FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

o javra realista!!!

«12»
bobby_ecko8322.03.2006 12:49
Ce viata au si dinamovistii astia...practic ei traiesc intr-o minciuna vesnica,in prima etapa s-a vazut valoarea echipei lor...si-au luat-o rau de la o echipa Otelul care a refuzat blatul din motive lesne de inteles(evitare retrogradarii), dupa o etapa au obtinut o cu greu o victorie in fata unei echipe ce cu greu bate pe cineva nu zic ca a fost blat, insa nu asa arata o echipa care poate castiga campionatul pe bune.

Dinamo se afla pe primul loc datorita celor ca Borcea, netoiu, serea, deaconu, marodin sau altor specimene daunatoare sportului romanesc, insa adevarata valoare s-a vazut pe plan european: foarte slaba...

Farul 3-0 Dinamo(aici nu cred ca se poate baga Borcea,poate doar cu arbitrul)

Steaua 3-1 Poli Timisioara(daca serea nu fura pe fata)

Vb mai multe in weekend cand se termina etapa!

Inca un stelist obsedat de blaturi!

@Red:n-am nici o treaba "tovarashe" cu dinamoprostia,eu sunt pe celalalt forum!

bobby_ecko8322.03.2006 12:50

Se pare ca mentalitatea de turma predomina pe aici!

redandblue22.03.2006 13:22

bah catelus cred ca n-are rost sa-mi ocup timpul liber cu unul ca tine...esti un frustrat care nu se impaca cu gindul ca Steaua a fost si va fii mereu mai buna decat echipa blatistilor si mintilor inguste(vezi Borcea)

Stryker22.03.2006 15:42
Inca un stelist obsedat de blaturi!

Obesedat de blaturi este Borcea ala de la voi, ca fara ele nu aveti nicio sansa la titlu!!!

bobby_ecko8322.03.2006 16:07

Ok,haideti s-o lasam asa,pentru ca vorba rrrrrapizilor,sunt "singur impotriva tuturor"

Cred ca nu vom ajunge niciodata la un consens pe tema asta!

Borcica va face blaturi in continuare,Jiji va ajunge Presedintele Romaniei,iar eu voi castiga 900 de euro pe luna!

Va salut pe toti!

bobby_ecko8322.03.2006 16:08

Daca vreti sa dialogam mai multe va astept aici

http://www.Dinamo-online.net/

Stryker22.03.2006 17:33
Daca vreti sa dialogam mai multe va astept aicihttp://www.Dinamo-online.net/

Ca se ne "atacati" in haita?? :lol: :lol:

bobby_ecko8322.03.2006 18:37

Nu neaparat,dar daca aveti niste pareri obictive despre cele 2 echipe,despre adversari,despre tannis sau despre orice vreti voi,intrati si discutam.

Dar va raog nu faceti ca alti stelisti,care au intrat,si-au demonstrat "valoarea" prin mesaje de genul "sa va dau la ****" sau " ma pis pe voi"

Salutti!

Oto22.03.2006 19:20
atunci cred ca se va reedita ziua de 10 mai 1997!

Sincer, acel 3-1 pentru Steaua, din mai '97, sper sa se reediteze in fiecare an. Ma mir ca ai asa o memorie buna a datei. Asta probabil si pentru ca niste derbedei dinamovisti aflati in peluza s-au comportat ca niste animale de au intervenit pompierii cu furtunul pe ei. Aveau nevoie de apa proaspata.

Apoi, dupa ce stadionul a rasuflat usurat in urma evacuarii turbulentilor oaspeti (numiti "suporteri"), pe teren Steaua s-a impus clar si limpede. De fapt, scorul conteaza in statistici si eu sunt sigur ca se va reedita curand.

antonika29.03.2006 06:15

cand Steaua a castigat in fata lui Betis si neam calificat, toata lumea a iesit in universitate si unii stelisti s-au dus pana in groapa si a fost scandalu acela cu jandermeria. a doua zi un suorter a declar ca ie rusine sa fie dinamovist si ca ia la m**e pe conducere, ca nu ii garanteaza siguranta nici in groapa, ca pana si aici STELISTII au pus stapanire :wink:

«12»