti South Lawn, SouthSide, South Justice :))))))) chiar ca distrusi.....pai stelismul adevarat pentru voi este: imi scriu ca sunt de la sud, mai arunc un vpm, mai zic "sus, sus, sus" si gata sunt STELIST...penibililor...oricum nu conteaza ca pe stadion lumea se duce dar imi place sa ma distrez cu voi ca tot a ajuns site-ul asta o cloaca parca de virgini ca niciodata nu sunteti satisfacuti de nimic...

capitala_noastra03.12.2011 03:01
De unde mama dracului apareti?!?!?!?!?

Sus, ne-a Gigi! Sus pe masina !

dar ce ma e site-ul lui tactu ? cum adica de unde aparati...suntem cu totii stelisti, altii aleg sa fie la protest de tastatura, altii aleg sa mearga pe stadion si sa sustina echipa ca asa face orice suporter indifierent de cine este la conducere...ti-am urmarit posturile si cum ti-am scris si la postul de pe forumul pentru meciul cu Dinamo gura mica ca esti penibil.

STARforce03.12.2011 03:53

la cat de cretin si idiot esti nu-i de mirare cine l-a votat pe chioru'...

capitala_noastra03.12.2011 04:11
la cat de cretin si idiot esti nu-i de mirare cine l-a votat pe chioru'...

e clar, esti virgin !

vlad03.12.2011 05:26
e clar, esti virgin !

Cei care se ocupa cu moderarea , am impresia ca acest user este mai vechi pe forum doar ca acum s-a inregistrat cu alt nick. Tupeul, agresivitatea, obedienta lui fata de Belciug imi sunt cunoscute.

vlad03.12.2011 05:47
Cei care se ocupa cu moderarea , am impresia ca acest user este mai vechi pe forum doar ca acum s-a inregistrat cu alt nick. Tupeul, agresivitatea, obedienta luifata de Belciug imi sunt cunoscute.
Liviu: VPM03.12.2011 08:34
dar ce ma e site-ul lui tactu ? cum adica de unde aparati...suntem cu totii stelisti, altii aleg sa fie la protest de tastatura, altii aleg sa mearga pe stadion si sa sustina echipa ca asa face orice suporter indifierent de cine este la conducere...ti-am urmarit posturile si cum ti-am scris si la postul de pe forumul pentru meciul cu Dinamo gura mica ca esti penibil.

pai ce bre, e siteul ma-tii? hultras adevarat. protest de tastatura?da e si asta un protest.. mai bine decat greva foamei cum este la tine acasa..

blindica03.12.2011 08:59
si tu esti de la sud ma ? mama frate la locatie va bagati toti South Lawn, SouthSide, South Justice :))))))) chiar ca distrusi.....pai stelismul adevarat pentru voi este: imi scriu ca sunt de la sud, mai arunc un vpm, mai zic "sus, sus, sus" si gata sunt STELIST...penibililor...oricum nu conteaza ca pe stadion lumea se duce dar imi place sa ma distrez cu voi ca tot a ajuns site-ul asta o cloaca parca de virgini ca niciodata nu sunteti satisfacuti de nimic...

Logout,Pleaca,Mori ! :boxing::offtopic:

ON : Eu am auzit meciul la radio,deh,la serviciu nu-i TV. Scor strans la final fata de cum ma asteptam.Totusi,scorul ca scorul,dar comentatorul ala de la radio vorbea doar despre Schalke 04,mai rar despre vreun atac de-al Stelei.

Nu m-ar deranja sa mearga mai departe in competitie.Problema e ca daca merge mai departe nu se merge din dorinta de performanta ci pentru ca ''daca trec de grupe orice meci inseamna 2 milioane de euro''.

MoWeed03.12.2011 09:13

Ai dreptate vlad, este vechiul nostru prieten din Canada

«123»