tiki-taka! ![]()
tiki-taka! ![]()
cam cati suporteri credeti ca voi fi diseara??10.000 este un nr exagerat???
:steag_cruce_invers:
ALATURI DE Steaua DISEARA
"Nici vorba de penalty la aceasta faza..." . Lasa, lasa, ca la meciul cu Ceahlaul trebuia sa avem un penalty si nu s-a dat.
vai de capul nostru. Emeghara e praf..mijlocasii sunt praf........daca joci cu 3 inchizatori si aia trec prin ei ca prin branza e praf. Noroc ca a visat tusierul penalty ca altfel nu dadea Steaua gol in ritmul ata
Penalti gratis dar asta e am luat 3puncte doar asta conteaza dupa meciul din seara asta
Se pare c-am pierdut un meci pe cinste...
Nici eu nu am vazut meciul.,dar in urma rezultatului nu pot sa zic decat:-nimeni si nimic nu ne mai sta in cale,vom lega "una",doua victorii si pana de paste vom fi pe primul loc!
'Teai dreacu' de drogati,nici acum nu sunteti multumiti....sus nea Jiji,sus.....in ceruri!
Nici eu nu am vazut meciul.,dar in urma rezultatului nu pot sa zic decat:-nimeni si nimic nu ne mai sta in cale,vom lega "una",doua victorii si pana de paste vom fi pe primul loc!'Teai dreacu' de drogati,nici acum nu sunteti multumiti....sus nea Jiji,sus.....in ceruri!
O sa razi dar Steaua s-a jucat cu ocaziile. Era foarte aproape sa bata cu 3-0 dar ce-o fi fost in capul lui Sumudica?! Si-a bagat la loc echipa pe teren!
Little Costea s-a suparat ca n-a batut penalty-ul, nu se mai joaca asa !
Il poftesc la o stica de ceva la Bellagio ![]()
Sunt singurul care crede ca a fost penalty corect? Daca olteanu' nu se arunca pe jos atunci portarul il izbea ca surdu-n clopot.
Sunt singurul care crede ca a fost penalty corect? Daca olteanu' nu se arunca pe jos atunci portarul il izbea ca surdu-n clopot.
sunt de aceeasi parere,norocul lui Mihaita a fost ca s-a impiedicat,in caz contrar nu mai reusea sa o izbeasca in plin pe Cruduta.