FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AEK Larnaca - Steaua 1-1 (0-0)

«123»
red&blue_boy29.09.2011 20:05

De ce sa mai asteptam pana maine, nu ne-am amuzat destul in seara asta vazand cum joaca Steaua?

Las' ca pe Jji il servim la desert! :)

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE29.09.2011 21:14

Noul antrenor este domnul fecali.

LanDSharK29.09.2011 21:21

Jorge strikes again ! :yeahh:

Lari30.09.2011 00:00

Omul care a marcat impotriva Stelei, Mrdakovici, le-a fost propus roș-albastrilor in vara asta. Atunci juca la Apollon Limassol si era golgeterul Ciprului. Urma să devină liber de contract după finalul sezonului. Mihai Stoica a fost să-l vadă si a refuzat să-l ia: "E departe de ce cautam! În nici un caz n-are valoare să joace la Steaua!". Sirbul a semnat cu AEK Larnaca.

Cristiano9930.09.2011 00:05

Nu se gaseste unul care sa se sacrifice, tragandu-i un glont in cap ciobanului asta infect :|. E de necrezut ca avem in lot 6-7 jucatori retrogradati la finalul sezonului trecut + next coach Ilie Stan (6 victori in Liga 1) =((( NUUUUUUUU, vis urat

cristi petrescu30.09.2011 08:19

am 43 de ani si sunt stelist de cand ma stiu,la bine si la rau dar mai mare dezamagire ca aseara nu am suferit.nu spun asta din privinta rezultatului ci a comportamentului unor asa zisi jucatori stelisti.cine sunteti voi mai emeghara,Prepelita si tanase sa ingnorati o multime de oameni care traiesc bucurii si tristeti alaturi de aceasta echipa(tanase a salutat galeria la insistentele galeriei)?rusine sa va fie !!!nu meritati sa jucati pt aceasta echipa.ar trebui sa va cereti scuze public mitocanilor.chiar nu mai conteaza publicul pt voi,sunteti asa mari incat sa ignorati niste oameni care au ragusit incurajandu-va?puslamale de doi lei ce sunteti.in rest mahnire!si totusi HAI Steaua !!!nu te pot scoate din suflet din cauza unor needucati lipsiti de respect!!!

cristi petrescu30.09.2011 08:25

revin pt ca de atati nervi ce am nu am spus motivul mahnirii mele,cu toate ca se subintelege:acesti ,,mari fotbalisti" mai sus mentionati au ignorat suporterii si nu au venit sa-i salute cand au fost shimbati.imi e greata de asa oameni

Virgil30.09.2011 11:49
Larnaca va fi mormantul lui Levy. Daca Steaua va pierde.

Ma citez, dreptatea a fost cea pe care am intuit-o. Sa fim cinstiti, Levy nu putea sa faca treaba la nicio alta echipa romaneasca, cu atat mai putin la Steaua. Desi ciobanul, in mod surprinzator a avut multa rabdare cu el.

Venirea lui Ilie Stan va schimba in bine cateva lucruri elementare. In primul rand comunicarea. Apoi exigenta si seriozitatea. Si poate cine stie, alte surprize placute pentru ca Steaua sa treaca de bariera locului 6. O alta viziune in joc, o alta asezare, mai multa miscare si pressing la adversar.

Eu ii doresc multa bafta, ca unul care l-am vazut jucand pentru Steaua si stiu cat de serios si lipsit de fite este.

geedorah30.09.2011 12:31

Pe mine ma multumeste ca a plecat cel cu casa de carton. Du-te, tata, si ramai acolo. Ce-ai fost si ce-ai ajuns. Pentru un pumn de arginti te-ai vandut si ai facut o "radiografie" a suporterilor: "drogati cu burta, care baga naposim si au tatuaje cu sirene".

Carpa penibila.

Un pas spre normalitate. Mai sunt cativa.

Stryker30.09.2011 14:15

Steaua a ratat nepermis de mult, Larnaca este o echipa modesta, un pic mai buna decat Sportul ...

Rezultatul in sine este unul rusinos raportat la blazonul si istoria echipei Steaua, dar pentru actuala Stea provinciala, cea a bagatorului in seama Fecali, este un rezultat pozitiv.

@ Virgil

Faci parte din categoria celor foarte putini care au incredere in "antrenorul" Ilie Stan, cel care are un CV de "invidiat" in domeniu ...

Ilie Stan cu siguranta va imbunatati comunicarea, cea cu Jiji evident ... cu jucatorii nu prea conteaza, unii din oricum fac de capul lor... nivelul de seriozitate al jucatoriilor va creste si el, Dodel o sa stea cu cateva ore in minus in cluburi in acest timp, Mihai Costea va invata sa paseze catre coechipieri, Tatu va invata sa nu mai rateze din pozitii ideale si tot asa.

Nu trebuie confundat jucatorul Ilie Stan, castigator al 10 trofee cu Steaua, cu antrenorul Ilie Stan care a reusit doar o promovare cu Branesti.

Are nevoie de un car de bafta ca sa reuseasca sa scoata ceva in perioada urmatoare care se anunta una din cele mai grele ale sezonului.

«123»